صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو!

4.7
(675)

.یکی از آپشن های جذابی که در برخی از خودرو ها مدرن وجود دارد کیلس یا همان استارات دکمه ای خودرو است. قرار گیری این آپشن در ماشین باعث می شود تا راننده دیگر احتیاج چندانی به سوییچ نداشته باشد و همین دکمه کارش راه می اندازد. در این مقاله از کیان باتری قصد داریم به برسی صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو بپردازیم، تا انتها همراه ما باشید.

کیلس یا استارت دکمه ای خودرو
کیلس یا استارت دکمه ای خودرو

سیستم کیلس (Keyless) چیست و عملکرد آن چگونه است؟

سیستم استارت دکمه ای خودرو جزو بهترین فناوری هایی است که در دو دهه اخیر تولیدکنندگان خودرو از آن استفاده کرده اند. در ابتدا نخستین شرکتی که از آن استفاده کرد مرسدس بنز بود و مربوط به دهه 90 می باشد.

در آن زمان که تازه این سیستم روی کار آمده بود کمپانی ها تنها بر روی خودروهای خیلی خاص و لوکس از آن استفاده می کردند. اما با گذشته زمان این سیستم فراگیر شد و اکنون حتی در ماشین های معمولی که خیلی خاص نیستند هم شاهد آن هستیم. عملکرد این سیستم به کمک کلید و یا یک کارت هوشمند امکان پذیر است و دیگر نیازی نیست که سوییچ را برای روش و یا خاموش کردن ماشین به همراه داشت.

عملکرد کیلس

روند کار به این صورت است که شما زمانی که به ماشین نزدیک می شوید و حدودا در فاصله 1 متری آن هستید، درب های خودرو باز می شود. و تنها نیاز است که شما دستگیره را پایین بکشید؛ علاوه بر آن در زمانی که شما قصد پیاده شدن از ماشین را دارید نیز به همین صورت است. در این موقع نیز احتیاجی به سوییچ برای قفل کردن درب ها ندارید بلکه تنها دستگیره را لمس می کنید و از خودرو فاصله می گیرید. با دور شدن از خودرو شاهد این موضوع هستید که درب ها به صورت اتومات قفل می شوند.

پس به این موضوع می رسیم که به کمک سیستم کیلس یا استارت دکمه ای خودرو شما می توانید پیشرانه خودرو را با نگه داشتن پایتان بر روی پدال ترمز و فشردن این دکمه روشن نمایید. حتی در برخی از مدل های پیشرفته تر احتیاجی به فشردن پدال ترمز نیست و تنها با قرار دادن کارت در جای مشخص شده و فشردن دکمه کیلس خودرو روشن می شود.

 


کیان باتری بزرگ ترین استارتاپ تخصصی تعویض باتری ماشین در محل مشتری است که به صورت شبانه روزی فعالیت می کند. تعویض باتری خودرو در کمتر از یک ساعت در محل شما انجام خواهد پذیرفت. همکاران ما در مرکز پیام شبانه روزی کیان باتری با شماره 02188882222 آماده پاسخگویی و رفع مشکل خودروی شما هستند. بهترین برند ما باتری کیان پاور پریمیوم پلاس با 21 ماه گارانتی تعویض میباشد. لیست قیمت این باتری در ادامه آورده شده است:

باتریقیمت (تومان)
باتری 50 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
3,131,637 تومان - 3,054,000 تومان
باتری 55 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
3,309,689 تومان - 3,227,000 تومان
باتری 60 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
3,487,758 تومان - 3,400,000 تومان
باتری 66 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
3,808,973 تومان - 3,713,000 تومان
باتری 70 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
3,979,599 تومان - 3,879,000 تومان
باتری 74 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
4,081,831 تومان - 3,978,000 تومان
باتری 90 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
5,035,712 تومان - 4,908,000 تومان
باتری 100 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
5,260,212 تومان - 5,125,000 تومان

باتری کیان پاور پریمیوم پلاس Kian Power Premium Plus جدیدترین محصول کیان باتری، مخصوص خودروهای روز دنیا می باشد.
- قیمت با دریافت باتری فرسوده محاسبه شده است.
- ارسال باتری ماشین به صورت رایگان انجام میپذیرد.
- باتری کیان پاور پریمیوم پلاس دارای 21 ماه خدمات گارانتی در محل میباشد.


 

انواع سیستم کیلس

این مدل از سیستم دارای دو نمونه می باشد که هر کدام از آنها مزایای خود را دارند. در ادامه به بررسی هر دو مدل آن با جزئیات کامل می پردازیم.

نمونه اول: Remote Keyless Entry

سیستم RKE
سیستم RKE

در نمونه اول سیستم استارت دکمه ای خودرو شما تنها این امکان را دارید که درب های خودرو را به صورت اتومات باز و بسته کنید. و این که آلارم های قرار داده شده را در صورت ایجاد شرایط های اضطراری بشنوید؛ این مدل از سیستم بیشتر به نام RKE شناخته شده است. در ابتدا که این نمونه ساخته شده بود تنها توانایی پشتیبانی تا برد 25 متر را داشت. اما با گذشت زمان نمونه های امروزی آن حتی تا بیشتر از 100 متر را نیز پشتیبانی می کنند.

سیستم RKE به این صورت است که راننده احتیاجی به این موضوع ندارد که ریموت را در دست داشته باشد. بلکه زمانی که ریموت در جیبش است با نزدیک تر شدن به خودرو شاهد آن خواهد بود که درب ها بدون نیز به فشردن ریموت باز می شوند. معمولا در این روش زمانی که فاصله به یک متر برسد درب ها باز می شود. و برای خروج نیز زمانی که فاصله راننده از خودرو به بیشتر از دو متر برسد درب ها قفل خواهند شد.

علاوه بر این موضوع شما این امکان را دارید که با فشار دادن دکمه های موجود که بر روی دستگیره ها هستند درب ها را باز و بسته نمایید. نکته مثبتی که در این دستگیره ها وجود دارد این است که به سیستم روشنایی نیز مجهز هستند. و این موضوع کار شما را راحت تر خواهد کرد زیرا با نزدیک شدنتان به خودرو این دستگیره ها روشن می شوند. و به راحتی می توانید دکمه مورد نظرتان را پیدا کنید. در صورتی که شما به موضوع باز و بسته شدن اتوماتیک درب ها علاقه نداشته باشید این امکان را دارید که به کمک ریموت این قابلیت را غیر فعال کنید. و دیگر برای سیستم قفل درب از ریموت استفاده نمایید.

مزایا سیستم RKE

البته این سیستم مزایا مخصوص به خودش را دارد. زیرا فرقی ندارد که ریموت را کجا گذاشته باشید درون کیف باشد و یا در جیب لباس هایتان. سنسور های موجود نزدیک و یا دور شدن ریموت را به خوبی تشخیص داده و وظیفه خود را انجام می دهند. وجود این سیستم در زمان هایی که دسته شما پر است بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

مزایا دیگر آن دکمه آلارم یا همان Panic است، به کمک این بخش شما می توانید ماشینتان را در مکان هاش شلوغ پیدا کنید. برای این کار کافیست که دکمه مخصوص را فشار دهید تا آلارم ماشین به صدا در بیاید. در این مواقع چراغ های ماشین نیز به صورت چشمک زنان روشن می شوند که در پیدا کردن ماشین خیلی کمک تان خواهد کرد.

نمونه اولیه این سیستم یعنی RKE بسیار استاندارد می باشد و حتی گفته شده است ایمنی آن از مدل دوم نیز بیشتر است. به کمک این مدل تنها می توانید درب ها را باز و بسته نمایید و یا آلارم ماشین را فعال کنید. برد این سیستم ها متفاوت است و هر شرکت سازنده از یک مقدار مشخص استفاده می کند. در صورتی که 100 متر برای شما کافی نباشد می توانید به سراغ بعد های بیشتر این مدل بروید اما نکته ای که وجود دارد این است که باتری آنها با سرعت بیشتری خالی می شود.

همچنین بخوانید: آموزش تعویض باتری ریموت ماشین

نمونه دوم: Passive Keyless Entry

سیستم PKE
سیستم PKE

این نمونه کمی پیشرفته از نسخه قبلی می باشد و به دلیل وجود ترانسپوندرها در روی ریموت کارهای خود را بدون هیچ گونه دخالت دستی انجام می دهد. به همین جهت به کلیدهای هنذفری نیز معروف هستند. در این نمونه علاوه بر این که شما امکان باز و بسته کردن درب ها به صورت اتومات را دارید می توانید موتور خودرو را نیز کنترل کنید.

روند کار سیستم PKE به این صورت است که زمانی که وارد خودرو می شوید در صورتی که یکبار کلید ای اس اس را فشار دهید؛ تمامی تجهیزات برقی مثل سیستم پخش صوتی ماشین روشن می شود. در صورتی که به صورت دو بار پشت سر هم این کلید را فشار دهید ماشین در حالت روشن قرار می گیرد. و در صورتی که سه بار متوالی این کلید را بزنید، با نگه داشتن پدال ترمز ماشین روشن می شود.

مزایا سیستم PKE

از جمله مزایایی که این سیستم دارد این است که به شما این امکان را می دهد قبل از سوار شدن در خودرو ماشین را در حالت روشن قرار دهید. و سیستم های گرمایشی را نیز روشن کنید. این کار در فصل زمستان و در روز های سرد بسیار موثر خواهد بود. همچنین زمانی که شما سوار ماشین می شوید با طی مسافت بسیار کوتاهی درب ها به صورت خودکار قفل می شود. و یا زمانی که قصد پیاده شدن داشته باشید و ماشین را خاموش کنید درب ها باز خواهند شد.

امنیت در این سیستم ها بسیار بالا است و سارقان بدون استفاده از کلید هرگز نخواهند توانست درب ها را باز کنند. حتی اگر فرض را بر این بگذاریم که شما ماشین را در حالت روشن ترک کرده اید؛ در این جا اگر دزدی وارد ماشین بشود در صورتی که سیستم های کلید نتوانند ریموت را تشخیص بدهند موتور را خاموش می کنند و صدای آلارم ماشین نیز بلند خواهد شد. جدا از این موضوع در صورتی که شما فاصله زیادی با ماشین داشته باشید یک پیامک برایتان ارسال می شود که شما را از این موضوع آگاه کند.

در مدل های جدید تر این سیستم فناوری هایی به کار رفته است که در صورت سرقت ماشین به شما این امکان را می دهد و خودرو را ردیابی نمایید.

همچنین بخوانید: علت استارت نخوردن ماشین + علائم و حل مشکل

آیا می توان از مدل های غیر فابریک استارت دکمه ای خودرو استفاده کرد؟

نصب سیستم کیلس
نصب سیستم کیلس

توجه داشته باشید با توجه به تمام مزایایی که این سیستم دارد اما هرگز نباید از مدل های غیر فابریک آن استفاده نمایید. اگر شما قصد این را داشته باشید که به صورت دستی این سیستم را بر روی ماشینتان قرار دهید. هم خودرو شما از گارانتی خارج کرده اید و هم با قرار دادن چیپ خودرو در جاهای متفرقه عملا به سارقان این اجازه را می دهید که به راحتی ماشین را به سرقت ببرند.

چیپ خودرو شامل اطلاعات محرمانه ای است که بر روی سوییچ قرار داده شده است. و در صورت نصب سیستم کیلس این چپ از روی سوییچ برداشته خواهد شد. و در قسمتی از داخل خودرو گذاشته می شود.

بنابراین زمانی که شما دکمه استارت را بزنید این چیپ شناسایی می شود. پس سارقین این امکان را دارند که باز کردن درب خودرو به راحتی ماشین را روشن کنند و به همین راحتی کارشان آسان تر می شود.

با توجه به موارد ذکرشده و نظر بسیاری از کارشناسان به شما می گوییم در صورتی که سیستم کیلس به صورت اتوماتیک و کارخانه ای بر روی ماشینتان نصب نیست؛ هرگز به صورت دستی آن را نصب نکنید! زیرا اگر کارخانه سازنده این سیستم را قرار داده باشد امنیت آن را به طور کامل بررسی کرده است. و به شما هم این تضمین را می دهد که استفاده از آن برای شما ضرری ندارد.

اما در نمونه های غیر فابریک به دلیل دستکاری کردن سیم های برق خودرو به باتری ماشین آسیب وارد می شود. و همچنین امنیت خودرو به خطر می افتد و احتمال سرقت افزایش پیدا می کند. در حال حاضر بسیاری از خودرو های داخلی از این فناوری استفاده نمی کنند. و در صورتی که به دنبال آن هستید می توانید به سراغ ماشین های وارداتی بروید.

بیشتر بخوانید: چگونه با ابزار ضد سرقت خودرو امنیت آن را بالا ببریم؟

مزایا استفاده از کیلس یا استارت دکمه ای خودرو

استارت ماشین از راه دور
استارت ماشین از راه دور

از جمله مزایای این سیستم این است که بر روی دستگیره های خود چراغ راهنما قرار داده اند. هنگامی که به خودرو نزدیک می شوید این چراغ ها روشن می شوند. و به کمک آنها به راحتی می توانید از امکانات کیلس استفاده نمایید.

دیگر مزایا این سیستم در استارت خودکار است. زیرا هنگامی که شما درون خودرو نباشید نیز می توانید از فاصله دور خودرو را روشن نمایید. که این آپشن بسیار مفید است. علاوه بر آن در زمان هایی که داخل ماشین هستید و احتیاجی به سوییچ ندارید، تنها با فشردن یک دکمه می توانید خودرو را روشن نمایید.

آخرین مزایا آن مربوط به بحث ایمنی خودرو است. ایمنی که در سیستم های استارت دکمه ای خودرو به کار رفته است بسیار قوی تر از بسیاری از دزدگیر های موجود در بازار می باشد. البته باز هم ذکر می کنیم که این امنیت تنها در مدل های فابریک و کارخانه ای وجود دارد.

معایب کیلس یا سیستم دکمه استارت خودرو

صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو!
صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو!

با وجود مزیت های بسیاری که در این سیستم وجود دارد اما معایب موجود در آن باعث شده است برخی همچنان مدل های سنتی و یا سوییچ خودرو را به این فناوری ترجیح دهند. برخی از معایب موجود در استارت دکمه ای خودرو عبارتند از:

  • در این سیستم ها امکان هک شدن وجود دارد و در صورتی که هک بشوید کنترل ماشین را به دست می آورند.

این موضوع به این دلیل است که سیستم های کیلس دارای یک رمز می باشند. که آن را برای سنسور امنیتی خودرو ارسال می کند. در صورتی که شخصی این امواج رادیویی را دستکاری کند می تواند به این رمز دستیابی پیدا کند.

  • امکان تمام شدن باتری ریموت.

این موضوع نیز برای مصرف کنندگان معضل بزرگی است. زیرا با استفاده های مکرر باتری ریموت تمام می شود و برای شارژ مجدد آن زمان بسیار زیادی لازم است.

  • هزنیه های زیادی که برای کیلس نیاز است.

این فناوری نیز مانند سایر قطعات امکان خراب شدن دارد. اما مسئله ای که در مورد آن وجود هزینه های بسیار زیادی است که برای تعمیر نیاز دارد. زیرا بسیاری از قطعات آن وارداتی هستند و پیدا کردن شان کمی سخت می باشد.

بیشتر بخوانید: سیستم ایموبلایزر در خودرو چیست و چگونه کار میکند؟

امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد. و توانسته باشیم شما را به خوبی با تمام جزئیات صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو آشنا نموده باشیم.

 


کیان باتری بزرگ ترین استارت اپ تعویض باتری خودرو و امداد باتری در کشور است که با بیش از 100 نفر نیروی تمام وقت در کمتر از یک ساعت باتری خودروی شما را تعویض می نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره فنی با ما تماس بگیرید: 02188882222


 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

بین 1 تا 5 ستاره نمره دهید

عضو شوید
آگاه شوید
9 نظرات
فید بک نظرسنجی داخل متن
مشاهده تمام نظرات
مشاوره شبانه روزی و ثبت سفارش