در این مقاله از کیان باتری به مقایسه مزدا 3 و میتسوبیشی لنسر و تفاوت این دو خودرو از نظر فنی و ظاهری می پردازیم. میتسوبیشی لنسر بهتره یا مزدا 3 کدام را بخریم؟
شرکت خودروسازی مزدا به دلیل حضور طولانی مدت در بازار داخلی کشورمان به خصوص به خاطر وانت های دهه 1980 و 1990 در ایران بسیار معروف و شناخته شده هستند. البته این خودروساز سدان های موفقی نیز در بازار ما دارد که موفق ترین آنها مزدا 323 و نخستین نسل مزدا 3 هستند.
آنچه که ما به عنوان نسخه جدید یا به اصطلاح مزدا 3 نیو می شناسیم در واقع نسل دوم این سری خودرو است که سال ها پیش تولید آن متوقف شد و نسل سوم و سپس چهارم جایگزین آن گردید.
البته گروه بهمن با جایگزینی نسل اول مزدا 3 به جای نمونه قدیمی مزدا 323 و سپس عرضه نسخه جدید (MAZDA 3 NEW)، اراده و توانایی خود را در ارائه خودروهای مدرن از قبل ثابت کرده است، اما که محدودیت های داخلی در این زمینه وجود داشته باشد.
یک طرف و فشار خارجی از طرف دیگر دست به دست هم دادند تا این روند ادامه پیدا نکند و در نهایت به جای جایگزینی مزدا 3 با نسل های جدیدتر، شاهد حذف این خودروی محبوب از خط تولید خودروساز ملی باشیم.
این نسل از مزدا 3 حدود ده سال (1389 تا 1398) مهمان گروه بهمن بود و در این مدت همواره توانسته خود را به عنوان یکی از محبوب ترین و قابل اعتمادترین سدان ها در این رده قیمتی و حتی با رقبای جدید وارداتی نشان دهد.
درست است که محدودیت های بازار خودرو در کشورمان در حفظ محبوبیت این خودرو موثر بود، اما بی انصافی است که همه موفقیت های مزدا 3 را به شرایط خاص بازار نسبت دهیم و نکات مثبت این خودرو را نادیده بگیریم.
میتسوبیشی لنسر خودرویی جمع و جور است که از سال 1973 توسط شرکت خودروسازی ژاپنی میتسوبیشی به بازار عرضه شده از جمله:Colt Lancer، Dodge Plymouth Lancer، Chrysler Valiant Lancer، Chrysler Lancer، Eagle Summit و Mitsubishi Mirage است.
از سال 2007 این خودرو با نام Mitsubishi Galant Fortis در ژاپن عرضه می شود. بر اساس آمارهای موجود، از سال 1973 تا 2008، بیش از 6 میلیون نسخه از مدل های مختلف میتسوبیشی لنسر در جهان به فروش رسیده است.
شرکت خودروسازی میتسوبیشی ساخت لنسر را در سال 2017 متوقف کرد. آخرین نسخه این خودرو در سال 2016 وارد ایران شده و در اختیار مشتریان قرار گرفت. میتسوبیشی لنسر از نظر جذابیت هیچ دست کمی از مزدا 3 ندارد.
در طول سالیان متمادی، چهره اصلی خودرو دست نخورده باقی مانده است. چراغ های جلو کشیده، عصبانی و جلوپنجره بزرگ ذوزنقه ای شکل عناصر اصلی نمای جلویی لنسر هستند. البته از مدل های 2017 به بعد طراحی چراغ های جلو کمی تغییر کرده و باعث زیباتر شدن خودرو شده است.
فهرست محتوا
مقایسه کلی مزدا 3 و میتسوبیشی لنسر
مزدا 3 یک سدان کامپکت است که جذابیت اسپرت فوق العاده ای را در کنار ویژگی های خانوادگی ارائه می دهد. البته کمبود فضای پای عقب باعث می شود این خودرو برای خانواده های پرجمعیت نامناسب باشد اما خانواده های جوان از این بابت مشکلی نخواهند داشت.
در عوض می توانند از بسیاری ویژگی های مثبت این خودرو مانند: طراحی خوب، ارگونومی مطلوب، فرمان نرم، گیربکس هوشمند، قدرت و کشش مناسب لذت ببرند. علاوه بر این به دلیل ایمنی بالا به راحتی می توان اعضای خانواده را به داخل کابین مزدا 3 دعوت کرد.
اما مشکلاتی مانند ارتفاع کم شاسی از سطح زمین گاهی باعث برخورد کف خودرو با پستی و بلندی های غیر معقول خواهد می شود. و همچنین سواری نسبتاً خشک خودرو می تواند تا حدودی آزاردهنده باشد، البته در تیپ 4 این مشکلات به دلیل اندکی افزایش ارتفاع تا حدودی کاهش یافته است.
در خاطر ایرانیان نام لنسر به دلیل عرضه این خودروی زیبا و بادوام در دهه 90 به یادگار مانده است، اما از سال 2014 واردات پنجمین نسل لنسر پس از هفت سال تولید در دنیا چندان موفق نبود، زیرا این خودرو مستقیماً در برابر رقبایی شناخته شده مانند هیوندای النترا، کیا سراتو، مزدا 3 و تویوتا کرولا قرار گرفته است.
خودروهای لنسر وارداتی به کشورمان توسط شرکت آرین موتور با دو کانفیگ فنی شامل پیشرانه 1.6 لیتری با گیربکس دستی و اتوماتیک (تیپ 2) و پیشرانه 1.8 لیتری با گیربکس CVT (تیپ 4) راهی بازار شدند.
لنسر همچنین یک فیس لیفت جزئی برای مدل سال 2017 دریافت کرد که عمدتاً شامل تغییراتی در گرافیک چراغهای جلو و بازطراحی سپرها و جلوپنجره است. این فیس لیفت تنها با موتور 1.8 لیتری عرضه شد.
همچنین بخوانید: نقد و بررسی مزایا و معایب میتسوبیشی لنسر
فیلم مقایسه مزدا 3 و میتسوبیشی لنسر
ویدئوی زیر خودرو های مزدا 3 و میتسوبیشی لنسر را باهم مقایسه کرده و مشخص می کند ارزش خرید کدام بیشتر است که به خریداران این خودروها کمک زیادی می کند.
مقایسه فنی مزدا تری با میتسوبیشی لنسر
اما میتسوبیشی لنسر و مزدا 3 از لحاظ فنی چه تفاوتهایی دارند و کدام یک بهتر از دیگری است؟ بسیاری معتقدند کیفیت دو خودروی میتسوبیشی لنسر و مزدا 3 مشابه همدیگر است.
تفاوت مشخصات فنی موتور مزدا 3 و لنسر
زیر کاپوت مزدا 3 یک موتور 2 لیتری 4 سیلندر 16 سوپاپ قرار دارد که در بهترین حالت می تواند 147 اسب بخار قدرت و 187 نیوتن متر گشتاور تولید کند. این اعداد برای موتورهای تنفس طبیعی قابل قبول به نظر می رسند، به خصوص که این پیشرانه ها مشکلات انواع توربو را ندارند.
نکته مثبت دیگر این است که مزدا برای استهلاک خودرو شناخته شده و قابل اعتماد است، بنابراین برخی از هزینه های بالای قطعات خود را به دلیل طول عمر بیشتر جبران می کند.
وظیفه انتقال قدرت این خودرو نیز بر عهده یک گیربکس 5 سرعته اتوماتیک گذاشته شده است که اگرچه در مقایسه با انواع 6 سرعته یا دوکلاچه امروزی کمی قدیمی به نظر می رسد، اما می تواند با هوشمندی، سرعت و … سرنشین را راضی نماید.
ورود به منطقه ردلاین در حالت رانندگی اسپرت به مزدا 3 اجازه داد تا با این گیربکس نسبتاً قدیمی به سرعت رسمی 9.2 ثانیه دست یابد، که از بسیاری رقبای 2 لیتری تنفس طبیعی مانند هیوندای النترا یا 1.5 لیتری توربو مانند چری آریزو 6 سریعتر است. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز 7.6 لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده است.
دیگر مشخصات فنی مزدا 3 شامل سیستم تعلیق مولتی لینک عقب می باشد که با پیچیدگی فنی بالاتر نسبت به انواع یکپارچه، به پایداری خودرو در پیچ های تند کمک می کند و در بهبود هندلینگ خودرو موثر است. مزدا در حقیقت برخی از کیفیت سواری و راحتی اتاق را فدای دستیابی به هندلینگ عالی این خودرو کرده است.
میتسوبیشی لنسر با دو موتور 1.6 و 1.8 لیتری در کشورمان عرضه شد که در این مقاله به بررسی نمونه 1.8 لیتری پرداخته ایم.
زیر کاپوت میتسوبیشی لنسر یک موتور قدرتمند 1.8 لیتری 4 سیلندر 16 سوپاپ تنفس طبیعی با گیربکس اتوماتیک ضریب متغیر CVT قرار گرفته است که قادر است 140 اسب بخار قدرت و 176 نیوتن متر گشتاور را به محور جلو بفرستد و این سدان 1350 کیلوگرمی را در 11.5 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برساند.
گیربکس استفاده شده در میتسوبیشی لنسر از نسل جدید گیربکس های CVT به نام INVECS-III است که امکان تعویض دنده تیپ ترونیک مجازی 6 سرعته را نیز دارد. علاوه بر این، میتسوبیشی برای یادآوری ذات اسپرت این خودرو، دو شیفتر تعویض دنده جذاب را پشت فرمان این خودرو جای داده است.
میانگین مصرف سوخت به صورت ترکیبی 6.6 لیتر در هر صد کیلومتر و حداکثر سرعت 192 کیلومتر بر ساعت است.
میتسوبیشی لنسر پایداری و هندلینگ بسیار خوبی را در مسیرهای پرپیچوخم دارد البته این پایداری خوب در قبال ازدسترفتن بخشی از راحتی سرنشینان بهدست آمده است و سواری چندان نرمی را در این خودرو شاهد نخواهید بود اما در عین حال سیستم تعلیق میتسوبیشی لنسر اندکی نرمتر از مزدا 3 است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مقایسه فنی میتسوبیشی لنسر و مزدا 3 جدول زیر را مطالعه کنید.
مدل خودرو | مزدا3 | میتسوبیشی لنسر |
پیشرانه | 4 سیلندر 16 سوپاپ | 4 سیلندر 16 سوپاپ |
حجم موتور | 2 لیتر | 1.8 لیتر |
حداکثر قدرت | 148 اسب بخار در 6500 دور در دقیقه | 140 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه |
حداکثر گشتاور | 187 نیوتن متر در 4000 دور در دقیقه | 288 نیوتن متر در 4200 دور در دقیقه |
گیربکس | 5 دنده اتوماتیک تیپ ترونیک | CVT |
مصرف سوخت (ترکیبی) | 7.6 لیتر در هر صد کیلومتر | 6.6 لیتر در هر صد کیلومتر |
شتاب صفر تا 100 | 9.2 ثانیه | 11.5 ثانیه |
حداکثر سرعت | 210 کیلومتر بر ساعت | 192 کیلومتر بر ساعت |
باتری مزدا 3 و باتری میتسوبیشی لنسر در کیان باتری با قیمت مناسب و ارسال و نصب رایگان در شهر تهران است.
مقایسه امکانات و آپشن های MAZDA 3 با میتسوبیشی لنسر
مزدا 3 در نسخههای متفاوتی از نظر سطح آپشن توسط گروه یهمن به بازار عرضه شده است که مجهزترین آن یعنی تیپ 4 دارای امکاناتی به شرح زیر می باشد:
- سیستم روشنایی جلو مجهز به سنسور نور
- تنظیم ارتفاع اتوماتیک چراغ های جلو به همراه سیستم گردش در پیچها
- چراغشور
- سامانه ورود و استارت بدون کلید
- نمایشگر چند منظوره لمسی مجهز به رهیاب ماهوارهای
- دوربین دید عقب و سنسورهای پارک
- کروز کنترل
- سانروف برقی
- سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک با امکان تنظیم مجزا برای سرنشینان جلو
- روکش صندلیهای چرمی
- گرمکن صندلیهای جلو
- تنظیمات برقی صندلی راننده
- سنسور باران
- سنسور نور
- آینه وسط الکتروکرومیک
- کلیدهای کنترلی روی فرمان
- شیفترهای تعویض دنده پشت فرمان
- سیستم کنترل پایداری (DSC) – ABS – EBD
- سیستم کنترل لغزش (TRC)
- ترمز کمکی (BA)
- کیسه هوای سرنشینان جلو، جانبی و پردهای – مجموعا 6 عدد کیسه هوا
- سیستم صوتی حرفهای MP3 با ورودی AUX و با قابلیت کنترل از روی فرمان
- 6 بلندگو
- استاندارد آلایندگی Euro 4
- سیستم سوخترسانی انژکتوری
- گیربکس 5 سرعته با کنترل الکترونیکی و قابلیت تعویض دنده به صورت دستی
- فرمان الکتروهیدرولیک با قابلیت تنظیم در 4 جهت با روکش چرم
- کروز کنترل
- سیستم تهویه مطبوع کنترل خودکار با قابلیت تنظیم دمای هوای خروجی مجزا برای سرنشینان جلو
- گرمکن صندلی جلو با قابلیت تنظیم در پنج دمای متفاوت
- سیستم تنظیم ارتفاع صندلی راننده در 4 جهت
- شیشه بالابر برقی دربها و قابلیت برگشت اتوماتیک (درب راننده)
- نشانگر دمای داخل و خارج خودرو و ساعت دیجیتال
- مهشکن جلو و عقب
- کیلومتر شمار اسپرت با قابلیت تنظیم نور
- قفل مرکزی و ریموت کنترل
- سیستم قفل دوبله
- چراغهای LED عقب
- مجهز به سیستم ضدسرقت و دزدگیر
- پشت سریهای جلو با قابلیت عکسالعمل در برابر ضربه
- آینه جانبی برقی تاشو همراه با چراغ راهنمای بغل و گرمکن روی آینه
- کامپیوتر سفری با قابلیت های متنوع
- کمربند ایمنی با قابلیت پیشکشاننده در هنگام ضربه
- روکش چرمی دسته دنده
- سوئیچ با سیستم هوشمند
- سانروف
- چراغهای زنون جلو
- چرخش همزمان چراغهای جلو با فرمان (AFS)
با توجه به توضیحاتی که بیان گردید میتسوبیشی لنسر ابتدا در نخستین نسخه یعنی تیپ 1 و با امکانات رفاهی بسیار محدود وارد بازار کشورمان شد، اما نسخه تیپ 4 علاوه بر بهبود مشخصات فنی، از نظر آپشنها نیز ارتقا یافته و امکانات رفاهی قابلقبولی دارد که شامل موارد زیر می شود:
- چراغهای جلو زنون با تنظیم ارتفاع اتوماتیک
- قابلیت چرخش هماهنگ با گردش فرمان (AFS)
- چراغشور
- تنظیم برقی صندلی راننده
- گرمکن صندلیهای جلو
- سانروف
- کروزکنترل
- سنسور نور
- سنسور باران
- زه آبگیر با پوشش کروم
- شیفترهای تعویضدنده پشت فرمان
- سیستم مالتیمدیا با مانیتور 6.4 اینچی لمسی
- دوربین دید عقب
- سیستم صوتی راکفورد فازگیت (Rockford Fosgate)
- 9 بلندگو
- قابلیت کنترل سیستم صوتی روی فرمان
- مجهز به بلوتوث جهت مکالمات تلفنی و سوئیچ کنترل هندزفری بر روی غربیلک فرمان
- پورت USB
- مجهز به 7 کیسه هوای ایمنی (2عدد ایربگ جلو دو مرحله ای، راننده و سرنشین جلو-2عدد ایربگ جانبی-2عدد ایربگ پرده ای-1عدد ایربگ زانویی راننده)
- ترمز جلو دیسکی خنک شونده و ترمز عقب دیسکی
- سیستم ترمز ضد قفل (ABS)
- کنترل فعال پایداری (ASC)
- کنترل کشش (TCL)
- سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)
- ترمز کمکی (BA)
- استاندارد آلایندگی Euro 5
- گیربکس CVT (امکان تعویض دستی با 6 دنده)
- فرمان الکتریکی (EPS)
- سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
- آئینه وسط شب و روز
- سنسور دنده عقب و دوربین دید عقب
- کروز کنترل
- روکش چرمی صندلی و غربیلک فرمان و سردسته دنده
- آئینه های جانبی همرنگ با بدنه
- گرمکن شیشه عقب با تایمر
- دستگیرههای داخلی با پوشش کروم
- دستگیرههای خارجی همرنگ با بدنه
- سیستم ورود بدون سوییچ
- شیشه بالابرهای عقب و جلو برقی
- کنسول وسط با درب روکش چرمی
- چراغهای جلو زنون
- تنظیم اتوماتیک ارتفاع نور چراغ های جلو
- چراغ مه شکن جلو
- رینگ آلومینیومی 18 اینچ
- گرمکن صندلی های جلو
بیشتر بخوانید: مقایسه مزدا 3 با هیوندای اکسنت
مقایسه طراحی ظاهری میتسوبیشی LANCER و مزدا 3
ورود این نسل از مزدا 3 به بازار جهانی با زبان طراحی جدید مزدا همزمان شد. زبان طراحی که این خودروساز ژاپنی برای جلوی محصولات خود از آن الهام گرفته است، جلوپنجره ای خندان است که با چراغ های کشیده در جلو و عقب تکامل می یابد.
طراحی این خودرو بر پایه خطوط صاف و مواج است، اما با رعایت اصل سادگی و هماهنگی بین اجزا، طراحی نهایی بیشتر از برخی رقبا دوام آورده است. جالب اینجاست که طی گذشت سالها از عرضه این خودرو در کشور، کمترین تغییرات ظاهری را داشته و علاوه بر موارد کوچکی مانند تغییر شکل مه شکن جلو، قرارگیری چراغ های مه شکن عقب، چرخ های جدید، و غیره تغییرات چندانی نداشته است.
مزدا 3 NEW از نظر ظاهری تفاوت های جزئی با تیپ های قبلی دارد. با کمی دقت در ظاهر این خودرو می توان چرخ های 5 پره دوقلو، تغییر چراغ های مه شکن جلو از مستطیل به گرد، تغییر شکل سپر و جابجایی چراغ های مه شکن عقب را تشخیص داد. همچنین تغییر ارتفاع خودرو به دلیل گریز از خیابان های پر دست انداز نیز بسیار مشهود است.
نسل هفتم میتسوبیشی لنسر با چهره ای متفاوت و امروزی در سال ۲۰۰۷ وارد بازارهای جهانی شد و به رقابت با خودروهایی مانند مزدا ۳ پرداخت. طراحی جدید لنسر همچنان دارای جلوپنجره و چراغ های کشیده جلو است و چرخ های اسپرت بسیار زیبایی دارد.
همچنین بال عقب (اسپویلر) روی صندوق از زیبایی خاصی برخوردار است. آخرین فیس لیفت نسل هفتم میتسوبیشی لنسر در سال 2017 به بازار عرضه شد و در برخی از کشورها مانند ایران، تحویل آن تا سال 2018 ادامه یافت که طولانی ترین تولید نسل لنسر می باشد.
نسخه های 2017 و 2018 فیس لیفتهایی بودند که با طراحی متفاوت نمای جلوی خودرو به خصوص سپر جلو با اضافه شدن چراغهای روشنایی در روز و طراحی متفاوت رینگ ها قابل تشخیص بودند، اما متأسفانه بال عقب دیگر به صورت استاندارد بر روی خودرو عرضه نمی شود.
میتسوبیشی لنسر نسبت به رقبای خود دارای آپشن های کمتری بود و احتمالا به همین دلیل بر خلاف نسل های قبلی نتوانست موفقیت زیادی در بازارهای جهانی به دست آورد.
از لحاظ طراحی داخلی:
طراحی داخلی مزدا 3 مملو از استانداردها و تناسبات است و ظرافت و تمایزی که در نمای بیرونی آن به چشم می خورد در فضای داخلی آن وجود ندارد. اما باید در نظر داشته باشید که با خودرویی در کلاس سدان های کوچک اقتصادی شهری ساخت ژاپن روبرو هستید.
مزدا 3 کابینی با فضای بسیار شیک و صمیمی دارد که پس از گذشت این همه سال همچنان زیباست. البته با لمس قطعات احتمالا احساس نمایید که کیفیت متریال استفاده شده با ایده آل فاصله زیادی دارد، اما اینطور نیست و این قطعات بسیار بادوام هستند و دچار خرابی یا لرزش و صدای اضافی نخواهند شد.
داشبورد منحصر به فرد با طراحی راننده محور، استفاده از اشکال تزئینی هماهنگ نقره ای روی فرمان، داشبورد و درب ها و همچنین استفاده از نور قرمز در فضای داخلی جلوه قابل قبولی به فضای داخلی این خودرو بخشیده است.
ارگونومی صندلی ها و ابزار نیز بسیار مناسب است و به غیر از فضای محدود پا که برای سرنشینان عقب در نظر گرفته شده است، مشکل دیگری در داخل کابین مزدا 3 وجود ندارد.
البته توجه داشته باشید که مزدا 3 نیو در چهار تیپ مختلف عرضه شد که نسخه کامل آن تیپ 4 است، سایر نسخه ها به آپشن های کمتر از جمله موتور 1.6 لیتری مجهز بودند. مزدا 3 NEW تیپ 4 تمام ویژگی های تیپ 3 را دارد اما از سال 2017 به سنسور عقب، صفحه نمایش لمسی، ناوبری و دوربین عقب تجهیز شده است.
میتسوبیشی لنسر همواره یکی از محبوب ترین خودروها برای ایرانیان بوده است. به خصوص در سال های اخیر که تعداد و تنوع خودروها محدود بود و انتخاب کسانی که قصد خرید خودروهای خارجی با کیفیت را داشتند محدود بود.
طراحی داخلی میتسوبیشی لنسر بسیار ساده اما شیک است و استفاده از پلاستیک فشرده در متریال داشبورد، شاید همه پسند نباشد اما کیفیت خوبی دارد. اهرم دنده نیز نسبت نسخه های قبلی اندکی کوتاه تر طراحی شده است.
استفاده از نمایشگر 7 اینچی لمسی در سیستم صوتی خودرو بسیار کاربردی است. تنظیم صندلی برقی صندلی راننده و گرمکنهای صندلیهای جلو تنها آپشنهای مربوط به صندلیهاست. در کل کابین هم از سادگی و هماهنگی طراحی کل خودرو پیروی میکند.
به طور کلی طراحی داخلی میتسوبیشی لنسر به گونه ای است که سرنشینان آن حس نشستن در صندلی راحتی خانه خود را دارند و کابین میتسوبیشی لنسر بسیار بزرگ و جادار است.
ماشینت روشن نمیشه؟ خرید باطری ماشین از کیان باتری با ارسال و نصب رایگان در شهر تهران می باشد با تست باتری قبلی و دریافت مبلغ باتری در محل، کارت آسون میشه. حالا با 02188882222 تماس بگیرید!
تجربه رانندگی در Mitsubishi Lancer بهتر است یا مزدا 3؟
با قرار گرفتن در پشت فرمان مزدا 3 حس مثبتی نسبت به طراحی داخلی ساده و اقتصادی آن خواهید داشت. صندلی های چرمی این خودرو به اندازه کافی برای سفرهای طولانی راحت هستند و کیفیت خوبی دارند اما متاسفانه تنظیمات به صورت دستی انجام می شود که برای خودرویی در این رنج قیمت اصلا خوب نیست.
پدال گاز این خودرو به فرمان کاملاً پاسخگو بوده و گیربکس هوشمند نیز بسیار خوب عمل می کند. همانطور که قبلا گفته شد، خشکی خاصی در سیستم تعلیق این خودرو وجود دارد که ما را به یاد کیا سراتو می اندازد.
استفاده از ترمزهای قدرتمند این خودرو احساس اطمینان خاصی را به شما منتقل میکند که باعث میشود بتوانید با خیال راحت پای خود را روی پدال گاز فشار دهید. اما به طور کلی تجربه رانندگی ایمن و هیجان انگیزی را در این خودرو خواهید داشت.
سطح هندلینگ و قدرت مانور میتسوبیشی لنسر بسیار بهتر از سایر رقبای کره ای و ژاپنی به نظر می رسد. همچنین هنگام خروج از پیچ یا توقف در هنگام چرخش خودرو، هیچ گونه سردرگمی در قسمت عقب خودرو وجود ندارد که این یکی از ویژگی های منحصر به فرد لنسر در بین رقبای خود است.
در هنگام ترمزگیری با میتسوبیشی لنسر بههیچوجه شاهد گیج بودن عقب خودرو نخواهید بود و سیستم عملکرد کنترل پایداری خودرو نیز بسیار فوقالعاده عمل خواهد کرد تا در سر پیچها و سرعتهای بالا شما بتوانید با اطمینان خاطر به رانندگی خود ادامه دهید.
یکی از نکات منفی خودروهای مجهز به گیربکس CVT این است که وقتی در پیچ های تند به قدرت و گشتاور بیشتری نیاز دارید، آنطور که باید احساس قدرت نمی کنید و معمولا این نوع خودروها در چنین مواقعی با افت شدید دور موتور مواجه می شوند.
موردی که در مورد لنسر گفته می شود، شتاب نه چندان جالب آن به عنوان یک خودروی ژاپنی با ماهیت اسپرت است. البته میتسوبیشی و آرین موتور در اعلام مشخصات لنسر اعلام کرده اند که در شرایط استاندارد می تواند زیر 11.5 ثانیه شتاب بگیرد و این اطلاعات نشان می دهد که نباید انتظار چنین شتاب فوق العاده ای را از این خودرو داشته باشیم.
فقط در سرعت های بالا می توانید به این خودرو افتخار کنید. اما واقعیت این است که شتاب لنسر مشابه بسیاری از خودروهای رقیب است و تنها به دلیل نرمی احساس نمی شود. البته خودروهایی مثل مزدا 3 و کیا سراتو شتاب بهتری نسبت به این خودرو دارند.
مقایسه ایمنی در مزدا 3 و Mitsubishi لنسر
نسخه های پیشین مزدا 3 در آزمونهای موسسه ایمنی NCAP توانسته بودند چهار ستاره ایمنی را دریافت کنند که یک خلأ بزرگ برای این خودرو به شمار می آمد اما در باز طراحی مزدا ۳ NEW در سال ۲۰۰۹ موفق به کسب ۵ ستاره ایمنی از موسسه NCAP گردید.
این خودرو از تجهیزات امنیتی فراوانی استفاده می کند که میتوان به ۶ عدد کیسه هوا (جلو، جانبی، پردهای)، ترمزهای دیسکی دارای ABS+EBD، سیستم قفل دوبله (SUPER LOCK)، کمربند ایمنی پیش کشنده، سیستم کنترل پایداری درحرکت (DSC)، سیستم ضد سرقت و دزدگیر، پشتسری هوشمند صندلیهای جلو و… اشاره نمود.
میتسوبی شی لنسر موفق به دریافت 5 ستاره ایمنی از موسسه تست تصادفات اروپا و همچنین دریافت نمره بالایی در موسسه تست تصادفات بزرگراههای آمریکا شده است.
این خودرو دارای تجهیزات ایمنی بسیار خوبی شامل ترمزهای ضد قفل دیسکی، سیستم کنترل فعال پایداری، سیستم کنترل کشش، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز و ترمز کمکی است.
همچنین در این خودرو تعداد ۷ کیسه هوای ایمنی، دو عدد برای سرنشینان جلو و دو عدد جانبی، دو عدد ایربگ پردهای و یک عدد ایربگ زانویی برای راننده وجود دارد که نشان دهنده ایمنی بسیار بالای این خودرو می باشد.
مزدا 3 بخریم یا میتسوبیشی لنسر کدام بهتر است؟
در نهایت باید بگوییم که خودروی مزدا 3 جذاب، باکیفیت و قدرتمند است و به لطف طراحی جوان پسند، موتور قدرتمند و قطعات باکیفیت می تواند خریداران را در رنج قیمتی خود راضی نگاه دارد.
گروه بهمن نیز در سال های اخیر همواره تلاش کرده تا کیفیت این محصول خود را به بهترین شکل حفظ کند، اما متاسفانه کیفیت مونتاژ و قطعات به تنهایی برای فروش یک خودرو کافی نیست.
یک خودرو در این رنج قیمتی نیاز به آپشنهای پیشپا افتادهای همچون تنظیم برقی صندلی، سیستم مالتی مدیا، GPS و… دارد. در مقایسه مزدا 3 و میتسوبیشی لنسر نیز شاهد این موضوع بودیم که این خودرو دارای برخی آپشن های فراتر از مزدا 3 است.
از طرفی ین خودرو بسیار قابل اعتماد است و کیفیت ساخت بالایی دارد. از طرفی قابلیت های رانندگی آن حتی می تواند با خودروهای امروزی بازار رقابت کند. به همین دلیل می تواند مشتریان جوان زیادی را جذب کند.
هزینه کلی لوازم یدکی این خودرو نیز کم نیست و در صورت آسیب می تواند هزینه های زیادی را برای مالک به همراه داشته باشد اما فراوانی قطعات یدکی و شبکه گسترده خدمات گروه بهمن می تواند از نگران شما بکاهد.
میتسوبیشی لنسر خودرویی است که کیفیت ساخت آن به لطف ژاپنی بودن آن تضمین شده است و به دلیل واردات، لنسر را از خودروی سدان مزدا 3 NEW مونتاژی در کلاس خود برتری می دهد.
در این خودرو خبری از مشکلات خودروهای مونتاژ ایران در این مدل نیست و مهمتر از همه، کیفیت قطعات استفاده شده در حد بسیار بالایی است. نتیجه کیفیت بالا و استهلاک پایین این خودرو است که آن را به یک نمونه عالی در رنج قیمتی خود تبدیل کرده است.
اگرچه این خودرو ظاهر و ماهیتی اسپرت دارد، اما توانسته نرمی بیشتر و صدای کمتری نسبت به رقبای خود به مسافران القا کند. همچنین وجود 7 ایربگ به خریدار اطمینان بیشتری نسبت به ایمنی بالای این خودرو می دهد. اما مسائلی نیز وجود دارد که باعث شده لنسر نتواند مانند سایر رقبا در بازار ایران فروش خوبی داشته باشد.
به عنوان مثال ظاهر اسپرت و نوستالژیک این خودرو برای هرکسی جذابیتی ندارد یا هنوز بسیاری وجود استارت دکمه ای و آینه های تاشو برقی را به ایمنی و کیفیت ترجیح می دهند. از طرفی این خودرو مانند سایر رقبا در خیابان ها دیده نمی شود تا مردم بیشتر با آن آشنا شوند.
در هر صورت میتسوبیشی لنسر خودرویی است که همیشه حس خوبی را به خریدار القا می کند. اگرچه ظاهر آن طراحی پیچیده ای ندارد و امکانات مجلل زیادی درون آن به کار نرفته است، اما هویت و نام این خودرو بسیار ارزشمند است.
به عنوان جمله پایانی، هر دو خودروی بررسی شده در مقایسه مزدا 3 و میتسوبیشی اوتلندر از نکات مثبت و امتیازهایی نسبت به سایر رقبا برخوردار هستند. اما در نهایت انتخاب استفاده از هر کدام این خودروها به سلیقه و انتظارات شما از خودرو بستگی دارد.