در این مقاله از کیان باتری به مقایسه جک J4 و جیلی GC6 و تفاوت این دو خودرو از نظر فنی و ظاهری می پردازیم. جیلی GC6 بهتره یا جک J4 کدام را بخریم؟
خودروهای کلاس سدان کامپکت اقتصادی یکی از محبوبترین کلاسهای خودرو در جهان به حساب میآیند، زیرا با قیمت نسبتاً مناسبی در دسترس عموم قرار میگیرند و به دلیل کاربردهای متنوعی که دارند، میتوانند نیازهای عمومی و روتین طیف متنوعی از مصرف کنندگان را برطرف کنند.
جک J4 از آن دسته خودروهایی است که می توان آن را خودرویی ایمن و قابل اعتماد با کیفیت فنی نسبتاً خوب دانست، اما متاسفانه آنچنان که شایسته است مورد توجه قرار نگرفته است. شاید یکی از مهم ترین دلایل آن عدم توجه به این خودرو، عرضه محدود و ناشناخته بودن آن برای بسیاری از افراد باشد و دلیل دیگر عدم وجود آپشن های جذاب برای مصرف کننده ها باشد.
اما با وجود تمام این موارد توصیه می کنیم برای خرید خودرویی در این رنج قیمت به نمایندگی کرمان موتور مراجعه کنید چرا که با وجود کمبود آپشن ها، می توانید پس از بررسی دقیق تر در تصمیم خود بازنگری نمایید. زیرا این محصول یکی از ارزان ترین خودروهای اتوماتیک وارداتی موجود در بازار داخلی کشورمان به حساب می آید.
جیلی یکی از برندهای مطرح چینی است که نه تنها در بازار خود فروش خوبی دارد، بلکه صادرات موفقی نیز دارد. به خصوص پس از سرمایه گذاری کلان در صنعت خودرو و خرید شرکت های معتبری مانند ولوو و لوتوس، دانش زیادی به این شرکت سرازیر شده و نام جیلی بر سر زبان ها افتاده است.
با این حال شرایط کمپانی جیلی در کشور ما دقیقاً برعکس است، دلایلی مثل تبلیغات کم و معرفی نامناسب، خدمات پس از فروش ضعیف و عرضه محدود خودرو باعث شدند که امثال امگراند 7، RV7، X7 و GC6 هرگز نتوانند به جایگاهی که شایستهاش بودند دست یابند و اکنون هم با افت قیمت بیشتری نسبت به رقبایشان در بازار خرید و فروش میشوند.
اما برای کسانی که در شهرهای بزرگ زندگی می کنند و با مشکل کمبود قطعات یدکی و نگهداری از این محصولات مواجه نیستند، این فرصت مناسبی برای خرید خودرویی ارزان و نسبتا باکیفیت تلقی می شود. مقایسه جک J4 و جیلی GC6 یکی از رقابت های جذاب دو خودروی پرطرفدار وارداتی و ارزان قیمت است.
فهرست محتوا
مقایسه کلی جک جی 4 و جیلی GC6
در مقایسه جک J4 و جیلی GC6 به خوروی جک J4 می رسیم که یک سدان شهری جمع و جور و بدون حاشیه است که از نظر اندازه بین جک J3 و J5 قرار می گیرد و مشخصاتی استاندارد دارد، اما به لطف قیمت رقابتی و کیفیت قابل قبول (نسبت به سطح قیمت) رضایت شما را جلب خواهد نمود.
مثلا از نظر طراحی داخلی در شرایط قابل قبولی است، شتاب و کشش کافی به شما می دهد و با مصرف سوخت خوب و هندلینگ خوب می تواند در کلاس خود کارآمد به نظر برسد. این خودرو علیرغم اندازه نسبتا کوچکی که دارد، فضای داخلی و صندوق عقب نسبتاً جاداری دارد.
با دریافت 5 ستاره ایمنی از موسسه CNCAP چین، خودرو تقریباً ایمن و قابل اعتمادی است. اما متاسفانه ایربگ های جانبی و پرده ای از نسخه های وارداتی به کشورمان حذف شده و در نتیجه ایمنی کلی خودرو کاهش یافته است ولی همچنان می توان از ساختار محکم شاسی و بدنه آن راضی بود.
اما متاسفانه کیسه هوای جانبی تنها گزینه حذف شده از این محصول نیست، بلکه کرمان موتور برای پایین نگه داشتن قیمت، گزینه های دیگری مانند نمایشگر مرکزی، سانروف، استارت دکمه ای و غیره را نیز حذف کرده است، بنابراین جک J4 به گزارش سطح عملکرد در شرایط عادی قرار دارد.
با توقف واردات نسخه های امگرند به کشور، به نظر می رسید نام جیلی دیگر در ایران شنیده نشود، اما خبر مونتاژ محصول دیگری به نام GC6 امید طرفداران این برند را زنده کرد. البته این محصول جدید این مرتبه به جای «جیلیران موتور» توسط شرکت «خودروسازی بم» به بازار معرفی گردید.
البته انتظار می رفت که شاهد حضور طولانی تر و شرایط سرویس دهی بهتری برای این خودرو باشیم، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد و پس از مدت زمان کوتاهی روند تحویل این محصول جیلی نیز متوقف شد.
نخستین نسخه جیلی GC6 در بازار با نام Elite شناخته می شد، این خودرو ظاهری کاملا معمولی و حتی در برخی زوایای زشت داشت و به همین دلیل چندان جلب توجه نمی کرد، اما پس از فیس لیفت، شرایط فروش این خودرو تغییر کرد.
در این نسخه جدید که اکسلنت نام دارد المان هایی مانند سانروف و نمایشگر مرکزی را به خودرو اضافه کرده اند و حال و هوای خودرو کمی با نسخه اقتصادی آن تغییر کرده است. البته جیلی GC6 حتی در نسخه اکسلنت هم یک خودرو لوکس یا نیمهلوکس به حساب نمیآید.
متاسفانه جیلی در این رده رقبای چندان قدری ندارد که آن را به چالش بکشد؛ اما صد حیف که عرضه این محصول نسبتاً باکیفیت بعد از مدت کوتاهی متوقف گردید و فعلاً ادامه روند فعالیت جیلی در ایران در هالهای از ابهام قرار دارد.
همچنین بخوانید: مقایسه اچ سی کراس با جک J4 و جی 5
فیلم بررسی جک J4
ویدئوی زیر خودرو جک J4 را بررسی کرده و مشخص می کند ارزش خرید این خودرو چقدر است که به خریداران این خودرو کمک زیادی می کند.
مقایسه فنی JAC J4 با جیلی GC6
اما در مقایسه جک J4 و جیلی GC6 از لحاظ فنی چه تفاوتهایی وجود دارد و کدام یک بهتر از دیگری است؟ بسیاری معتقدند کیفیت دو خودروی جیلی GC6 و جک J4 مشابه همدیگر است.
تفاوت مشخصات فنی موتور جک J4 و GEELY GC6
زیر کاپوت جک J4 یک پیشرانه کوچک 1.5 لیتری 4 سیلندر تنفس طبیعی مجهز به 16 سوپاپ با سیستم متغیر VVT مجهز شده و می تواند 103 اسب بخار قدرت (در 6000 دور در دقیقه) و 146 نیوتن متر گشتاور (در 4500 دور در دقیقه) تولید نماید. وظیفه انتقال قدرت توسط یک گیربکس ضریب پیوسته انجام می شود که نیروی حاصل را به چرخ های جلو می فرستد.
این مشخصات روی کاغذ خیلی خوب به نظر نمی رسند و برخی مصرف کنندگان انتظار دارند که جک J4 تنبل باشد، اما هماهنگی بسیار خوبی بین موتور و گیربکس وجود دارد. علیرغم وزن نسبتاً سبک خودرو در حدود 1100 کیلوگرم پس از کمی تاخیر اولیه شاهد بهبود قابل توجهی در شتاب هستیم و چسبندگی خودرو نیز کاملا رضایت بخش است.
به طور کلی جک J4 ممکن است شتاب عالی نداشته باشد، اما همانطور که از یک خودروی اقتصادی 1.5 لیتری تنفس طبیعی با گیربکس متغیر پیوسته انتظار میرود، به خوبی از عهده آن بر میآید و میتواند در برابر رقبای فراوان در کلاس خود مقاومت کند.
یک سیستم تعلیق معمولی از نوع مک فرسون در جلو و یک سیستم تعلیق جناغی در عقب استفاده می شود که نرمی و سواری قابل قبولی را برای خودرو فراهم می کند. البته در جک J4 سرنشینان جلو احساس راحتی بیشتری می کنند، زیرا سیستم تعلیق عقب ضربه های قوی را منتقل می کند، اما در مقایسه با رقبا، همچنان می توان کیفیت رانندگی آن را خوب ارزیابی کرد.
اما نرمی سیستم تعلیق در پیچ های تند منجر به تکان های جانبی و ارتعاشات می شود و ترکیب آنها با عدم وجود سیستم کنترل پایداری الکترونیکی، هندلینگ خودرو را در سطح کاملا عادی نگه می دارد.
در حالی که ترمزها در رانندگی معمولی قوی به نظر می رسند، اما امتیاز کامل را دریافت نمی کنند زیرا چرخ های عقب از نوع کاسه ای هستند، در حالی که اکثر رقبای جک J4 از نمونه چهارچرخ دیسکی استفاده می کنند.
جیلی GC6 از نظر مشخصات فنی، یک خودرو ساده و معمولی در سطح سایر رقبای این رده میباشد. یعنی اینجا نه از پیشرانه حجیم خبری هست و نه توربوشارژر، بلکه تمرکز اصلی روی ویژگیهای اقتصادی نظیر استهلاک پایین و مصرف سوخت مناسب قرار گرفته است.
با گشودن درب موتور با یک پیشرانه 4 سیلندر 1.5 لیتری 16 سوپاپ مواجه می شویم که در بهترین حالت (یعنی دور موتور 6000) حدود 102 اسب بخار قدرت تولید میکند و از دور موتور 3800 الی 4200 می تواند معادل 141 نیوتنمتر گشتاور را آزاد سازد.
گیربکس اتوماتیک هم ساخت JATCO ژاپن است و عملکرد نرم و روانی دارد اما بدلیل ساختار قدیمی 4 سرعته و فاصله زیاد ضرائب از یکدیگر بخشی از قدرت ماشین را هدر میدهد و درنتیجه برای دستیابی به شتاب و کشش کافی در سربالاییها، مجبوریم دور موتور را بالا نگاه داریم.
شتاب رسمی 13.5 ثانیه و حداکثر سرعت 165 کیلومتر بر ساعت نشان میدهند که GC6 برای سرعت و مسابقه ساخته نشده بلکه باید به چشم یک خودرو درون شهری به آن نگاه کنید.
سیستم تعلیق نیز در جلو از نوع مکفرسون و عقب Torsion Beams است که سواری نرم و راحتی برای سرنشینان تدارک دیده اما سادگی این مجموعه در کنار مرکز ثقل نسبتاً بالا، فرمانپذیری خودرو را در سطح کاملاً متوسط نگاه داشته و از این رو بروز حرکات گهوارهای و کمفرمانی با GC6 در پیچهای تند دور از ذهن نخواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مقایسه فنی جیلی GC6 و جک J4 جدول زیر را مطالعه کنید.
مدل خودرو | جک J4 | جیلی GC6 |
پیشرانه | 4 سیلندر 16 سوپاپه خطی مستقیم | 4 سیلندر 16 سوپاپه |
حجم موتور | 1499 CC | 1498 CC |
حدأکثر قدرت | 103 اسب بخار | 105 اسب بخار |
حدأکثر گشتاور | 146 نیوتن متر | 145 نیوتن متر |
گیربکس | 5 سرعته خودکار CVT | 4 سرعته خودکار ساخت JATCO ژاپن |
مصرف سوخت (ترکیبی) | 6.5 لیتر در ساعت | 7 لیتر در هر 100 کیلومتر |
شتاب صفر تا 100 | 13.5 ثانیه | 13.5 ثانیه |
حدأکثر سرعت | 180 کیلومتر در ساعت | 165 کیلومتر در ساعت |
باتری جک جی 4 و باتری جیلی جی سی 6 در کیان باتری با قیمت مناسب و ارسال و نصب رایگان در شهر تهران است.
مقایسه امکانات و آپشن های جک J4 با جیلی جی سی 6
جک J4 دارای آپشن ها و امکانات رفاهی به شرح زیر است:
- فرمان برقی مجهز به کلیدهای کنترل سیستم صوتی
- شیشهها و آینههای جانبی برقی
- روکشهای چرمی
- کروزکنترل
- کامپیوتر سفری
- تنظیم ارتفاع نور چراغهای جلو از داخل
- سنسور نور
- چراغ مشایعت
- سامانه نظارت بر فشار باد تایرها
- کیسه هوا راننده و سرنشین جلو
- ترمزهای ضد قفل مجهز به سیستم توزیع الکترونیکی نیرو میان چرخها (جلو دیسک و عقب کاسه ای، ABS و EBD)
- سیستم صوتی راديو – ورودی USB و AUX
- 6 عدد بلندگو
- کنترل فشار باد لاستیک ها TPMS
- سنسور نور
- چراغهاي جلو مجهز به سیستم مشايعت تا درب منزل
- ایزوفیکس
- آینه های جانبی برقی با گرمکن
- روكش صندلي چرم
- كنترل سيستم صوتي از روي فرمان
جیلی GC6 در تیپ پایه یا به عبارتی الیت آپشنهای بسیار محدودی داشت که همین ویژگی یکی از دلایل عدم استقابل از آن مدل به حساب میآمد، اما خوشبختانه این نقطه ضعف خیلی زود و با ارائه نسخه اکسلنت برطرف شد تا محصول جدید خودروسازان بم با لیست امکانات کاملتری به شرح زیر ارائه شود:
- ترمزهای چهارچرخ دیسکی مجهز به ABS و EBD
- ایربگ راننده و سرنشین جلو
- دی لایت
- گرمکن شیشه عقب
- چراغ بدرقه
- روکشهای چرمی
- فرمان با طرح D شکل
- سنسور پارک عقب
- نمایشگر لمسی مرکزی 7 اینچی
- 6 عدد بلندگو
- سیستم تهویه الکتریکی
- سانروف
- کروزکنترل
- سیستم ترمز و پایداری دیسکی – به همراه ABS و EBD
بیشتر بخوانید: نقد و بررسی مزایا و معایب جیلی GC6
مقایسه طراحی ظاهری GEELY GC6 و JAC J4
جک J4 طراحی ظاهری ساده ای دارد که شاید در ابتدا آن را دوست نداشته باشید، اما یک نگاه به قیمت رقبای این محصول کافی است تا شما را به طراحی ساده آن علاقه مند کند. به طور خاص، چراغ های جلوی شیک به شکل بادامی، سپرهای اسپرت و جلوپنجره کرومی عریض ظاهری مدرن به جک J4 بخشیده اند، در حالی که خطوط برجسته کناری طراحی آن را کامل کرده است.
البته مشکلاتی مانند عدم تطابق عرض و ارتفاع خودرو و همچنین کوچک بودن رینگ ها در برخی زوایا ظاهر خودرو را کمی نامناسب می کند، اما اگر خیلی سخت گیر نباشید، می توانید به ظاهر این خودرو نمره قبولی بدهید.
در ادامه مقایسه جک J4 و جیلی GC6 به خودروی جیلی GC6 رسیدیم یک سدان اقتصادی است و طبیعتاً از محدودیت های زیادی با هدف کاهش هزینه های تولید رنج می برد، بنابراین نباید آن را با محصولات گران قیمت مقایسه کنیم. وقتی صحبت از رقبایی مثل تندر پلاس، پژو پارس یا حتی آریو و جک J4 می شود، متوجه می شویم که ظاهراً نماینده جیلی چندان ساده و معمولی نیست و حرفی برای گفتن دارد.
البته نسخه اولیه آن یا به عبارتی Elite با شکل و شمایل خشن خود هیچ گاه بازخورد خوبی در بازار دریافت نکردد اما نسخه به روز شده با چراغ های جلو و سپر جدید و تغییرات اساسی در جلوپنجره رادیاتور افزایش چشمگیری داشته است.
البته سادگی قسمت کناری، چرخ های کوچک و ارتفاع کم سپر عقب همچنان نشان از سادگی خودرو دارد، اما به دلیل عدم وجود آپشن های جذاب در این سطح از بازار، طراحی GC6 از جیلی می تواند نمره قابل قبولی بگیرد.
از لحاظ طراحی داخلی:
شاید عده ای از شرکت جک به دلیل کپی برداری از طراحی داخلی J4 از هیوندای اکسنت ناراحت باشند، اما واقعیت این است که اصالت در رده خودروهای اقتصادی چندان مهم نیست و این خودروساز چینی توانسته است محیطی زیبا، کارآمد و ارگونومی مناسب برای سرنشینان خلق نماید.
مطمئناً عدم وجود برخی از امکانات رفاهی معمول در این رده، در کنار مواد خشک به کار رفته در داخل کابین، به ما یادآوری می کند که با خودروی اقتصادی سطح میانی روبرو هستیم، اما به غیر از این دو مورد، موضوع دیگری وجود ندارد.
همچنین صندلی ها به اندازه کافی برای 4 بزرگسال و یک کودک راحت هستند و صندوق عقب جادار خودرو برای سفرهای خانوادگی مفید خواهد بود. البته خودروهای بزرگتر و جادارتری مانند آریو در این بازه قیمتی وجود دارند، اما جک J4 فضای قابل قبولی را نسبت به ابعاد بدنه ارائه می دهد.
طراحان جیلی با کمک خطوط، استفاده از رنگ های جذاب و اصول هماهنگی موفق شدند فضایی زیبا و دلنشین را در کابین GC6 طراحی کنند. فرمان و نمایشگر جدید و همچنین تغییر برخی جزئیات دیگر، شکل و شمایل اتاق را یک سطح بالاتر از نسخه الیت کرده و جلوه مجلل تری به خود گرفته است.
با این حال، مشکلات زیادی وجود دارد به عنوان مثال، فضای کابین کوچک و تنگ به نظر می رسد و در عقب فضای کافی برای مسافران قد بلند وجود ندارد. فضای پا مطمئناً بهتر از خانواده پژو 206 است، اما در مقایسه با جک J4 محدود است.
پلاستیک های به کار رفته در کابین نیز خشک و بی کیفیت هستند، البته در سطح رقبای این رده اما انتظار بیشتری از شرکت خودروسازی جیلی داشتیم. ارگونومی وسایل نیز خوب به نظر می رسد، هیچ نقطه ضعف و قوت عمده ای وجود ندارد. اما در مورد صندوق عقب باید بپذیریم که محفظه ای متناسب با ابعاد بدنه داریم.
ماشینت روشن نمیشه؟ خرید باطری ماشین از کیان باتری با ارسال و نصب رایگان در شهر تهران می باشد با تست باتری قبلی و دریافت مبلغ باتری در محل، کارت آسون میشه. حالا با 02188882222 تماس بگیرید!
تجربه رانندگی در جیلی GC6 بهتر است یا JAC جی 6؟
خودروهای جک J4 و جیلی GC6 در ردیف سدانهای جمعوجور قرار دارند و به همین دلیل هنگام نشستن پشت فرمان آن به تمام بخشها دسترسی مناسبی خواهید داشت. جک J4 متریال داخلی کیفیت بالایی ندارد البته از یک خودرو اقتصادی نباید انتظار زیادی داشت. موتور در حالت درجا و همچنین در زمان حرکت صدای زیادی ندارد و سکوت کابین نیز در سطح نسبتا مناسبی قرار دارد.
سیستم تعلیق این خودرو به خصوص در قسمت عقب عملکرد نرمی را به همراه ندارد و همین موضوع برای بسیاری افراد ناخوشایند خواهد بود. میان موتور و گیربکس CVT این خودرو هماهنگی مناسبی وجود دارد و باید آن را یکی از نکات مثبت رانندگی این خودرو محسوب کرد.
این خودرو از کشش مناسبی بهره میبرد و با یک یا دو سرنشین امکان سبقت از بسیاری خودروها در جاده وجود دارد، اما با ظرفیت کامل و با صندوق پر این خودرو آنچنان چابک نخواهد بود.
ترمزهای جک J4 در حالت عادی در وضعیت مناسبی قرار دارند، اما با توجه به این که ترمز عقب این خودرو کاسهای است، همانند مدلهای دیسکی از قدرت مناسبی برخوردار نخواهد بود.
به طور کلی جیلی GC6 کوچکتر از آن چیزی است که نشان میدهد. هر خودرویی که چهار درب صندوقدار شد، الزاماً خانوادگی نیست. برخی از سدانها جمعوجورند برخی دیگر سایز متوسط اما GC6 جزء دسته جمعوجورهاست و حدود 10 سانتیمتر هم از جیلی امگرند 7 کوچکتر است.
دو نفر که جلو مینشینند، قشنگ کتفشان به هم میخورد. وقتی کشویی صندلی را در حالت میانه قرار میدهید، کاملاً نزدیک شیشه جلو هستید. وقتی هم که صندلی را عقب ببرید، دیگر جایی برای سرنشینان عقب باقی نمی ماند. فارغ از اینکه اگر هم کسی در صندلی عقب باشد شما دیگر تصویری از پشت ندارید. با تمام اینها مثل اغلب چینیهای دیگر صندلی نرم و ارگونومیکی دارد.
آرام استارت میخورد ولی با اینکه پیشرانه کوچکی دارد ناگهان صدایش جوری بلند میشود که انگار یک پیشرانه 8 سیلندر زیر کاپوت قرار گرفته است. همهچیز جعبهدنده جاتکو خوب است غیر از ضرایبش؛ یعنی چون این یک نسخه 4 سرعته است، فاصله بین دندهها خیلی زیاد پُر میشود و دور موتور زیادی برای درگیر شدن چرخدنده بعدی هدر میرود.
در سرعتهای زیر 80 کیلومتر برساعت به نسبت مکانیزم سادهای که دارد، خوب شتاب میگیرد. ترمزهای دیسکی برای چهار چرخ، کنترل خودرو را در سرعتهای بالا راحت کرده است. به صورت استاندارد زیر این خودرو تایرهای 165.60 میلیمتری 15 اینچی نصب شده که حداقل بخشی از کمبود توانایی حرکتی را به دوش میکشد.
مقایسه ایمنی در جک J4 و GEELY جی سی 6
در خصوص ایمنی این خودرو باید گفت که جک J4 موفق شده هر 5 ستاره موسسه ایمنی و تصادفات CNCAP چین را بدست آورد اما نکته اینجاست که در کشور ما ایربگهای جانبی از روی خودرو حذف شدهاند و همین مورد میتواند اعتبار این 5 ستاره چینی را مقداری خدشهدار نماید.
شرکت کرمانموتور برای ارتقای سطح استانداردهای ایمنی این محصول، نسخه جدید خودرو جی 4 را از شهریورماه سال جاری با تجهیزات ایمنی ارتقایافته بهبازار عرضه کرده است.
تجهیزات جدید جی 4 بهطور کلی شامل سیستم کنترل پایداری الکتریکی یا همان ESC، چراغهای رانندگی در روز یا همان DRL، سیستم راهنمای نشانگر تعویض دنده یا همان GSI و ترمزهای دیسکی برای چرخهای عقب بوده جایگزین ترمزهای کاسهای شده و همگی جزو امکانات ایمنی مهم خودرو محسوب میشوند.
امکاناتی که میتوان گفت امروزه بهاستانداردی برای خودروسازان در بازار جهانی بدل شده و شرکت کرمانموتور نیز خودرو جی 4 خود را بهصورت استاندارد و نه بهصورت سفارشی بهامکانات نامبرده مجهز کرده است.
در مقایسه مقایسه جک J4 و جیلی GC6 متوجه شدید که هر دو خودرو توانسته اند 5 ستاره ایمنی را از موسسه تست تصادف چین یعنی C-NCAP دریافت کنند که از ایمنی نسبتا مناسب این خودروها حکایت دارد و در زمینه ایمنی، لااقل جیلی GC6 یک سر و گردن بالاتر از رقبای تولید داخل کشور است که بدون تست تصادف در اختیار مشتری قرار میگیرد.
تجهیزات ایمنی GC6 نیز همانند امکانات رفاهی آن اندک هستند و کیسه هوای راننده و سرنشین جلو و سیستمهای ABS و EBD تنها امکانات ایمنی این خودرو به شمار میآیند.
جک J4 بخریم یا جیلی GC6 کدام بهتر است؟
در انتهای مقایسه جک J4 و جیلی GC6 به سراغ خودروی جک J4 می رویم که اگر با قیمت منطقی در کشور ما عرضه میشد، قطعا امروزه یکی از پرفروشترین خودروهای اقتصادی در ایران به شمار میرفت. اما قیمتگذاری غیرمنطقی برای این خودرو و عرضه نهچندان منظم سبب شده تا مزیتهای این خودرو به عنوان یک خودروی اقتصادی نسبتا باکیفیت و کماستهلاک در ایران چندان شکوفا نشود.
بهویژه افرادی که میخواهند نمونههای صفرکیلومتر این خودرو را بخرند عمدتا ترجیح میدهند که خرید محصولات تولید داخل را تجربه کنند. بهویژه که جک J4 فعلا از لحاظ خدمات پس از فروش و قطعات یدکی نسبت به رقبای داخلی بسیار ضعف دارد و همین مسئله باعث میشود مشتریان ایرانی با تامل بیشتری به سمت خرید این خودرو حرکت کنند.
جیلی GC6 محصولی است که اگر با قیمتی مناسبتر روانه بازار میشد و پشتیبانی بهتری از سوی شرکت مونتاژ کننده دریافت میکرد، قطعا میتوانست موفقیتهای بیشتری در بازار کسب نماید. این خودرو نسبت به برخی رقبای خود دارای مزیتهایی است که از جمله آنها میتوانیم به مصرف سوخت اقتصادی، سواری نرم و آپشنهای نسبتا مناسب اشاره کنیم.
از سوی دیگر نباید فراموش کرد که GC6 یک محصول چینی با عرضه محدود در بازار است و مشکلاتی مانند کمبود قطعات یدکی، کیفیت پایینتر مونتاژ، افت قیمت در نمونههای کارکرده و بازار دست دوم نامناسب را با خود به همراه دارد.
به همین دلیل علیرغم مزیتهایی که جیلی GC6 از آنها برخوردار است، به دلیل بهرهمندی از چنین مشکلاتی خرید آن برای مشتریان ایرانی یک ریسک محسوب میشود.
در مقایسه میان خودروهای جک J4 و جیلی GC6، اگر ظاهر خودرو برای شما اهمیت دارد، به سراغ جک J4 بروید. این در حالی است که جیلی GC6 برای افرادی که به زیبایی کابین اهمیت بیشتری میدهند، مناسبتر است.
خرید خودرو ارتباط مستقیم با سلیقه و نیازهای شما دارد. باید گفت معمولا خودروهای چینی با خودروهای داخلی رقابت می کنند. به عنوان مثال خودروی جک J4 که در ابتدا برای رقابت با تندر 90 و خودروهای داخلی در این رده قیمتی وارد کشور شد. به نظر ما در مقایسه جک J4 با جیلی GC6 برنده این رقابت جک J4 است.