در این مقاله از مجموعه مقالات کیان باتری به بررسی سریع ترین شارژرهای دنیا خواهیم پرداخت.
سریع ترین شارژرهای دنیا در خودروهای برقی
از مزیت خوروهای برقی قابل شارژ بودن چندین باره باتری آنها است که این باتری ها با توجه به کمپانی سازنده خودرو، ظرفیت و قدرت شارژ متفاوتی دارند.
مهمترین مسائلی که شرکت های تولیدکننده خودروهای برقی بر سر آن رقابت دارند عبارتند از:
- نوع باتری ها
- عمر باتری خودروهای برقی
- میزان نگهداری شارژ
- زمان شارژ
در این بین برند ABB، به عنوان یکی از عظیم ترین گروههای صنعتی دنیا در زمینهی تجهیزات نیروگاهی، برق صنعتی و الکترونیک شناخته میشود.
این شرکت چند ملیتی که مقر آن در سوئیس قرار دارد، شارژر سریع خود را با نام ترا های پاور دیسی (Terra High Power DC) راهاندازی کرده است.
این شارژر قابلیت ارائه توان قابل توجه ۳۵۰ کیلووات ساعت را فراهم کند. همچنین این شرکت مدعی است؛
باتری های تولیدی آنها می تواند تمام انرژی مورد نیاز برای یک خودروی برقی را برای طی کردن یک مسافت 190 کیلومتری در یک بازه زمانی 8 دقیقه ای تامین می کند.
کیان باتری بزرگ ترین استارتاپ تخصصی تعویض باتری ماشین در محل مشتری است که به صورت شبانه روزی فعالیت می کند. تعویض باتری خودرو در کمتر از یک ساعت در محل شما انجام خواهد پذیرفت. همکاران ما در مرکز پیام شبانه روزی کیان باتری با شماره 02188882222 آماده پاسخگویی و رفع مشکل خودروی شما هستند. بهترین برند ما باتری کیان پاور پریمیوم پلاس با 21 ماه گارانتی تعویض میباشد. لیست قیمت این باتری در ادامه آورده شده است:
باتری | قیمت (تومان) |
---|---|
باتری 50 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 55 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 60 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 66 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 70 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 74 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 90 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 100 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس |
باتری کیان پاور پریمیوم پلاس Kian Power Premium Plus جدیدترین محصول کیان باتری، مخصوص خودروهای روز دنیا می باشد.
- قیمت با دریافت باتری فرسوده محاسبه شده است.
- ارسال باتری ماشین به صورت رایگان انجام میپذیرد.
- باتری کیان پاور پریمیوم پلاس دارای 21 ماه خدمات گارانتی در محل میباشد.
میزان شارژ
در حال حاضر، هیچ خودروی برقی ارزان قیمتی در بازار وجود ندارد که بتواند از این نوع قدرت استفاده کند؛
چرا که بسیاری از خودروهای الکتریکی موجود در بازار با توان ۵۰ کیلووات شارژ میشوند تا بتوانند عمر باتری ماشین را حفظ کنند.
خودروی برقی نیسان لیف مدل ۲۰۱۸ میتواند حداکثر ۱۰۰ کیلووات مصرف کند، در حالی که شایعه شده است تسلا مدل 3 قادر به شارژ شدن با توان بین ۱۸۴ تا ۲۱۰ کیلووات خواهد بود؛
البته در حال حاضر ظرفیت شارژ تسلا مدل 3 به حدود ۱۰۰ کیلووات محدود شده است.
سریع ترین شارژرهای دنیا
برون شهری
هم زمان با این موضوع تسلا نیز اعلام کرده که قصد دارد تعداد ایستگاه های شارژ خود را در سراسر آمریکا به طور فزاینده ای افزایش دهد.
در حال حاضر این کمپانی بیشترین ایستگاه مخصوص شارژ خودروهای برقی را در این کشور دارد.
ایلان ماسک می گوید که در تلاش است تا برای حمایت از مصرف کنندگان و طرفداران خود ایستگاه های شارژ جمع و جوری را به خصوص در شهرهای کوچک راه اندازی کنند؛
که به سوپرشارژرهای کوچک و نسبتا سریع مجهز هستند.
در واقع این کمپانی قصد دارد که سوپرشارژرهای خود را توسعه داده و با این کار آنها را در اندازه های کوچک و به تعداد بسیار بیشتر در اختیار مالکان خودروهای تسلا و سایر خودروهای برقی قرار دهد.
گفته می شود که این شرکت علاوه بر گسترش تعداد ایستگاه های شارژ خود در بزرگراه ها و مناطق برون شهری؛
تعداد سوپرشارژرهای خود را در هتل ها، رستوران ها و استراحتگاه های بین جاده ای نیز افزایش خواهد داد.
درون شهری
این موضوع در مورد مناطق درون شهری نیز صدق کرده و به احتمال زیاد در آینده ای نه چندان دور در تمام مراکز پر رفت و آمد؛
و مناطق شهری شلوغ شهرهای آمریکا و سایر نقاط جهان ایستگاه های شارژ کوچکی از تسلا به چشم خواهد خورد.
تسلا معتقد است طراحی و تعبیه سوپرشارژرهای خاص و کوچک برای مناطق شهری پر جمعیت ایده بسیار مناسبی به نظر می رسد؛
چرا که علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز جمعیت نسبتا بالایی از مالکان خودروهای تسلا می تواند فضای کمتر و در عین حال تعداد بیشتری از شارژرها را در دسترس عموم قرار دهد.
کیان باتری بزرگ ترین استارت اپ تعویض باتری خودرو و امداد باتری در کشور است که با بیش از 100 نفر نیروی تمام وقت در کمتر از یک ساعت باتری خودروی شما را تعویض می نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره فنی با ما تماس بگیرید: 02188882222
بنظر من برای موقعیت های ضروری خودرو های برقی گزینه نامناسبی نیستند چون همچنان به سرعت باتری های بنزینی نمیشه مخزن انهارا پر کرد. اگه با پیشرفت تکنولوژی بشه سریع تر ماشین هارو شارژ کرد واقعا گزینه خوب و مناسبی برای استفاده هستند.
سلام وقتتون بخیر، من قصد خرید ماشین هیبریدی دارم. اما سایت های مختلف و مقاله های مختلف رو که میخونم خیلی نمیتونن منو قانع کنن که آیا باتری های هیبریدی طول عمرشون چقدر هست؟ هی سایتی یه طول عمری رو گفته. میخواستم ببینم ارزش خرید دارن؟ یا بعد از چند سال بخاطر باتری ضعیف شده قیمتشون افت میکنه؟
با سلام
طول عمر باتری های هیبریدی به عوامل بسیار مختلفی بستگی دارد، و اگر شما در مطالعات خود به موارد مختلفی برخورد کرده اید به همین دلیل است.
مهمترین عواملی که در طول عمر باتری های هیبریدی تاثیرگذار هستند به کیفیت و متریال باتری و نحوه استفاده و روش های نگهداری از آن بستگی دارد.
باتری خودروهای هیبریدی به صورت میانگین از 5 الی 15 سال عمر مفید دارند که در صورت استفاده صحیح می توان عمر مفید آن را افزایش داد.
میانگین عمر مفید باتری های این خودروها چه مدت است؟ آیا صرفه اقتصادی دارد که بعد از طی مدت زمان مشخصی بخواهیم مبلغ هنگفتی بابت تعویض باتری هیبرید این خودروها بپردازیم؟
با سلام
برخلاف آنچه خیلی ها می گویند، باتری های هیبرید تاریخ انقضا ندارند، در واقع پنج سال عمرمفید برایشان درنظر گرفته شده است البته این موضوع به کارکرد خودرو و همچنین بسیاری موارد دیگر بستگی دارد. مسافت پیموده شده خودرو و ساعات کارکرد، ملاحظات بسیار مهمی برای تخمین عمر باتری باقیمانده یک خودروی هیبریدی است.
همانطور که بیان شد عوامل مختلفی در طول عمر باتری های هیبریدی دخیل هستند که عمده ترین آنها تعداد دفعات چرخه شارژ در طول روز می باشد. به طور متوسط، خودروهای عمومی (تاکسی) دو مرتبه در روز باتری خودرو را شارژ می کنند که در مقایسه با یک کاربر شخصی بسیار بیشتر (تا 4 برابر) است. اگر با خودروی خود 200 کیلومتر در طول روز رانندگی می کنید و با موتور بنزینی به خوبی کار می کنید، می توانید انتظار داشته باشید که باتری های شما تا 8 سال دوام بیاورند، البته مواردی مشاهده شده که باتری های تویوتا 15 سال کار کرده اند.
دیگر عوامل موثر در افزایش طول عمر مفید این نوع باتری ها شامل انجام به موقع سرویس های دوره ای، صرف نظر از شتابگیری های سریع می باشد.
با توجه به مشکلات گارانتی این خودروها در داخل کشورمان و حتی وجود برخی خودروهای بدون گارانتی، تعویض باتری به کابوسی برای دارندگان خودروهای هیبریدی تبدیل شده است. علاوه بر کمبود ایستگاه های شارژ سریع در کشور بایستی برای شارژ باتری از پریز برق و آداپتور خانگی استفاده کنید. توصیه می شود قبل از خرید این نوع خودروها، اطلاعات کامل و جامع در این زمینه کسب نمایید.