صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو!

4.7
(676)

.یکی از آپشن های جذابی که در برخی از خودرو ها مدرن وجود دارد کیلس یا همان استارات دکمه ای خودرو است. قرار گیری این آپشن در ماشین باعث می شود تا راننده دیگر احتیاج چندانی به سوییچ نداشته باشد و همین دکمه کارش راه می اندازد. در این مقاله از کیان باتری قصد داریم به برسی صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو بپردازیم، تا انتها همراه ما باشید.

کیلس یا استارت دکمه ای خودرو
کیلس یا استارت دکمه ای خودرو

سیستم کیلس (Keyless) چیست و عملکرد آن چگونه است؟

سیستم استارت دکمه ای خودرو جزو بهترین فناوری هایی است که در دو دهه اخیر تولیدکنندگان خودرو از آن استفاده کرده اند. در ابتدا نخستین شرکتی که از آن استفاده کرد مرسدس بنز بود و مربوط به دهه 90 می باشد.

در آن زمان که تازه این سیستم روی کار آمده بود کمپانی ها تنها بر روی خودروهای خیلی خاص و لوکس از آن استفاده می کردند. اما با گذشته زمان این سیستم فراگیر شد و اکنون حتی در ماشین های معمولی که خیلی خاص نیستند هم شاهد آن هستیم. عملکرد این سیستم به کمک کلید و یا یک کارت هوشمند امکان پذیر است و دیگر نیازی نیست که سوییچ را برای روش و یا خاموش کردن ماشین به همراه داشت.

عملکرد کیلس

روند کار به این صورت است که شما زمانی که به ماشین نزدیک می شوید و حدودا در فاصله 1 متری آن هستید، درب های خودرو باز می شود. و تنها نیاز است که شما دستگیره را پایین بکشید؛ علاوه بر آن در زمانی که شما قصد پیاده شدن از ماشین را دارید نیز به همین صورت است. در این موقع نیز احتیاجی به سوییچ برای قفل کردن درب ها ندارید بلکه تنها دستگیره را لمس می کنید و از خودرو فاصله می گیرید. با دور شدن از خودرو شاهد این موضوع هستید که درب ها به صورت اتومات قفل می شوند.

پس به این موضوع می رسیم که به کمک سیستم کیلس یا استارت دکمه ای خودرو شما می توانید پیشرانه خودرو را با نگه داشتن پایتان بر روی پدال ترمز و فشردن این دکمه روشن نمایید. حتی در برخی از مدل های پیشرفته تر احتیاجی به فشردن پدال ترمز نیست و تنها با قرار دادن کارت در جای مشخص شده و فشردن دکمه کیلس خودرو روشن می شود.

 


کیان باتری بزرگ ترین استارتاپ تخصصی تعویض باتری ماشین در محل مشتری است که به صورت شبانه روزی فعالیت می کند. تعویض باتری خودرو در کمتر از یک ساعت در محل شما انجام خواهد پذیرفت. همکاران ما در مرکز پیام شبانه روزی کیان باتری با شماره 02188882222 آماده پاسخگویی و رفع مشکل خودروی شما هستند. بهترین برند ما باتری کیان پاور پریمیوم پلاس با 21 ماه گارانتی تعویض میباشد. لیست قیمت این باتری در ادامه آورده شده است:

باتریقیمت (تومان)
50AH kianpowerباتری 50 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
3,942,334 تومان - 3,713,000 تومان
kianpower 55AHباتری 55 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
4,236,935 تومان - 3,993,000 تومان
kianpower 60AHباتری 60 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
4,452,588 تومان - 4,194,000 تومان
kianpower 66AHباتری 66 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
4,818,723 تومان - 4,536,000 تومان
kianpower 70AHباتری 70 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
5,034,201 تومان - 4,738,000 تومان
kianpower 74AHباتری 74 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
5,100,396 تومان - 4,795,000 تومان
kianpower 90AHباتری 90 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
6,363,129 تومان - 5,987,000 تومان
kianpower 100AHباتری 100 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس
6,648,025 تومان - 6,251,000 تومان

باتری کیان پاور پریمیوم پلاس Kian Power Premium Plus جدیدترین محصول کیان باتری، مخصوص خودروهای روز دنیا می باشد.
- قیمت با دریافت باتری فرسوده محاسبه شده است.
- ارسال باتری ماشین به صورت رایگان انجام میپذیرد.
- باتری کیان پاور پریمیوم پلاس دارای 21 ماه خدمات گارانتی در محل میباشد.


 

انواع سیستم کیلس

این مدل از سیستم دارای دو نمونه می باشد که هر کدام از آنها مزایای خود را دارند. در ادامه به بررسی هر دو مدل آن با جزئیات کامل می پردازیم.

نمونه اول: Remote Keyless Entry

سیستم RKE
سیستم RKE

در نمونه اول سیستم استارت دکمه ای خودرو شما تنها این امکان را دارید که درب های خودرو را به صورت اتومات باز و بسته کنید. و این که آلارم های قرار داده شده را در صورت ایجاد شرایط های اضطراری بشنوید؛ این مدل از سیستم بیشتر به نام RKE شناخته شده است. در ابتدا که این نمونه ساخته شده بود تنها توانایی پشتیبانی تا برد 25 متر را داشت. اما با گذشت زمان نمونه های امروزی آن حتی تا بیشتر از 100 متر را نیز پشتیبانی می کنند.

سیستم RKE به این صورت است که راننده احتیاجی به این موضوع ندارد که ریموت را در دست داشته باشد. بلکه زمانی که ریموت در جیبش است با نزدیک تر شدن به خودرو شاهد آن خواهد بود که درب ها بدون نیز به فشردن ریموت باز می شوند. معمولا در این روش زمانی که فاصله به یک متر برسد درب ها باز می شود. و برای خروج نیز زمانی که فاصله راننده از خودرو به بیشتر از دو متر برسد درب ها قفل خواهند شد.

علاوه بر این موضوع شما این امکان را دارید که با فشار دادن دکمه های موجود که بر روی دستگیره ها هستند درب ها را باز و بسته نمایید. نکته مثبتی که در این دستگیره ها وجود دارد این است که به سیستم روشنایی نیز مجهز هستند. و این موضوع کار شما را راحت تر خواهد کرد زیرا با نزدیک شدنتان به خودرو این دستگیره ها روشن می شوند. و به راحتی می توانید دکمه مورد نظرتان را پیدا کنید. در صورتی که شما به موضوع باز و بسته شدن اتوماتیک درب ها علاقه نداشته باشید این امکان را دارید که به کمک ریموت این قابلیت را غیر فعال کنید. و دیگر برای سیستم قفل درب از ریموت استفاده نمایید.

مزایا سیستم RKE

البته این سیستم مزایا مخصوص به خودش را دارد. زیرا فرقی ندارد که ریموت را کجا گذاشته باشید درون کیف باشد و یا در جیب لباس هایتان. سنسور های موجود نزدیک و یا دور شدن ریموت را به خوبی تشخیص داده و وظیفه خود را انجام می دهند. وجود این سیستم در زمان هایی که دسته شما پر است بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

مزایا دیگر آن دکمه آلارم یا همان Panic است، به کمک این بخش شما می توانید ماشینتان را در مکان هاش شلوغ پیدا کنید. برای این کار کافیست که دکمه مخصوص را فشار دهید تا آلارم ماشین به صدا در بیاید. در این مواقع چراغ های ماشین نیز به صورت چشمک زنان روشن می شوند که در پیدا کردن ماشین خیلی کمک تان خواهد کرد.

نمونه اولیه این سیستم یعنی RKE بسیار استاندارد می باشد و حتی گفته شده است ایمنی آن از مدل دوم نیز بیشتر است. به کمک این مدل تنها می توانید درب ها را باز و بسته نمایید و یا آلارم ماشین را فعال کنید. برد این سیستم ها متفاوت است و هر شرکت سازنده از یک مقدار مشخص استفاده می کند. در صورتی که 100 متر برای شما کافی نباشد می توانید به سراغ بعد های بیشتر این مدل بروید اما نکته ای که وجود دارد این است که باتری آنها با سرعت بیشتری خالی می شود.

همچنین بخوانید: آموزش تعویض باتری ریموت ماشین

نمونه دوم: Passive Keyless Entry

سیستم PKE
سیستم PKE

این نمونه کمی پیشرفته از نسخه قبلی می باشد و به دلیل وجود ترانسپوندرها در روی ریموت کارهای خود را بدون هیچ گونه دخالت دستی انجام می دهد. به همین جهت به کلیدهای هنذفری نیز معروف هستند. در این نمونه علاوه بر این که شما امکان باز و بسته کردن درب ها به صورت اتومات را دارید می توانید موتور خودرو را نیز کنترل کنید.

روند کار سیستم PKE به این صورت است که زمانی که وارد خودرو می شوید در صورتی که یکبار کلید ای اس اس را فشار دهید؛ تمامی تجهیزات برقی مثل سیستم پخش صوتی ماشین روشن می شود. در صورتی که به صورت دو بار پشت سر هم این کلید را فشار دهید ماشین در حالت روشن قرار می گیرد. و در صورتی که سه بار متوالی این کلید را بزنید، با نگه داشتن پدال ترمز ماشین روشن می شود.

مزایا سیستم PKE

از جمله مزایایی که این سیستم دارد این است که به شما این امکان را می دهد قبل از سوار شدن در خودرو ماشین را در حالت روشن قرار دهید. و سیستم های گرمایشی را نیز روشن کنید. این کار در فصل زمستان و در روز های سرد بسیار موثر خواهد بود. همچنین زمانی که شما سوار ماشین می شوید با طی مسافت بسیار کوتاهی درب ها به صورت خودکار قفل می شود. و یا زمانی که قصد پیاده شدن داشته باشید و ماشین را خاموش کنید درب ها باز خواهند شد.

امنیت در این سیستم ها بسیار بالا است و سارقان بدون استفاده از کلید هرگز نخواهند توانست درب ها را باز کنند. حتی اگر فرض را بر این بگذاریم که شما ماشین را در حالت روشن ترک کرده اید؛ در این جا اگر دزدی وارد ماشین بشود در صورتی که سیستم های کلید نتوانند ریموت را تشخیص بدهند موتور را خاموش می کنند و صدای آلارم ماشین نیز بلند خواهد شد. جدا از این موضوع در صورتی که شما فاصله زیادی با ماشین داشته باشید یک پیامک برایتان ارسال می شود که شما را از این موضوع آگاه کند.

در مدل های جدید تر این سیستم فناوری هایی به کار رفته است که در صورت سرقت ماشین به شما این امکان را می دهد و خودرو را ردیابی نمایید.

همچنین بخوانید: علت استارت نخوردن ماشین + علائم و حل مشکل

آیا می توان از مدل های غیر فابریک استارت دکمه ای خودرو استفاده کرد؟

نصب سیستم کیلس
نصب سیستم کیلس

توجه داشته باشید با توجه به تمام مزایایی که این سیستم دارد اما هرگز نباید از مدل های غیر فابریک آن استفاده نمایید. اگر شما قصد این را داشته باشید که به صورت دستی این سیستم را بر روی ماشینتان قرار دهید. هم خودرو شما از گارانتی خارج کرده اید و هم با قرار دادن چیپ خودرو در جاهای متفرقه عملا به سارقان این اجازه را می دهید که به راحتی ماشین را به سرقت ببرند.

چیپ خودرو شامل اطلاعات محرمانه ای است که بر روی سوییچ قرار داده شده است. و در صورت نصب سیستم کیلس این چپ از روی سوییچ برداشته خواهد شد. و در قسمتی از داخل خودرو گذاشته می شود.

بنابراین زمانی که شما دکمه استارت را بزنید این چیپ شناسایی می شود. پس سارقین این امکان را دارند که باز کردن درب خودرو به راحتی ماشین را روشن کنند و به همین راحتی کارشان آسان تر می شود.

با توجه به موارد ذکرشده و نظر بسیاری از کارشناسان به شما می گوییم در صورتی که سیستم کیلس به صورت اتوماتیک و کارخانه ای بر روی ماشینتان نصب نیست؛ هرگز به صورت دستی آن را نصب نکنید! زیرا اگر کارخانه سازنده این سیستم را قرار داده باشد امنیت آن را به طور کامل بررسی کرده است. و به شما هم این تضمین را می دهد که استفاده از آن برای شما ضرری ندارد.

اما در نمونه های غیر فابریک به دلیل دستکاری کردن سیم های برق خودرو به باتری ماشین آسیب وارد می شود. و همچنین امنیت خودرو به خطر می افتد و احتمال سرقت افزایش پیدا می کند. در حال حاضر بسیاری از خودرو های داخلی از این فناوری استفاده نمی کنند. و در صورتی که به دنبال آن هستید می توانید به سراغ ماشین های وارداتی بروید.

بیشتر بخوانید: چگونه با ابزار ضد سرقت خودرو امنیت آن را بالا ببریم؟

مزایا استفاده از کیلس یا استارت دکمه ای خودرو

استارت ماشین از راه دور
استارت ماشین از راه دور

از جمله مزایای این سیستم این است که بر روی دستگیره های خود چراغ راهنما قرار داده اند. هنگامی که به خودرو نزدیک می شوید این چراغ ها روشن می شوند. و به کمک آنها به راحتی می توانید از امکانات کیلس استفاده نمایید.

دیگر مزایا این سیستم در استارت خودکار است. زیرا هنگامی که شما درون خودرو نباشید نیز می توانید از فاصله دور خودرو را روشن نمایید. که این آپشن بسیار مفید است. علاوه بر آن در زمان هایی که داخل ماشین هستید و احتیاجی به سوییچ ندارید، تنها با فشردن یک دکمه می توانید خودرو را روشن نمایید.

آخرین مزایا آن مربوط به بحث ایمنی خودرو است. ایمنی که در سیستم های استارت دکمه ای خودرو به کار رفته است بسیار قوی تر از بسیاری از دزدگیر های موجود در بازار می باشد. البته باز هم ذکر می کنیم که این امنیت تنها در مدل های فابریک و کارخانه ای وجود دارد.

معایب کیلس یا سیستم دکمه استارت خودرو

صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو!
صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو!

با وجود مزیت های بسیاری که در این سیستم وجود دارد اما معایب موجود در آن باعث شده است برخی همچنان مدل های سنتی و یا سوییچ خودرو را به این فناوری ترجیح دهند. برخی از معایب موجود در استارت دکمه ای خودرو عبارتند از:

  • در این سیستم ها امکان هک شدن وجود دارد و در صورتی که هک بشوید کنترل ماشین را به دست می آورند.

این موضوع به این دلیل است که سیستم های کیلس دارای یک رمز می باشند. که آن را برای سنسور امنیتی خودرو ارسال می کند. در صورتی که شخصی این امواج رادیویی را دستکاری کند می تواند به این رمز دستیابی پیدا کند.

  • امکان تمام شدن باتری ریموت.

این موضوع نیز برای مصرف کنندگان معضل بزرگی است. زیرا با استفاده های مکرر باتری ریموت تمام می شود و برای شارژ مجدد آن زمان بسیار زیادی لازم است.

  • هزنیه های زیادی که برای کیلس نیاز است.

این فناوری نیز مانند سایر قطعات امکان خراب شدن دارد. اما مسئله ای که در مورد آن وجود هزینه های بسیار زیادی است که برای تعمیر نیاز دارد. زیرا بسیاری از قطعات آن وارداتی هستند و پیدا کردن شان کمی سخت می باشد.

بیشتر بخوانید: سیستم ایموبلایزر در خودرو چیست و چگونه کار میکند؟

امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد. و توانسته باشیم شما را به خوبی با تمام جزئیات صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو آشنا نموده باشیم.

 


کیان باتری بزرگ ترین استارت اپ تعویض باتری خودرو و امداد باتری در کشور است که با بیش از 100 نفر نیروی تمام وقت در کمتر از یک ساعت باتری خودروی شما را تعویض می نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره فنی با ما تماس بگیرید: 02188882222


 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

بین 1 تا 5 ستاره نمره دهید

12 دیدگاه دربارهٔ «صفر تا صد کیلس یا استارت دکمه ای خودرو!»

  1. سلام عرض ادب ایا برای خودرو ۲۰۶ می شود دکمه استارت را عرض کرد به کامپیتر خودرو مشکلی پیش نمی اید با تشکر

    1. کیان باتری

      با سلام
      نصب دکمه استارت برای خودروی 206 امکان‌پذیر است، اما باید به چند نکته مهم توجه کنید تا از بروز مشکل برای کامپیوتر خودرو جلوگیری شود:

      نکات مهم قبل از نصب دکمه استارت روی 206:

      1. سیستم ایمنی و ایموبلایزر:
      * خودرو 206 مجهز به سیستم ایموبلایزر است که اجازه نمی‌دهد خودرو بدون کلید اصلی روشن شود. اگر دکمه استارت به درستی نصب نشود، ممکن است سیستم ایموبلایزر فعال شود و خودرو روشن نشود یا با مشکل مواجه شود.
      * برای نصب دکمه استارت، باید یک سیستم بای‌پس یا ماژول ایموبلایزر به درستی نصب و برنامه‌ریزی شود تا این مشکل برطرف شود.

      2. برق و سیم‌کشی:
      * سیستم برق خودرو 206 حساس است. نصب دکمه استارت نیاز به سیم‌کشی دقیق و استاندارد دارد. سیم‌کشی نادرست می‌تواند منجر به اتصالی، آسیب به ECU (کامپیوتر خودرو) و سیستم‌های الکترونیکی دیگر شود.
      * توصیه می‌شود از یک متخصص برق خودرو ماهر برای نصب دکمه استارت کمک بگیرید.

      3. سیستم استارت:
      * نصب دکمه استارت باید به گونه‌ای باشد که با سیستم استارت خودرو سازگار باشد. دکمه استارت باید به درستی مدار استارت را فعال کند تا استارت به درستی عمل کند.
      * نصب نادرست می‌تواند منجر به خرابی استارت خودرو شود.

      4. برنامه ریزی ECU:
      * در برخی موارد ممکن است نیاز به تغییراتی در برنامه کامپیوتر خودرو باشد تا دکمه استارت به درستی کار کند. این کار نیاز به دانش فنی و دستگاه‌های خاص دارد.
      * توصیه می‌شود برای این کار به مراکز معتبر مراجعه کنید.

      5. کیفیت قطعات:
      * از دکمه استارت و سیم‌کشی با کیفیت بالا استفاده کنید. قطعات ارزان و نامرغوب ممکن است باعث بروز مشکلات و آسیب به خودرو شوند.

      آیا مشکلی برای کامپیوتر خودرو پیش می‌آید؟

      * در صورت نصب صحیح توسط متخصص: اگر نصب دکمه استارت توسط فرد متخصص و با رعایت تمامی نکات فنی انجام شود، معمولاً مشکلی برای کامپیوتر خودرو پیش نخواهد آمد.
      * در صورت نصب نادرست: اگر نصب دکمه استارت به صورت غیر حرفه‌ای و بدون رعایت نکات فنی انجام شود، احتمال آسیب دیدن کامپیوتر خودرو (ECU)، سیستم ایموبلایزر و سایر سیستم‌های الکترونیکی خودرو وجود دارد.

      توصیه می کنیم اگر قصد نصب دکمه استارت روی خودرو 206 خود را دارید، حتماً به یک متخصص برق خودرو مراجعه کنید و از نصب توسط افراد غیر متخصص خودداری کنید. همچنین از قطعات با کیفیت و معتبر استفاده کنید تا از بروز مشکلات و آسیب به خودرو جلوگیری شود. قبل از هرگونه اقدام حتماً درباره سازگاری دکمه استارت با سیستم خودرو خود مطمئن شوید.

      کیان باتری بزرگترین استارتآپ تخصصی باتری خودرو در کشور است که به صورت شبانه روزی به حمل و نصب رایگان باتری خودرو در محل مشتری می پردازد.
      ما در این مجموعه سعی کرده ایم بهترین محصولات تولیدی داخل کشور را از هر تولیدکننده جمع آوری نموده و با ارائه یک سبد فروش متنوع، به صورت همزمان در اختیار مشتریان خود قرار دهیم.
      شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به صورت شبانه روزی با کارشناسان فروش مجموعه کیان باتری به شماره تلفن 88882222-021 تماس حاصل نموده، سوالات خود را مطرح کنید و مشاوره دریافت نمایید.

  2. منیره دوستعلی

    استارت دکمه‌ای خودرو به عنوان یک نوآوری در سیستم‌های روشن‌سازی موتور، چه پیچیدگی‌ها و چالش‌های فنی را در مقایسه با سیستم‌های سنتی کلید روشن‌سازی به همراه دارد؟ به طور خاص، چه اجزایی در این سیستم دخیل هستند و چگونه فرمان‌های الکتریکی برای فعال‌سازی سیستم ایمنی و روشن‌سازی موتور ارتباط برقرار می‌کنند؟ همچنین، چه عواملی بر کارایی و قابلیت اطمینان این سیستم تأثیر می‌گذارند، از جمله مشکلاتی که ممکن است در مدارهای الکتریکی، سنسورهای مجاورت، یا باتری خودرو به وجود آیند؟ چگونه ویژگی‌هایی مانند سیستم ضدسرقت و قابلیت خاموش و روشن کردن موتور از فاصله دور با استفاده از استارت دکمه‌ای عمل می‌کنند؟ و در نهایت، چه نکاتی در زمینه نگهداری و عیب‌یابی این سیستم‌ها وجود دارد که می‌تواند به افزایش عمر مفید و کارایی آنها کمک کند؟

    1. با سلام
      استارت دکمه‌ای خودرو به عنوان یک نوآوری در سیستم‌های روشن‌سازی موتور، مزایای زیادی مانند راحتی بیشتر، کاهش استفاده از کلید فیزیکی، و برخی ویژگی‌های امنیتی اضافی به همراه دارد. با این حال، این سیستم پیچیدگی‌ها و چالش‌های فنی خاص خود را دارد که در مقایسه با سیستم‌های سنتی کلید روشن‌سازی خودرو، به توجه و نگهداری بیشتری نیاز دارند. در اینجا به بررسی اجزای سیستم استارت دکمه‌ای، چالش‌های فنی و ویژگی‌های آن می‌پردازیم.

      1. اجزای سیستم استارت دکمه‌ای:

      سیستم استارت دکمه‌ای شامل چندین جزء الکتریکی و مکانیکی است که به‌طور هماهنگ عمل می‌کنند تا فرمان روشن‌شدن موتور را صادر کنند. اجزای اصلی این سیستم عبارتند از:

      دکمه استارت/استاپ: این دکمه معمولاً یک سوئیچ الکتریکی است که با فشار دادن آن، فرمان روشن‌شدن موتور به ECU (واحد کنترل الکترونیکی خودرو) ارسال می‌شود.
      سنسور مجاورت: سنسورهایی که در نزدیکی درب‌های خودرو یا نزدیک به کلید استارت تعبیه شده‌اند، به منظور شناسایی حضور کلید و تأیید این که راننده یا صاحب خودرو در نزدیکی استارت قرار دارد، عمل می‌کنند. این ویژگی بخشی از سیستم ضدسرقت است.
      واحد کنترل الکترونیکی (ECU): این واحد فرمان‌های الکتریکی را دریافت کرده و آن‌ها را به دیگر اجزا (مانند موتور استارت یا سیستم ضدسرقت) ارسال می‌کند.
      موتور استارت الکتریکی: این موتور برای چرخاندن پیشرانه موتور خودرو به‌کار می‌رود تا موتور روشن شود.
      سیستم ضدسرقت: این سیستم یک لایه امنیتی اضافی است که برای جلوگیری از روشن کردن موتور در صورت سرقت خودرو طراحی شده است. این سیستم معمولاً از طریق ارتباط با سیستم کلید هوشمند یا تایید هویت راننده عمل می‌کند.

      2. فرمان‌های الکتریکی و ارتباطات:

      در سیستم استارت دکمه‌ای، فرمان‌های الکتریکی بین اجزا به‌طور دقیق هماهنگ می‌شوند تا موتور روشن شود. مراحل اصلی این فرآیند به شرح زیر است:

      فعال‌سازی دکمه استارت: وقتی راننده دکمه استارت را فشار می‌دهد، یک سیگنال الکتریکی به ECU ارسال می‌شود.
      تأیید موقعیت کلید: سیستم به‌طور خودکار از طریق سنسورهای مجاورت تأیید می‌کند که کلید هوشمند (یا کد امن دیگر) در نزدیکی خودرو است تا مطمئن شود که راننده مجاز است خودرو را روشن کند.
      ایجاد ارتباط با موتور استارت: پس از تأیید اعتبار، ECU سیگنالی برای فعال‌سازی موتور استارت ارسال می‌کند.
      روشن شدن موتور: موتور استارت فعال می‌شود و موتور خودرو روشن می‌شود.
      قطع ارتباط پس از روشن شدن موتور: پس از روشن شدن موتور، ECU از سیستم استارت الکتریکی فرمان قطع ارتباط می‌دهد.

      این فرآیند نیازمند هماهنگی دقیق بین اجزا و اجتناب از مشکلات در مدارهای الکتریکی است.

      3. عوامل مؤثر بر کارایی و قابلیت اطمینان سیستم استارت دکمه‌ای:

      الف) مشکلات مدارهای الکتریکی:

      هرگونه نقص در مدارهای الکتریکی می‌تواند موجب اختلال در عملکرد سیستم استارت دکمه‌ای شود. مشکلاتی مانند اتصال کوتاه، خرابی سیم‌کشی، یا مشکلات در سوئیچ‌های الکترونیکی می‌توانند مانع از ارسال صحیح سیگنال‌ها بین اجزا شوند. این مشکلات معمولاً به‌صورت عدم پاسخ‌دهی دکمه استارت، ناتوانی در فعال‌سازی موتور استارت یا روشن شدن اشتباه موتور خود را نشان می‌دهند.
      ب) سنسورهای مجاورت:

      سنسورهای مجاورت برای شناسایی موقعیت کلید یا تایید نزدیکی راننده به خودرو به‌کار می‌روند. خرابی یا اختلال در عملکرد این سنسورها می‌تواند به عدم شناسایی صحیح راننده و در نتیجه عدم روشن شدن موتور منجر شود. به‌ویژه اگر خودرو دارای سیستم ضدسرقت باشد، نقص در سنسورها می‌تواند مانع از روشن شدن موتور شود.
      ج) باتری خودرو:

      سیستم استارت دکمه‌ای به‌طور کامل به باتری خودرو وابسته است. اگر باتری خودرو ضعیف باشد یا مشکل در تغذیه برق وجود داشته باشد، سیستم ممکن است نتواند به‌درستی کار کند. به‌ویژه، تأمین برق برای موتور استارت و اجزای الکترونیکی حیاتی است، بنابراین کاهش ولتاژ باتری می‌تواند عملکرد استارت دکمه‌ای را تحت تأثیر قرار دهد.

      4. ویژگی‌های امنیتی و قابلیت‌های اضافی:

      الف) سیستم ضدسرقت:

      سیستم ضدسرقت یکی از ویژگی‌های مهم در سیستم استارت دکمه‌ای است. این سیستم به‌طور معمول به‌وسیله یک کلید هوشمند (یا شبیه‌ساز کدهای دیجیتال) با خودرو ارتباط برقرار می‌کند. وقتی سیستم تشخیص دهد که کلید معتبر در نزدیکی استارت نیست، اجازه روشن شدن موتور را نمی‌دهد. این ویژگی می‌تواند از سرقت خودرو جلوگیری کند.
      ب) قابلیت خاموش و روشن کردن از فاصله دور:

      در برخی از خودروها، سیستم استارت دکمه‌ای امکان روشن و خاموش کردن موتور از فاصله دور را از طریق یک اپلیکیشن موبایل یا ریموت به راننده می‌دهد. این ویژگی به‌ویژه در شرایطی که می‌خواهید خودرو را در دمای مناسب یا برای دیگر اهداف آماده کنید، مفید است. در این سیستم‌ها، ارتباط با خودرو از طریق سیگنال‌های رادیویی یا شبکه‌های بی‌سیم برقرار می‌شود و نیاز به بررسی دقیق این سیگنال‌ها و امنیت آن‌ها وجود دارد.

      5. نگهداری و عیب‌یابی سیستم استارت دکمه‌ای:

      الف) بازرسی مدارهای الکتریکی و باتری:

      چک کردن و بازبینی منظم مدارهای الکتریکی و باتری می‌تواند از بروز مشکلاتی که به عدم عملکرد سیستم استارت دکمه‌ای منجر می‌شود، جلوگیری کند. اطمینان از سلامت باتری و سیم‌کشی‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
      ب) بررسی سنسورهای مجاورت:

      سنسورهای مجاورت باید به‌طور دوره‌ای بررسی شوند تا از عملکرد صحیح آن‌ها مطمئن شویم. هرگونه اختلال در سنسورها می‌تواند باعث جلوگیری از روشن شدن موتور شود.
      ج) استفاده از قطعات اصل و با کیفیت:

      استفاده از قطعات اورجینال و باکیفیت برای سیستم استارت دکمه‌ای، مانند دکمه‌های استارت، سنسورها، و موتور استارت، می‌تواند از خرابی‌های زودرس و مشکلات عملکردی جلوگیری کند.
      د) عیب‌یابی از طریق سیستم تشخیصی خودرو:

      برای شناسایی سریع‌تر مشکلات، بسیاری از خودروهای مدرن از سیستم‌های تشخیصی (OBD) استفاده می‌کنند که می‌توانند مشکلات موجود در سیستم استارت دکمه‌ای را شبیه‌سازی کرده و راه‌حل‌هایی برای رفع آن‌ها ارائه دهند.
      نتیجه‌گیری:

      سیستم استارت دکمه‌ای در خودروها یک نوآوری تکنولوژیکی است که راحتی و ویژگی‌های امنیتی اضافی را ارائه می‌دهد، اما پیچیدگی‌های فنی و چالش‌هایی مانند مشکلات در مدارهای الکتریکی، سنسورها، یا باتری می‌تواند بر کارایی آن تأثیر بگذارد. نگهداری و بازرسی منظم اجزای این سیستم، استفاده از قطعات با کیفیت و بهره‌گیری از سیستم‌های تشخیص مشکلات، می‌تواند به افزایش عمر مفید و کارایی سیستم استارت دکمه‌ای کمک کند.

      کیان باتری بزرگترین استارتآپ تخصصی باتری خودرو در کشور است که به صورت شبانه روزی به حمل و نصب رایگان باتری خودرو در محل مشتری می پردازد.
      ما در این مجموعه سعی کرده ایم بهترین محصولات تولیدی داخل کشور را از هر تولیدکننده جمع آوری نموده و با ارائه یک سبد فروش متنوع، به صورت همزمان در اختیار مشتریان خود قرار دهیم.
      شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به صورت شبانه روزی با کارشناسان فروش مجموعه کیان باتری به شماره تلفن 88882222-021 تماس حاصل نموده، سوالات خود را مطرح کنید و مشاوره دریافت نمایید.

  3. وققتون بخیر
    سیستم‌های استارت دکمه‌ای چطور با سیستم مدیریت موتور (ECU) خودرو ارتباط برقرار می‌کنن؟

    1. کیان باتری

      با سلام
      سیستم‌های استارت دکمه‌ای به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با سیستم مدیریت موتور (ECU) خودرو ارتباط برقرار کنند تا فرآیند راه‌اندازی موتور را مدیریت کنند. در ادامه توضیحاتی درباره این ارتباط و عملکرد آن ارائه می‌شود:
      1. کنترل دسترسی: سیستم‌های استارت دکمه‌ای معمولاً با یک کلید هوشمند یا سنسور نزدیک شدن کار می‌کنند. این کلید هوشمند تایید می‌کند که فرد مجاز نزدیک خودرو است و اجازه روشن شدن موتور را می‌دهد.
      2. سیگنال‌دهی به ECU: وقتی دکمه استارت فشرده می‌شود، سیگنالی به ECU ارسال می‌شود. ECU این سیگنال را دریافت کرده و بررسی می‌کند که آیا شرایط لازم برای روشن شدن موتور مهیاست یا خیر. شرایط لازم می‌تواند شامل سطح باتری کافی، وضعیت گیربکس (مثل پارک یا خلاص)، و وضعیت ترمز باشد.
      3. فعال‌سازی سیستم‌های موتور: پس از دریافت تاییدیه از ECU، سیستم استارت دکمه‌ای فرآیند راه‌اندازی موتور را آغاز می‌کند. این شامل فعال‌سازی پمپ بنزین، شمع‌ها (در موتورهای بنزینی)، و دیگر بخش‌های مورد نیاز برای روشن شدن موتور است.
      4. مانیتورینگ و کنترل: در طول فرآیند استارت، ECU مستمر اطلاعاتی از سنسورها دریافت و وضعیت موتور را نظارت می‌کند تا از صحت عملکرد آن مطمئن شود. در صورت بروز هرگونه مشکل، ECU ممکن است سیستم استارت را متوقف کند یا پیام‌های هشدار به راننده ارائه دهد.
      این سیستم‌ها با فراهم کردن راه‌حلی امن و کارآمد، فرآیند روشن و خاموش کردن خودرو را تسهیل می‌کنند و در عین حال از طریق رابط‌های مختلف با دیگر سامانه‌های خودرو هماهنگ می‌شوند تا کارکرد بهینه‌تری داشته باشند.
      شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان فروش مجموعه کیان باتری به شماره تلفن 88882222-021 تماس حاصل نموده، سوالات خود را مطرح کنید و مشاوره دریافت نمایید.

  4. حمید رضایی

    آیا سیستم کیلس که از تکنولوژی کد گذاری چرخشی برای جلوگیری از هک شدن یا کپی کردن سیگنال کلید استفاده میکنه هم امنیت کامل داره؟ مطمئنه؟

    1. کیان باتری

      با سلام
      در واقع تکنولوژی کیلس با استفاده امواج رادیویی کار می‌کند به شکلی که یک سری امواج با کد‌های مشخص از سوئیچ خودرو به سنسور ایموبلایزر خودرو ارسال می‌شود و این امکان را برای راننده بوجود می‌آورد که درب خودرو را باز کند بدون استفاده مجدد از سوئیچ باز و بسته کند اما همین موضوع باعث شده است بسیاری از کمپانی‌های خودروسازی به فکر جایگزینی این فناوری باشند زیرا امواج رادیویی یکی از امواجی است که به راحتی قابل دستکاری است و کسانی که بخواهند این خودرو را به سرقت ببرند می‌توانند با استفاده از امواج رادیویی قوی، کد‌های سوئیچ را دریافت کنند و یک سوئیچ با همان کد‌ها بسازند. از این نظر می‌توان گفت فناوری کیلس دچار ضعف شدیدی است به همین دلیل در چند سال اخیر خودروسازان بزرگ دنیا، اقدام به توسعه و البته تغییر این فناوری کردند.
      در برخی از سری جدید خودرو‌ها از سیستم کیلس با چند کد (کد چرخشی) استفاده شده است، به این ترتیب که سوئیچ این خودرو‌ها به صورت میانگین هربار بین ۳ تا ۸ کد برای سنسور ایموبلایزر خودرو ارسال می‌شود که همین امر باعث افزایش امنیت این سیستم شده است. در جای دیگر برای افزایش امنیت فناوری کیلس خودروهای خود از الگو‌های قطب نما استفاده شده است به صورتی که با تغییر زاویه سوئیچ در هنگام نزدیک شدن به خودرو کد دستوری ایموبلایزر تغییر می‌کند و کد‌های متفاوتی رد و بدل می‌شوند.

      حال در پاسخ به سوال شما که چقدر می‌توان به فناوری کیلس اعتماد کرد، این طور می توان بیان نمود:
      این موضوع را باید در نظر بگیریم که سیستم کیلس استارت به صورت کلی فناوری خودرو‌ها را افزایش داده است، زیرا در گذشته بسیاری از سارقان خودرو با بدست داشتن ابزار فیزیکی مخصوص به راحتی می‌توانستند درب خودرو را باز کرده و موتور آن را روشن کنند، اما فناوری کیلس استارت از این موضوع جلوگیری کرده است و اگر شخصی که بخواهد خودرویی را بدزدد، حداقل باید مسائل اولیه امواج رادیویی را آموخته باشد. اما این که بگوییم به فناوری کیلس چقدر می‌توانیم اعتماد کنیم مسئله دیگری است و بخش بزرگی از آن به خودمان بر خواهد گشت، زیرا بر اساس نظر کارشناسان بسیاری سارقان برای بدست آوردن کد‌های سوئیچ شما باید به آن نزدیک شوند تا بتوانند امواج رادیویی را دریافت کنند، همین موضوع نشان می‌دهد که نباید سوئیچ خود را در جا‌های ناامن رها کنیم.
      شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان فروش مجموعه کیان باتری به شماره تلفن 88882222-021 تماس حاصل نموده، سوالات خود را مطرح کنید و مشاوره دریافت نمایید.

  5. من میخوام اسکایپین یا زنوتیک نصب کنم نصاب گفت از سیستم بایپس ایموبیلایزر برات استفاده میکنم اوکی میشه همه چی. امنه؟ قفل فرمون حذف نمیشه؟ به پمپ فشار نمیاد یا استارت زیادی بخوره؟

  6. سلام
    من برای پارس سال ۹۹ میخوام نصب کنم. گفتن مدل زیتونیکس، ماجیکار و اسکای پین چون سوکت فابریک هستند «هیچ» مشکلی پیش نمیاد. به نظرتون درست میگن؟ یه عده هم میگن ما چیپ توی ریموت فابریک رو میذاریم توی ریموت کیلس.
    یه جا هم شنیدم گفتن کلا غیرفابریک مشکل داره ولی اگه استارت با ریموت رو غیرفعال کنی، هیچ مشکلی نداره.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره شبانه روزی و ثبت سفارش