قیمت یو پی اس ها نسبت به توان خروجیشان افزایش می یابد،
برای مثال اگر توان خروجی دو برابر شود قیمت بیش از دو برابر افزایش مییابد. لذا اگر در یک شرکت یا سازمان تعدادی کامپیوتر وجود دارد و قصد این است که آنها را به یو پی اس مجهز کنیم، بهتر است یک یو پی اس کوچک در محل هر کامپیوتر نصب شود، همچنین با استفاده از تعدادی یو پی اس کوچک در صورت بروز مشکل، دامنه آن به یک کامپیوتر محدود میشود و کل شبکه ما دچار اختلال نمیگردد.
این روش تا زمانی کارایی دارد که نیاز به یو پی اس با تکنولوژی خاصی نباشد. (تکنولوژیهای مختلف در ادامه همین متن شرح داده میشود).
اگر کاربرد خاصی نیاز به یو پی اس با تکنولوژی بالا را طلب کند، از آنجا که یو پی اسها تکنولوژی بالا در توانهای پایین معمول نیستند میتوان مجددا به یک یو پی اس قوی مرکزی با تکنولوژی بالا فکر کرد.
كاهش يا افزايش ناگهاني ولتاژ، تغيير فركانس، انواع اعوجاج لحظه اي يا دايم، نمونه هايي از مشكلات ايجاد شده بر روي شبكه هاي برق شهري مي باشند.
دستگاه هاي الكترونيكي پيشرفته و حساس (نظير سيستم هاي كامپيوتري، تجهيزات مخابراتي و پزشكي) با توجه به كاربردهاي ويژه و حساسي كه دارند نيازمند تجهيزات ضروري مانند منبع تغذيه بدون وقفه و نسبتا دقيق بوده تا ولتاژ و فركانس ثابت و قابل اطمينان را تامين نمايد.
در كشورهاي پيشرفته عليرغم قطع برق شهر، دستگاه يوپي اس از وسايل ضروري كامپيوترها محسوب مي شود . به عنوان مثال در صورت وجود كوچكترين اغتشاش در برق شهر بخش كنترل كامپيوتر، با توليد يك پالس موجب خاموش و روشن شدن مجدد(Restart) کامپیوتر می گردد. لذا با این عمل اطلاعاتی که در حافظه RAMسيستم وجود دارد، از بين رفته و زيا نهاي جبران ناپذيري به كاربر وارد شده و حاصل كار كاربر در چند لحظه از بين می رود.
در مورد ساير سيستم هاي حساس نظير دستگاه هاي مخابراتي و شبكه هاي اطلاعاتي نيز با قطع يا تغيير مشخصات منبع تغذيه، هماهنگي بخش هاي مختلف دستگاه بهم خورده و بر اثر قطع و وصل هاي متوالي، علاوه بر صدماتي كه به قطعات دستگاه وارد مي شود،
عملكرد كل سيستم با اختلال مواجه مي گردد. با توجه به مطالب فوق، نياز به وجود دستگاهي كه بتواند جايگزين مناسبي براي برق شهر در مواقع اضطراري گرديده و با حذف اختلالات شبكه تغذيه مدارات حساس را بر عهده گيرد، نمايان مي شود.
اين دستگاه يوپي اس نام دارد . لازم به ذكر است كه در مواقع قطع برق مي توان از ژنراتوهاي AC جهت تغذيه دستگاه ها استفاده نمود ولي اين منابع با توجه به مشكلاتي نظير شناور بودن ولتاژ و فركانس، حجم بزرگ، آلودگي صوتي، دودزا بودن، زمان طولاني وصل شدن بعد از قطع برق و لزوم سرويس و باز بيني دايمي عملاً كاربردي در دستگاه هاي حساس ندارد.
دستگاه هاي يوپي اس با ابعاد كوچك و بدون نياز به سرويس دايمي و بدون ايجاد آلودگي ها با تثبيت ولتاژ و فركانس، وسايل بسيار مناسبي جهت حفاظت سيستم ها در مقابل اختلالات برق شبكه مي باشند.