خودرو از بخش های مختلفی مانند واتر پمپ، پروانه، کویل، دلکو، وایر شمع، باطری، دینام، استارت و…. تشکیل شده است تا هنگامی که اجزای آن سالم باشد هماهنگ کار میکنند مشکلی نیز پیش نمی آید در غیر این صورت و خرابی در یک جزء سیستم خودرو نیز با مشکل روبه رو می شود نمونه ای از این مشکل ها در خودرو خفه کردن ماشین می باشد. در این هنگام برای صاحبان خودرو این سوال پیش می آید که علت خفه کردن ماشین چیست؟ و چگونه می توان این عیب را رفع نمود.

تصور کنید که در یک صبح زمستانی قصد عزیمت به محل کار را دارید، در حالی که زمان زیادی باقی نمانده، با اولین استارت خودرو روشن نمیشود، این کار را باز هم تکرار میکنید ولی خبری از روشن شدن موتور نیست! اگر چنین چیزی اتفاق افتاد به احتمال زیاد ماشین شما خفه کرده است.
کیان باتری شما عزیزان را همراه میکند با علت خفه کردن موتور خودرو با مواردی از قبیل:
- خفه کردن ماشین چه علائمی دارد؟
- علت خفه کردن ماشین چیست؟
- چگونه از خفه کردن خودرو جلوگیری کنیم؟
- هنگان خفه کردن ماشین چه کار انجام دهیم؟
- اگر ماشین در سربالایی گاز نخورد مشکل چیست؟
چه ماشینهایی بیشتر خفه میکنند؟
ممکن است خفه کردن برای هر مدل خودرویی به وجود بیاید، ولی در ماشینهایی با سیستم سوخترسانی کاربراتوری شایعتر است. بیشتر خودروهای داخلی که قبل از سال ۱۳۸۵ ساخته شدهاند دارای کاربراتور هستند.
اگر میخواهید در مورد تفاوتهای خودروهای انژکتوری و کاربراتوری بدانید، مقالهْ ماشین کاربراتوری بهتر است یا انژکتوری را توصیه میکنم.
منظور از خفه کردن موتور چیست؟
برای روشن کردن موتور به نسبت مشخصی از سوخت و هوا نیاز داریم، ۱۴/۷ واحد هوا به ازای ۱ واحد بنزین. اگر مقدار بنزین را بیشتر کنیم خودرو اصطلاحا خفه میکند و به سختی روشن خواهد شد.
خفه کردن ماشین چه نشانه هایی دارد؟

خفه کردن ماشین در هر خودرو با هر مدلی می تواند پیش بیاید اما این مشکل اکثرا در خودرو های کاربراتوری رخ می دهد از آنجا که بیماری ها در انسانها با علایم همراه می باشند در ماشین نیز مشکلات با علایم همراه هستند مثلا در خفه کردن ماشین موارد زیر می تواند نشنان دهنده خفگی ماشین باشد.
- بوی بنزین خام به خصوص در اطراف اگزوز به مشام برسد.
- در حین استارت زدن موتور به چرخش درآید اما روشن نشود.
- ماشین روشن نشود و در صورت روشن شدن با دل دل زدن خاموش شود.
بیشتر بخوانید: علت استارت نخوردن ماشین + علائم و حل مشکل
علت خفه کردن ماشین چیست؟
علت خفه کردن ماشین و روشن نشدن آن ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد مهمترین دلایل خفه کردن ماشین نارسایی سیستم سوخت در ماشین، خرابی وایبر ها و نرسیدن برق می باشد خفه کردن ماشین زمانی اتفاق می افتد که بنزین بیش از حد به سیلندر برسد و اکسیژن کافی برای احتراق نباشد در این هنگام بهترین را این است که چندبار بدون گاز دادن استارت زده و یا ماشین را هل داد
علت خفه شدن ماشین هنگام استارت

قطعات سیستم برق خودرو شامل موارد زیر می باشد که بدون آن ها بسیار ضروری و مهم می باشد و همچنین اگر یکی از این موارد زیر دچار مشکل شود، باعث خاموش شدن ماشین می شود :
- وایر شمع: کار انتقال جریان الکتریسیته به شمه ها و تولید جرفه توسط وایر های شمع و لایه های عایق ما بین آن ها به وجود خواهد آمد.
- کویل: این قطعه وظیفه اش تقویت ولتاژ های باتری می باشد که حتما وظیفه خود را به خوبی انجام دهد. اگر وظیفه خود را خوب انجام ندهد، باعث به وجود آمدن مشکل های جدی می شود.
- انژکتور ها: انژکتور ها مانند کاربراتور وظیفه ترکیب سوخت با هوا و تزریق آن در موتور را بر عهده دارد و این کار بسیار دقیق انجام خواهد شد.
- باتری: زمانی که باتری خودرو تمام شود و یا خراب شود، امکان دارد ماشین خفه شد و دیگر روشن نشود. یکی دیگر از عوامل روشن شدن خودرو می تواند به علت عدم کار کرد صحیح و یا ضعیف بودن باتری می باشد. در این حالت خودرو ضعیف استارات می خورد و یا به طور کلی استارات نخواهد خورد.
- دینام : وظیفه دینام نگه داشتن باتری در حالت پر می باشد.
علت خفه شدن موتور هنگام گاز دادن

بعضي وقتها ميبينيد كه ماشين دور بالايي هم دارد اما درست حركت نميكند و خوب گاز نميخورد. حتي ممكن است در نهايت باعث خاموش شدن موتور شود كه در اين شرايط به آن اصطلاحا خفه كردن ماشين ميگويند.
چنين مشكلي بيشتر هنگامي رخ ميدهد كه شما سوخت كافي در باك نداشته باشيد. وقتي سوخت كم شود، پمپ بنزين كه وسيلهاي برقي است و با همان بنزين داخل باك خنك ميشود داغ ميكند و از كار ميافتد.
اگر پس از روشن شدن ماشين يك دفعه ديديد دور ماشينتان كاهش پيدا كرد و نهايتا خاموش شد بايد به عقربه بنزين توجه كنيد. در چنين شرايطي كافي است ۱۵ دقيقهاي موتور خودرو را خاموش كنيد تا پمپ برقي بنزين خنك شود. حالا تا خاموش شدن بعدي حدود ۲۰ دقيقهاي فرصت داريد تا خودتان را به پمپ بنزين برسانيد و سوختتان را تأمين كنيد.
بیشتر بدانید: علت گاز نخوردن ماشین چیست؟
نحوه جلوگیری از خفه کردن موتور
همانطور که اشاره شد خفه کردن اکثرا در خودرو های کاربراتوری رخ می دهد در این نوع ماشین ها اگر خود خاموش هم باشد با فشاردادن پدال گاز مقدار کمی بنزین به محفظه کاربراتور وارد می شود.
از فشار دادن متعدد پدال گاز قبل از روشن کردن خودرو خودداری کنید، ماشین کاربراتوری سالم در آب و هوای سرد، با کشیدن ساسات و کمی فشار بر روی پدال گاز به راحتی روشن میشود.
ممکن است تصمیم بگیرید در یک روز سرد برای مسافتی کوتاه از خودرو استفاده کنید، در این صورت دقایقی صبر کنید تا پیشرانه گرم شود و از خاموش کردن در حالت سرد خودداری کنید.
خاموش کردن زودهنگام موتور در هر دو مدل کاربراتوری و انژکتوری باعث میشود که بنزینهای نسوخته در محفظهی احتراق، شمعها را خیس کنند و خودرو خفه کند.
رفع خفگی ماشین انژکتوری و کاربراتوری

در ابتدا گفتیم که اصلی ترین علت خفه کردن ماشین نرسیدن هوا به سوخت ماشین بنزین است در صورت این اتفاق باید هوای بیشتری به سوخت و بنزین رسانید
اگر خودروی کاربراتوری شما خفه کرد، باید سعی کنید هوای بیشتری به مخلوط سوخت و بنزین موجود در کاربراتور برسانید، برای این منظور پدال گاز را تا انتها فشار دهید و همزمان استارت بزنید.
بعد از ۱۰ تا ۱۵ ثانیه استارت زدن مداوم، احتمالا خودرو با مقدار زیادی دود سیاه روشن خواهد شد. پدال گاز را به آرامی رها کنید و برای یکی دو دقیقه حوالی ۲۰۰۰ دور بر دقیقه نگه دارید. اگر راهکار بالا عملی نشد، برای ۲۰ دقیقه خودرو را به حال خود رها کنید تا بنزین از پیالهی کاربراتور تبخیر شود و دوباره مراحل بالا را تکرار کنید.

در صورتی که خودروی انژکتوری شما خفه کرد، بهتر است شمعها را باز کنید و آنها را دانه دانه خشک کرده و در جای خود قرار دهید، در این هنگام باید آن را فشارداد تا تراکم آن کم شود سپس مدادی را داخل پیستون قرار دهید و هنگامی که مداد به بالاترین نقطه رسید موتور شروع به گردش کرده و فیلتر گیری انجام می شود. همچنین این روش آخرین راهحل برای روشن کردن ماشین کاربراتوری است.
بیشتر بدانید: دلایل ریپ زدن ماشین در شرایط مختلف و رفع آن
نکات مهم در دلیل خفه شدن موتور خودرو

براي اينكه هميشه از سلامت خودرويتان مطمئن باشيد و هيچگاه در راه نمانيد كافي است يك سري دستورات مربوط بهخودرو را همواره بهخاطر داشته باشيد. رعايت اين اصول علاوه بر سلامت موتور خودرو، روشن شدن آن را تضمين ميكند.
باتري سالم: هميشه مطمئن باشيد كه از يك باتري سالم براي تأمين برق خودرويتان استفاده ميكنيد چرا كه بخش قابل توجهي از مشكلات مربوط به روشن نشدن موتور به تأمين برق برميگردد. اگر از سالم بودن باتريتان اطمينان نداريد، پيش از رفتن به سفر ميتوانيد با استفاده از دستگاه دياگ از صحت آن مطمئن شويد. باتري ماشین سالم بايد ولتاژي بين ۱۲ تا ۱۵ داشته باشد.
تسمه تايم: مهمترين چيزي كه بايد پيش از سفر يا در ديگر شرايط به آن توجه داشته باشيد سالم بودن تسمه تايم است. خودروي شما اگر هر مشكلي داشته باشد ميتوانيد با رفع عيب خودتان را به جايي برسانيد اما با تسمه تايم خراب يك متر هم نميتوانيد جلو برويد. بهترين حالت اين است كه تسمهتايم را در هر ۶۰ هزار كيلومتر عوض كنيد تا خيالتان از اين بابت راحت شود.
تسمه دينام: اگر تسمه دينامتان پاره شود، ميتوانيد با شارژ باتري ماشین به روشهاي مختلف خودتان را به جايي برسانيد و مشكل را حل كنيد. درخودروهايي مثل پرايد پس از پاره شدن تسمه دينام تا چند ساعت ميتوان بدون نياز به آن هم روي روشن ماندن موتور حساب كرد. اما تا به نخستين مكانيكي رسيديد اين مشكل را رفع كنيد چرا كه پس از آن و براي روشن كردن مجدد خودرو دوباره به مشكل برميخوريد.
صافي بنزين و شمعها: يادتان باشد خودرويتان را هر ۳۰ هزار كيلومتر يكبار به يك مكانيك مجرب نشان دهيد تا سرويسهاي دورهاي روي آن انجام شود. اين سرويسها ميتواند شامل تعويض شمعها و صافي بنزين باشد تا ماشينتان با خطر خاموش شدن مواجه نشود. البته شمعها ميتوانند تا ۱۰۰ هزار كيلومتر موتورتان را همراهي كنند.
استفاده از سوخت مناسب: همیشه از سوخت مناسب خودرو که در دفترچه ی خودرو قید شده است استفاده کنید. توضیح اینکه بعضی از افراد بعضی مواقع از بنزین سوپر استفاده کنند یا آن را با بنزین معمولی داخل باک خودرو مخلوط کنند اما آنها به طور قطع نمیدانند که ممکن است اینکار به موتور خودروی آنها ضرر بزند زیرا ممکن است اکتان این بنزین با اکتان مناسب خودرو متفاوت باشد و در دراز مدّت سبب زیان شود.
سلام و خسته نباشید بزرگوار ماشین من ریو مدل ۸۹ هست و امسال دومین سال هست که با گرم شدن هوا این ایراد رو پیدا میکنه ماشین بعداز طی مسافتی که بسته به اینکه سربالایی باشه و هوا هرچی گرمتر باشه زودتر این اتفاق میفته یهو ماشین خفه میکنه و بوی خام سوزی میپیچه توی اتاق ماشین و ریپ میزنه و دیگه گاز نمیخوره و خاموش میشه باید حداقل یه ربع بیست دقیقه صبر کنم و روشن میشه و بعد از یه مسافتی کوتاه دوباره تکرار میشه. جالبه بدونین تو زمستون اصلا این اتفاق نمیفته و الان دو ساله که از اواخر فروردین اینجوری میشه تا اول پاییز که هوا خنک میشه وایر و شمع عوض کردم فشنگی عوض کردم و ترموستات رو برداشتم پمپ بنزینش رو چهارسال پیش کره ای خریدم البته، نشد که نشد. با توجه به اینکه مربوط میشه به گرم شدن به نظرتون چی میتونه باشه؟ و اینکه تا زمانی که ماشین گرم نشده تو هوای گرم بخصوص، مشکلی نداره درجه آب هم بالا نمیره اما یه بار ماشین انگار جوش آورده بود اما درجه رو نصف بود که فشنگی آب عوض کردم فرقی نکرد بیست تا مکانیک بیست تا نظر مختلف دادن و جرعت نمیکنم ماشین رو بدم دستشون اگر ممکنه نظرتونو بفرمایید ممنون میشم تندرست باشین
با سلام
با توجه به اینکه این مشکل فقط در هوای گرم و بعد از مدتی رانندگی اتفاق میافتد و در زمستان اصلا وجود ندارد، چند احتمال وجود دارد که باید به دقت بررسی شوند:
1. مشکل در سیستم سوخترسانی:
ضعف پمپ بنزین در گرما: پمپ بنزینهای قدیمیتر (حتی کرهای) ممکن است با گرم شدن، دچار افت فشار شوند. این افت فشار در دورهای بالا و در هوای گرم بیشتر خود را نشان میدهد و باعث کمبود سوخت و خام سوزی میشود. توصیه میکنم فشار پمپ بنزین را در حالت عادی و بعد از اینکه ماشین به اصطلاح “خفه” کرد، اندازه گیری کنید. اگر فشار افت کرده باشد، پمپ بنزین باید تعویض شود.
گرفتگی انژکتورها: انژکتورها ممکن است به مرور زمان کثیف شده باشند و در هوای گرم که سوخت رقیقتر است، نتوانند به درستی پاشش کنند. پیشنهاد میشود انژکتورها را توسط یک متخصص تمیز کنید.
مشکل در رگلاتور فشار سوخت: رگلاتور فشار سوخت وظیفه تنظیم فشار بنزین را بر عهده دارد. اگر این قطعه خراب شود، ممکن است فشار سوخت بیش از حد بالا یا پایین باشد و باعث خام سوزی و ریپ زدن شود.
مسدود شدن فیلتر بنزین: فیلتر بنزین وظیفه پاکسازی بنزین از ذرات معلق را دارد. اگر فیلتر بنزین مسدود شده باشد، جریان بنزین به موتور محدود شده و باعث بروز مشکلاتی مانند خام سوزی و ریپ زدن میشود.
2. مشکل در سیستم جرقهزنی:
کویل: کویل وظیفه تقویت ولتاژ برق برای ایجاد جرقه در شمعها را بر عهده دارد. با گرم شدن کویل، ممکن است دچار افت ولتاژ شود و نتواند جرقه کافی برای احتراق را ایجاد کند.
وایر شمع: اگرچه وایر شمعها را تعویض کردهاید، اما ممکن است وایرهای جدید کیفیت مناسبی نداشته باشند یا به درستی نصب نشده باشند. اتصالات وایرها را بررسی کنید.
3. مشکل در سنسورها:
سنسور اکسیژن: سنسور اکسیژن میزان اکسیژن موجود در دود خروجی را اندازهگیری میکند و اطلاعات را به ECU ارسال میکند. اگر این سنسور خراب شود، ممکن است ECU اطلاعات نادرستی دریافت کند و مخلوط سوخت و هوا را به درستی تنظیم نکند.
سنسور دمای هوا (ATS): این سنسور دمای هوای ورودی به موتور را اندازه گیری میکند و اطلاعات را به ECU ارسال میکند. اگر این سنسور خراب شود، ECU ممکن است اطلاعات نادرستی دریافت کند و مخلوط سوخت و هوا را به درستی تنظیم نکند.
سنسور موقعیت میل لنگ (CKP): این سنسور موقعیت میل لنگ را به ECU اطلاع میدهد. اگر این سنسور خراب شود، ممکن است موتور روشن نشود یا به درستی کار نکند.
4. مشکل در سیستم خنککاری:
رادیاتور: اگر رادیاتور رسوب گرفته باشد یا گرفتگی داشته باشد، نمیتواند به درستی حرارت موتور را دفع کند.
فن رادیاتور: اطمینان حاصل کنید که فن رادیاتور به درستی کار میکند و در زمان مناسب روشن میشود.
مجاری آب: اطمینان حاصل کنید که مجاری آب در موتور و رادیاتور مسدود نشدهاند.
5. مشکلات احتمالی دیگر:
کاتالیزور: گرفتگی کاتالیزور میتواند باعث افت توان موتور و خام سوزی شود.
مشکلات ECU: در موارد نادر، ممکن است مشکل از ECU باشد.
توصیهها:
* مراجعه به تعمیرکار متخصص: با توجه به پیچیدگی مشکل، توصیه میکنم به یک تعمیرکار متخصص و با تجربه مراجعه کنید که آشنایی کامل با سیستم سوخت رسانی و برق ریو داشته باشد.
* تشخیص دقیق: قبل از هرگونه تعویض قطعه، از تعمیرکار بخواهید که با استفاده از دستگاه دیاگ و سایر ابزارهای تشخیصی، علت دقیق مشکل را پیدا کند.
* بررسی سیستم سوخت رسانی: ابتدا سیستم سوخت رسانی را به طور کامل بررسی کنید. فشار پمپ بنزین را اندازه گیری کنید، انژکتورها را تمیز کنید و فیلتر بنزین را تعویض کنید.
* بررسی سنسورها: سنسورهای اکسیژن، دمای هوا و موقعیت میل لنگ را بررسی کنید.
* بررسی سیستم خنککاری: رادیاتور و فن رادیاتور را بررسی کنید.
* توجه به بوی خام سوزی: بوی خام سوزی نشان دهنده این است که سوخت به درستی نمیسوزد. این میتواند ناشی از کمبود اکسیژن، زیادی سوخت یا نقص در سیستم جرقهزنی باشد.
* تست در شرایط مشابه: سعی کنید شرایطی را که ماشین دچار مشکل میشود، برای تعمیرکار شبیه سازی کنید تا بتواند مشکل را به طور مستقیم مشاهده کند.
امیدواریم با بررسی دقیق موارد فوق، مشکل خودروی شما برطرف شود.
کیان باتری نخستین و بزرگترین استارتآپ تخصصی باتری خودرو در کشور است که به صورت شبانه روزی و در سریع ترین زمان ممکن به حمل و نصب رایگان باتری ماشین در محل مشتری می پردازد. ما در این مجموعه سعی کرده ایم بهترین محصولات تولیدی داخل کشور را از هر تولیدکننده جمع آوری نموده و با ارائه یک سبد فروش متنوع، به صورت همزمان در اختیار مشتریان خود قرار دهیم. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به صورت شبانه روزی با کارشناسان فروش مجموعه کیان باتری به شماره تلفن 88882222-021 تماس حاصل نموده و کلیه سوالات خود را مطرح کرده و مشاوره دریافت نمایید.
سلام وقت بخیر، من فقط وقتایی که بنزین میزنم و باک پر هست تا ۲ ۳ ساعت ماشین ریپ میزنه و دور پایین خاموش میشه و مخصوصا اگر خلاص باشه خاموش میشه، البته کنیستر هم احتمال زیاد خراب هست، ولی انژکتور ها کاملا شسته شده ولی باز مشکل برطرف نشده، ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام وقت بخیر
صبح وقتی میخوام استارت بزنم استارت میخوره ولی به سختی روشن میشه
وقتی هم روشن میشه دور موتور خیلی پایین میشه، در حدی که ماشین خاموش میشه
ماشین: سمند lx
با سلام
احتمالا مشکل شما به یکی از موارد زیر مربوط میشود:
1. مشکل در سیستم سوخترسانی: اگر پمپ بنزین یا فیلتر بنزین مشکل داشته باشد، سوخت به درستی به موتور نمیرسد و باعث روشن شدن سخت ماشین میشود. در این صورت ممکن است که ماشین به راحتی روشن نشود و در حالت دور پایین خاموش شود.
2. شمعها یا سیستم جرقهزنی: شمعها اگر که قدیمی شده یا مشکلی داشته باشند، جرقه لازم برای احتراق را تولید نمیکنند که موجب روشن شدن سخت ماشین میشود و حتی ممکن است موتور در دور پایین خاموش شود.
3. پایههای استارت و باتری: اگر باتری ضعیف باشد یا اتصالات استارت درست وصل نباشد، ممکن است ماشین در شروع استارت به خوبی روشن نشود.
4. سنسورهای موتور: سنسورهایی مثل سنسور موقعیت میللنگ یا سنسور دما اگر خراب شوند، ممکن است موجب مشکلاتی در استارت زدن و دور موتور پایین شوند.
5. سنسور هوا یا فشار سوخت: این سنسورها در برخی مواقع باعث میشوند که میزان هوای وارد شده به موتور یا فشار سوخت دچار مشکل شود که نتیجه آن روشن شدن سخت و خاموش شدن موتور در دور پایین است.
برای تشخیص دقیقتر، بهتر است که خودرو را به یک متخصص یا تعمیرکار ماهر ببرید تا سیستمهای مختلف را بررسی کند و مشکل دقیق را پیدا کند.
کیان باتری بزرگترین استارتآپ تخصصی باتری خودرو در کشور است که به صورت شبانه روزی و در سریع ترین زمان ممکن به حمل و نصب رایگان باتری ماشین در محل مشتری می پردازد. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به صورت شبانه روزی با کارشناسان فروش مجموعه کیان باتری به شماره تلفن 88882222-021 تماس حاصل نموده، سوالات خود را مطرح کنید و مشاوره دریافت نمایید.
سلام ماشین من پژو 405 هست وقتی ک سرده با نیس اترارت روشن میشه ولی اگر خاموش کنم ماشن رو دیگه روشن نمیشه و خفه میکنه یا باید ماشین رو تو دنده روشن کرد یا باید دو سه ساعت باشه تا روشن بشه میتونید راهنمایی کنید
با سلام
مشکلی که با پژو 405 خودتون دارید، یعنی روشن شدن سخت ماشین بعد از خاموش شدن وقتی موتور گرمه، یه مشکل رایجه که میتونه دلایل مختلفی داشته باشه. با توجه به اینکه ماشین وقتی سرده راحت روشن میشه، این نشون میده که احتمالاً مشکل مربوط به سیستم سوخترسانی یا جرقهزنیه.
بیایید با هم احتمالات مختلف رو بررسی کنیم:
1. سنسور دمای آب (یا سنسور دمای موتور):
* مشکل: این سنسور وظیفه داره دمای موتور رو به ECU (کامپیوتر خودرو) اطلاع بده. اگر سنسور خراب بشه یا اطلاعات غلط بده، ECU ممکنه مخلوط سوخت نامناسبی رو برای موتور در نظر بگیره، بهخصوص وقتی موتور گرمه.
* علائم: روشن نشدن موتور وقتی گرمه، بد کار کردن موتور، افزایش مصرف سوخت، نوسان دور موتور.
* راهکار: با یک دستگاه دیاگ، سنسور دمای آب رو چک کنید. اگه خراب بود، تعویضش کنید.
2. رله پمپ بنزین:
* مشکل: رله پمپ بنزین وظیفه داره برق پمپ بنزین رو تامین کنه. اگه رله خراب بشه یا اتصالی داشته باشه، ممکنه پمپ بنزین نتونه به درستی کار کنه و سوخت کافی به موتور نرسه.
* علائم: روشن نشدن موتور، خاموش شدن ناگهانی موتور، افت توان موتور.
* راهکار: رله پمپ بنزین رو بررسی کنید و در صورت نیاز تعویضش کنید.
3. پمپ بنزین:
* مشکل: پمپ بنزین وظیفه داره سوخت رو از باک به موتور برسونه. اگه پمپ بنزین ضعیف شده باشه یا فشار سوخت رو به اندازه کافی تامین نکنه، ممکنه موتور موقع استارت زدن روشن نشه، مخصوصاً وقتی گرمه.
* علائم: روشن نشدن موتور، بد کار کردن موتور، افت توان موتور، صدا دادن پمپ بنزین.
* راهکار: فشار پمپ بنزین رو اندازه گیری کنید. اگه فشار کم بود، پمپ بنزین رو تعویض کنید.
4. انژکتورها:
* مشکل: انژکتورها وظیفه پاشش سوخت به داخل سیلندرها رو دارن. اگه انژکتورها کثیف باشن یا درست کار نکنن، ممکنه مخلوط سوخت مناسبی به موتور نرسه و باعث روشن نشدن موتور بشه.
* علائم: روشن نشدن موتور، بد کار کردن موتور، افت توان موتور، مصرف سوخت بالا.
* راهکار: انژکتورها رو با دستگاه مخصوص شستشو بدید. اگه با شستشو درست نشد، باید انژکتورها رو تعویض کنید.
5. کوئلها و وایرها:
* مشکل: کوئلها وظیفه تولید ولتاژ بالا برای ایجاد جرقه در شمعها رو دارن. وایرها هم این ولتاژ رو به شمعها منتقل میکنن. اگه کوئلها یا وایرها خراب باشن یا اتصالی داشته باشن، ممکنه جرقه به درستی ایجاد نشه و موتور روشن نشه.
* علائم: روشن نشدن موتور، بد کار کردن موتور، ریپ زدن موتور.
* راهکار: کوئلها و وایرها رو بررسی کنید. اگه خراب بودن، تعویضشون کنید.
6. سنسور موقعیت میل لنگ (سنسور دور موتور):
* مشکل: این سنسور وظیفه داره موقعیت میل لنگ و سرعت موتور رو به ECU اطلاع بده. اگه این سنسور خراب بشه، ECU نمیتونه تشخیص بده که موتور در چه وضعیتیه و پاشش سوخت و جرقه زنی به درستی انجام نمیشه.
* علائم: روشن نشدن موتور، خاموش شدن ناگهانی موتور، بد کار کردن موتور.
* راهکار: سنسور دور موتور رو با یک دستگاه دیاگ چک کنید. اگه خراب بود، تعویضش کنید.
7. باتری و اتصالات:
* مشکل: اگه باتری ضعیف باشه یا اتصالات باتری شل باشن یا سولفاته کرده باشن، ممکنه موتور به درستی استارت نخوره و روشن نشه.
* علائم: روشن نشدن موتور، استارت ضعیف، صدای تق تق هنگام استارت زدن.
* راهکار: باتری و اتصالات رو بررسی کنید. در صورت نیاز باتری رو شارژ یا تعویض کنید.
8. گرفتگی لولههای بنزین یا فیلتر بنزین:
* مشکل: اگه لولههای بنزین گرفتگی داشته باشن یا فیلتر بنزین کثیف باشه، ممکنه سوخت کافی به موتور نرسه.
* علائم: روشن نشدن موتور، بد کار کردن موتور، افت توان موتور.
* راهکار: لوله های بنزین رو بررسی کنید و اگه مسدود شده بودن تمیزشون کنید. فیلتر بنزین رو تعویض کنید.
اقدامات پیشنهادی:
1. استفاده از دستگاه دیاگ: اول از همه، با یک دستگاه دیاگ، خودروی خودتون رو چک کنید. دستگاه دیاگ میتونه خطاهایی که ECU ثبت کرده رو نشون بده و کمک کنه تا مشکل رو سریعتر پیدا کنید.
2. بررسی سیستم سوخت رسانی: پمپ بنزین، فیلتر بنزین، انژکتورها و رله پمپ بنزین رو بررسی کنید.
3. بررسی سیستم جرقه زنی: کوئل ها، وایرها و شمع ها رو چک کنید.
4. بررسی سنسورها: سنسور دمای آب و سنسور موقعیت میل لنگ رو بررسی کنید.
5. مراجعه به مکانیک ماهر: در نهایت، اگه نتونستید مشکل رو خودتون پیدا کنید، به یک مکانیک ماهر و باتجربه مراجعه کنید.
نکته مهم:
روشن کردن ماشین با هل دادن (توی دنده) میتونه به سیستم کاتالیزور و موتور ماشین آسیب برسونه. بهتره تا وقتی که مشکل ماشین حل نشده، از این روش استفاده نکنید.
امیدوارم این اطلاعات بهتون کمک کنه تا مشکل ماشینتون رو حل کنید. اگه سوال دیگهای داشتید، حتماً بپرسید.
کیان باتری بزرگترین استارتآپ تخصصی باتری خودرو در کشور است که به صورت شبانه روزی به حمل و نصب رایگان باتری خودرو در محل مشتری می پردازد.
ما در این مجموعه سعی کرده ایم بهترین محصولات تولیدی داخل کشور را از هر تولیدکننده جمع آوری نموده و با ارائه یک سبد فروش متنوع، به صورت همزمان در اختیار مشتریان خود قرار دهیم.
شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به صورت شبانه روزی با کارشناسان فروش مجموعه کیان باتری به شماره تلفن 88882222-021 تماس حاصل نموده، سوالات خود را مطرح کنید و مشاوره دریافت نمایید.
با سلام
چه عواملی میتوانند باعث خفه شدن موتور خودرو شوند و چگونه مشکلاتی مانند انسداد در سیستم ورودی هوا، نقص در سیستم سوخترسانی یا اختلال در تنظیمات موتور میتوانند منجر به کاهش کارایی موتور و در نهایت خاموش شدن آن شوند؟ همچنین، چه روشهایی برای تشخیص دقیق علت خفه شدن موتور وجود دارد و چگونه باید این مشکلات را بهطور مؤثر عیبیابی و تعمیر کرد؟
با سلام
خفه شدن موتور، وضعیتی است که در آن موتور به طور ناگهانی از کار میافتد یا به سختی روشن میشود و این مشکل میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. در اینجا به بررسی عوامل موثر و روشهای عیبیابی میپردازیم:
عوامل اصلی خفه شدن موتور:
1. مشکلات در سیستم ورودی هوا:
* انسداد فیلتر هوا: فیلتر هوای کثیف و مسدود، باعث کاهش میزان هوای ورودی به موتور میشود. این کمبود هوا باعث اختلال در فرآیند احتراق و در نهایت خفه شدن موتور میشود.
* خرابی سنسور جریان هوا (MAF): سنسور MAF وظیفه اندازهگیری میزان هوای ورودی به موتور را دارد. اگر این سنسور خراب شود، اطلاعات نادرستی به ECU (واحد کنترل الکترونیکی) ارسال میکند و ECU نمیتواند مقدار سوخت مناسب را تعیین کند، که منجر به اختلال در احتراق و خفه شدن موتور میشود.
* نشتی هوا در سیستم ورودی: اگر در لولهها یا اتصالات سیستم ورودی هوا نشتی وجود داشته باشد، هوای اضافی وارد موتور میشود و نسبت هوا و سوخت را برهم میزند و باعث خفه شدن موتور میشود.
2. مشکلات در سیستم سوخترسانی:
* پمپ بنزین خراب: پمپ بنزین وظیفه انتقال سوخت از باک به موتور را دارد. اگر پمپ بنزین خراب شود یا فشار کافی تولید نکند، موتور با کمبود سوخت مواجه شده و خاموش میشود.
* فیلتر بنزین کثیف: فیلتر بنزین وظیفه پاکسازی سوخت از آلودگیها را دارد. فیلتر بنزین کثیف باعث کاهش جریان سوخت شده و موتور دچار کمبود سوخت میشود.
* انژکتورهای سوخت مسدود یا خراب: انژکتورهای سوخت وظیفه پاشش دقیق سوخت به داخل سیلندرها را دارند. اگر انژکتورها مسدود شوند یا به درستی کار نکنند، ترکیب سوخت و هوا دچار اختلال میشود و موتور خفه میشود.
* رگلاتور فشار سوخت خراب: رگلاتور فشار سوخت، فشار سوخت را در محدوده مناسبی نگه میدارد. اگر رگلاتور خراب شود، فشار سوخت بیش از حد یا کمتر از حد لازم میشود و احتراق به درستی صورت نمیگیرد.
3. مشکلات در سیستم جرقهزنی:
* شمعهای فرسوده یا کثیف: شمعها وظیفه ایجاد جرقه برای احتراق سوخت را دارند. اگر شمعها فرسوده یا کثیف باشند، جرقه به درستی ایجاد نمیشود و احتراق ناقص رخ میدهد.
* کوئلهای احتراق خراب: کوئلهای احتراق وظیفه تامین ولتاژ بالا برای شمعها را دارند. اگر کوئلها خراب شوند، جرقه به شمعها نمیرسد و احتراق صورت نمیگیرد.
* سیمهای شمع خراب: سیمهای شمع وظیفه انتقال ولتاژ از کوئلها به شمعها را دارند. اگر این سیمها خراب شوند یا قطعی داشته باشند، جرقه به شمعها نمیرسد.
* سنسور موقعیت میللنگ (CKP) یا سنسور موقعیت میلسوپاپ (CMP) خراب: این سنسورها اطلاعات موقعیت میللنگ و میلسوپاپ را به ECU ارسال میکنند. اگر این سنسورها خراب شوند، زمانبندی جرقه زنی و پاشش سوخت به درستی انجام نمیشود.
4. مشکلات در تنظیمات موتور:
* خرابی سنسور اکسیژن: سنسور اکسیژن میزان اکسیژن موجود در گازهای خروجی اگزوز را اندازهگیری میکند. اگر این سنسور خراب شود، اطلاعات نادرستی به ECU ارسال شده و تنظیمات سوخت و هوا به درستی انجام نمیشود.
* خرابی دریچه گاز (Throttle Body): دریچه گاز میزان هوای ورودی به موتور را کنترل میکند. اگر دریچه گاز کثیف یا خراب باشد، میزان هوای ورودی به درستی تنظیم نمیشود و موتور دچار مشکل میشود.
* نقص در سیستم کنترل موتور (ECU): ECU وظیفه کنترل تمام عملکردهای موتور را دارد. اگر ECU خراب شود یا اطلاعات نادرستی دریافت کند، موتور دچار مشکل میشود.
* تنظیم نبودن تایمینگ سوپاپها: اگر تایمینگ سوپاپها به درستی تنظیم نشده باشد، سوخت و هوا به درستی وارد و خارج سیلندرها نمیشود و موتور خاموش میشود.
5. سایر عوامل:
* خرابی سنسور فشار مانیفولد (MAP): سنسور MAP فشار هوای مانیفولد را اندازه گیری می کند و اطلاعات لازم را به ECU ارسال میکند. اگر این سنسور خراب شود، اطلاعات نادرستی به ECU ارسال شده و ترکیب سوخت و هوا دچار مشکل میشود.
* مشکلات مربوط به سیستم اگزوز: گرفتگی در سیستم اگزوز میتواند باعث افزایش فشار در موتور شده و باعث خفه شدن آن شود.
* وجود آب در سیستم سوخت رسانی: وجود آب در بنزین باعث عدم احتراق صحیح و خفه شدن موتور می شود.
روشهای تشخیص دقیق علت خفه شدن موتور:
1. بررسی علائم:
* زمان خفه شدن موتور: آیا موتور در هنگام استارت، در حال حرکت یا در حالت درجا خاموش میشود؟
* صدای موتور: آیا صدای غیر عادی قبل از خاموش شدن شنیده میشود؟
* چراغ چک موتور: آیا چراغ چک موتور روشن شده است؟
2. استفاده از دستگاه دیاگ:
* دستگاه دیاگ به پورت OBD2 خودرو متصل میشود و کدهای خطا را از ECU میخواند. این کدها میتوانند سرنخهای مهمی برای تشخیص مشکل باشند.
* میتوانید با استفاده از دستگاه دیاگ، اطلاعات مربوط به سنسورهای مختلف را بررسی کنید و ببینید آیا مقادیر آنها در محدوده نرمال است یا خیر.
3. بررسی بصری:
* بررسی فیلتر هوا برای کثیفی و گرفتگی.
* بررسی لولهها و اتصالات سیستم ورودی هوا برای نشتی.
* بررسی اتصالات شمعها و کوئلها.
* بررسی سطح روغن و سایر مایعات خودرو.
* بررسی کثیفی دریچه گاز.
4. بررسی فشار سوخت:
* با استفاده از دستگاه فشارسنج، فشار سوخت را در ریل سوخت بررسی کنید.
5. تست اجزای سیستم جرقهزنی:
* تست شمعها، کوئلها و سیمهای شمع.
روشهای عیبیابی و تعمیر:
1. رفع انسدادها:
* تعویض فیلتر هوا و فیلتر بنزین.
* تمیز کردن دریچه گاز.
2. تعویض قطعات معیوب:
* تعویض پمپ بنزین، انژکتورها، شمعها، کوئلها، سنسورها و سایر قطعات معیوب.
3. تنظیم موتور:
* تنظیم تایمینگ سوپاپها.
* بررسی و تنظیم سنسورهای اکسیژن و سایر سنسورها.
4. تعمیر ECU:
* اگر ECU خراب باشد، باید توسط متخصص تعمیر یا تعویض شود.
5. پاکسازی سیستم سوخت:
* استفاده از مکملهای سوخت برای پاکسازی سیستم سوخت رسانی.
6. بررسی سیستم اگزوز:
* بررسی سیستم اگزوز برای گرفتگی و رفع مشکل.
7. خارج کردن آب از سیستم سوخت رسانی:
* در صورت وجود آب در سیستم سوخت، باید سیستم سوخت به طور کامل تخلیه و تمیز شود.
نکات مهم:
* اگر در عیبیابی و تعمیر خودرو تجربه کافی ندارید، بهتر است به یک تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.
* همیشه از قطعات یدکی با کیفیت و استاندارد استفاده کنید.
* رعایت دورههای سرویس و نگهداری منظم خودرو، میتواند از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری کند.
با بررسی دقیق این عوامل و استفاده از روشهای عیبیابی ذکر شده، میتوانید علت خفه شدن موتور خودروی خود را پیدا کرده و به طور موثر آن را برطرف کنید.
کیان باتری بزرگترین استارتآپ تخصصی باتری خودرو در کشور است که به صورت شبانه روزی به حمل و نصب رایگان باتری خودرو در محل مشتری می پردازد.
شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به صورت شبانه روزی با کارشناسان فروش مجموعه کیان باتری به شماره تلفن 88882222-021 تماس حاصل نموده، سوالات خود را مطرح کنید و مشاوره دریافت نمایید.
سلام ماشینم شتاب خیلی وحشی داره ولی از دنده دو که به سه میاندازم یه خورده خفه میکنه
ماشینم 405 کیت مکش و وایر تقویتی هم داره
باسلام خودروسمند دارم فقط صبحها که ماشین میخوام روشن کنم زیاداستارت میخوره ودود سیاه میکنه بعدقطع میشه چکارکنم .سوزن انژکتورهاروشستم .سنسوردریچه گاز عوض کردم رله دوبل ورله خرگوشی هم عوض کردم سنسورمیل سوپاپم عوض کردم ولی تغییری نکرد
باسلام ماشین بنده ۲۰۶ مدل ۸۵ است.دوتا مشکل داره اول اینکه استارت میزنم روشن نمیشه بعد از سه چهار بار استارت زدن پامو میذارم رو گاز ونگه میدارم تاخاموش نشه.دوم هم وقتی دنده یک یا دو گاز میدم یه دفعه خفه میکنه ول میکنه ضمنا سنسورها رو دادم شستن ویکیو عوض کردن ولی درست نشدممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
مشکلی که بیان نمودید دلایل مختلفی می تواند داشته باشد و تا خودروی شما به صورت کامل بررسی و چکاپ نشود نمی توان نظر قطعی در مورد آن بیان کرد. توصیه می کنیم برای بررسی این مشکل حتما به یک متخصص مراجعه کنید تا پس از عیب یابی آن را مرتفع نماید.
علاوه بر سنسورهای (استپر، دریچه گاز، اکسیژن ها)، سیستم جرقه زنی (شمع و وایر) و انژکتورها و بسیاری عوامل دیگر بایستی بررسی گردند.
سلام خودروی اینجا نب وقتیکه روی گاز که میرم
پا که روی پدال مزارم حالت خفگی پیدا میکند مشکل از چیست لطفاً راهنمایی بفر مایلید با تشکر
سلام ماشینم اردی آی مدل ۸۵ زمانی که حرکت اول دنده میخوام برم خودشو میگیره بعد گاز میخوره اما دور بالا قشنگ میره یا دنده معکوس بدم اولش یکم خودشو میگیره بعد حرکت میکنه اما وقتی حرکت کنه دیگه کم نمیاره سنسور اکسیژن عوض کردم وایر شمع عوض کردم فیلر کردم اما هیچ درست نشد حتی فشار بنزین گرفتم اوکی بود یکی راهنمایی کنه نمیخوام اینو رد کنم
ممنون میشم اگه راه حلش رو به منم بگی
سلام پرشیا مدل ۸۴ دارم ماشین وقتی یکم داغ میکنه حدود ۲۰ کیلومتر باهاش میرم بعدش پدال گاز که فشار میدی گاز نمیخوره و ریپ میزنه کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام راه حلی پیدا کردین؟؟ اگ میشه ب منم بگین ک منم همین مشکل دارم
سلام من یه لیفان ۵۲۰ دارم خیلی کارها واسش انجام دادم ،ماشین حالت خفه کار میکنه و توی یه سربالایی کم ،اصلا شتاب حرکت توی دنده سبک رو ندارم کلا صدای ماشین عوض میشه لطفاً راهنمایی کنید ایراد از چی میتونه باشه،در ضمن استپر ،کاتالیزور و سوزن انژکتور رو چک کردم برطرف نشده.باتشکر
با سلام
مشکلی که بیان نمودید (خفه کار کردن خودرو) دلایل مختلفی می تواند داشته باشد که حتما بایستی توسط یک متخصص یا کارشناس خبره بررسی و عیب یابی گردد. اما مهمترین دلایل این مشکل عبارتند از:
1. مسائل مربوط به سوخت خودرو یکی از شایع ترین دلایل خفگی موتور است
2. مشکلات سیستم جرقه زنی خودرو
3. مسائل مربوط به ورودی هوا خودرو
4. نشت خلاء
5. مسائل برق خودرو
6. گرمای بیش از حد خودرو
7. انژکتورهای سوخت کثیف
8. مبدل کاتالیزوری
سلام وقت بخیر.ماشین من ۴۰۵ مدل ۸۹ هست.وقتی میخوام روشن کنم باید پدال گازو تا آخر فشار بدم تا روشن بشه.حتی وقتی ماشین بعد از چند کیلومتر حرکت .برا چند لحظه خاموش میکنم و بلافاصله بخواد روش بشه.باید بازم پدال گازو فشار بدم تا روشن بشه.البته این موضوع بیشتر زمانی اتفاق میفته که ماشین کامل سرد هست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام وقت بخیر،ببخشید من یک مزدا ۳ قدیم دارم،در هنگام شتاب گیری عالی هست ولی توی سرعتهای حدود ۱۰۰ تا باید ماشینو تخته کنم تا خوب بره،ماشبن خفه هست.بنطر شما مشکل چی هست؟
فیلتر بنزین هم عوض کردم جواب نداد
با سلام
درود بر شما
هنگامی که خودروی شما شتاب همیشگی خود را ندارد و هر چقدر پای خود را روی پدال فشار میدهید، شتاب خودرو تغییری نمیکند و وضعیت بسیار ناخوشایندی است. متاسفانه دلایل متعددی برای این مشکل وجود دارد که در ادامه شما را با مهمترین آنها آشنا میکنیم.
گاز نخوردن خودرو در حال حرکت میتواند ناشی از خرابی یا وجود مشکل در هر یک از قطعات خودرو باشد که با عیبیابی خودرو و تشخیص قطعات خراب، میتوان آن را برطرف نمود. مهمترین آنها شامل کثیف شدن شمعها، خراب شدن مبدل کاتالیزوری، خراب شدن کلاچ ماشین، خراب شدن سنسورهای خودرو: سنسور اکسیژن، سنسور موقعیت میل بادامک، سنسور MAF (جریان هوای انبوه)
البته در خودروهای انژکتوری و اتومات علاوه بر دلایل فوق، مشکلات دیگری هم میتواند موجب گاز نخوردن خودرو شوند که عبارتند از: انژکتور سوخت کثیف، مشکلات در واحد کنترل ECU، خرابی سنسور دریچه گاز.
گاز نخوردن خودرو در سربالایی نیز میتواند به دلیل فیلتر هوای کثیف، فیلتر سوخت کثیف، سنسور اکسیژن معیوب یا گرفتگی فیلترهای اگزوز باشد.
گاز نخوردن خودرو در دور موتورهای بالا و سرعت زیاد نیز به دلیل نقص در تسمه تایم، نقص فنی در پمپ بنزین، خرابی سنسور MAF یا همان سنسور جریان انبوه هوا است.
در پایان اما توصیه می شود برای بررسی و عیب یابی این مشکل حتما به یک متخصص یا کارشناس ماهر مراجعه نمایید.
سلام خسته نباشید.ماشین من پژو ۴۰۵ مدل ۹۲دوگانه دستی.روی بنزین به دور ۳۰۰۰۰که میرسه کپ میکنه و دور موتور میاد پایین.کیلومتر کار میکنه و درسته.سنسور کیلومتر.سنسور دور موتور.شمع و وایر عوض کردم درست نشد.میتونید کمکم کنید خیلی ممنون میشم
ماشین من هم همین علایم رو داره ممنون میشم اگه مشکلت حل شد به منم بگی کلافه شدم تشکر
سلام خسته نباشید.ماشین من پژو ۴۰۵ مدل ۹۲دوگانه دستی.روی بنزین به دور ۳۰۰۰۰که میرسه کپ میکنه و دور موتور میاد پایین.کیلومتر کار میکنه و درسته.سنسور کیلومتر.سنسور دور موتور.شمع و وایر عوض کردم درست نشد.میتونید کمکم کنید خیلی ممنون میشم
سلام..
پراید ۱۳۱ مدل ۹۴ یورو دارم..
هرموقع باک رو پر میکنم موقعی که دور موتور رو برای دور زدن یا سرعت پایینتر کم میکنم ریپ میزنه و خاموش میشه.. علتش،چی میتونه باشه؟؟؟
کثیفی دریچه ووکثیفی یاخرابی استپ موتور
همین مشکل را داشتم.ایراد از سنسور دریچه گاز بود.
سلام خودرو من مدل ۸۸و۲۰۶هسش
بعد مدتی خاموش بودن موقعی که روشن
میکنم در مدت ۱۰دقیفه دور موتور میفته و احساس
خفه شدن داره تا بعد حرکت خوب میشه.
سنسور اکسیژن را هم قطع کردم همین مشکل بازهم
بوده
سلام ۲۰۶ مدل ۸۴ دارم. موتور بد کار میکنه، یعنی شتاب و کشش ماشینم خیلی پایین اومده، انگار ماشین خفه کار میکنه، انگار نفس نداره،صدای موتور هم تغییر کرده، موتور هم داغ میشه. در ضمن موتور لرزش هم داره، وقتی ماشین گرم تر میشه این مشکل بیشتر خودشو نشون میده. هرجایی هم که بردم دیاگ زدم میگن مشکلی نداره.اگر مشکل رو میدانید راهنماییم کنید. باتشکر
دقیقا مثل من اقا مشکل پیدا کردی به منم بگو ممنونم 09128055311
تا همین الان که نتونستم مشکل رو پیدا کنم، کلافه شدم. اگر مشکلو پیدا کنم تماس میگیرم. شما هم اگه پیدا کردی اطلاع بده
اقا من تمام سنسور ها و پمپ بنزین و فشار شکن بنزین و استوپر عوض کردم درست نشد فقط خود دریچه گاز مونده که باید اونم عوض کنم
سلام من پژو 2000 کاربراتوری دارم می خواستم ببینم میشه کاربراتور پیکان روش بذارم. یه نفر پژو 2000 داشت برام گفت که گذاشته و جواب گرفته نظر شما چیه؟
سلام خسته نباشید بنده ماشین سمند EF7 بوش 7.4.9 دارم الآنم چند وقته که بعد تقریبا ده دقیقه که میگذره ماشین یک لحظه ای چراغ چک روشن میشه و دیگه ماشین شروع میکنه به خفه شدن و صدای تراکتوری از اگزوز و صدای شلیک بریده بریده که با خاموش و روشن کردن خودرو درست میشه تا ده دقیقه دوباره همین ممنون میشم راهنمایی کنید
ریمپ کن سنسورهای اکسیژن حذف کن
سلام از ته کاربوراتور بنزین پژو مدل ۸۰بنزین نشت میکند و جریان برق مگنت که امتحان میکنم نارنجی رنگ است در ضمن قسمت بالای کاربراتور یعنی قسمت شناور را باز کردم دیدم سوزنها کامل باز هستند آنها را سفت کردم البته قبل از این صافی بنزین را باز کردم اما حواسم نبود که باید به شکل ببندمبعد از بستن صافی هر چی استارت زدم خودرو روشن نشد البته قبلش داخل خیابون خاموش شد سوکت مگنت که دستکاری کردم روشن شد اما هنگامیکه نزدیک خانه رسیدم شروع به ریپ زدن کرد و دود سیاه از اگزوز بیرون آمد سوزنها را چه مقدار باید سفت کنم و علت روشن نشدن و برق نارنجی مگنت از چیست و نشتی را چه کار کنم خواهش میکنم کمکم کنید این ماشین نان آور خانواده ۶نفره هست
سلام من یه 405تیوفایو دارم مدل 90موقهی ک حرکت میکنه خفه میشه بعد موقعی گاز میخوره ماشین خفه میشه و کپ میکنه موقعی پا رو میچسپونم بعد چن ثانیه حرکت میکنه.
سلام مال منم همین مشکل رو داره ، اگه مشکل رو پیدا کردی به منم بگو ۰۹۹۳۵۲۳۲۲۹۵
سلام منم همین مشکل رو دارم اگه راهی پیدا کردی به منم بگو بیزحمت
باسلام خیلی جالب واموزندبودباسپاس ازشماعزیزان وخسته نباشیدخداقوت
با سلام
درود بر شما، سپاسگذاریم.
بسیار خرسندیم از اینکه مطالب موجود در این مقاله برای شما مفید بوده و رضایت شما را جلب نموده است.
سلام خسته نباشید من یه آردی مدل ۸۴ دارم حین حرکت رو دور موتور ۳۰۰۰ خفه میکنه انگار ماشین میخواد گاز بخوره ولی یچی جلوشو میگیره تا دور موتور میاد پایین رو ۲۵۰۰ دوباره گاز میخوره و….. این اتفاق تقریبا هفته ای دو الی سبار برام میوفته خستم کرده هرجا میبرم میگن مشکلی نداره چیکار کنم
سنسور اکسيژن مشکل داره
سنسور دور موتور خرابه
سلام ماشینم شاهینه و روشن نمیشد یعنی استارتو ک میزدم، دود سیاه یذره میداد و بوی بنزین پیچید و بعدش هیچی نمیشد روشن نمیشد
گازو تا ته گرفتم استارتو زدم کلی دود اومد بیرون از اگزوز و بعدش روشن شد
دو دقیقه گاز دادم و دور موتورو روی ۲۰۰۰ نگه داشتم
دیگه اوکی شد خداروشکر
ممنون از کیان باتری:)))
با سلام ممنون میشم راهنمایی کنید ۴۰۵ مدل ۸۳ دارم من صبح ها یا زمانی که ماشین سرده روشنش میکنم سخت روشن میشه و وقتی هم روشن میشه با گاز اول خاموش میشه و حالت خف کردن وبار چندم که روشنش میکنم به سختی گاز میخوره برای چند ثانیه و بعد که گرمترومیشه درست میشه میخواستم بدونم مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
متاسفانه توضیح ندادید که این مشکل در چه دمایی اتفاق می افتد. مشکلی که بیان نمودید یک مشکل رایج برای اکثر خودروها در روزهای سرد زمستانی است.
به طور کلی شرایط مختلف جوی تاثیر بسزایی در عملکرد خودرو و باتری آن دارند. دلایل روشن نشدن ماشین در سرما عبارتاند از:
۱- هوای سرد باعث غلیظ و سفت شدن روغن موتور میشود. بههمیندلیل روغن به سختی در بین اجزای موتور جاری میشود و بنابراین این قطعات نمیتوانند روان کار کنند و اصطکاک زیادی در بین آنها ایجاد میشود. بنابراین ماشین روشن نخواهد شد.
۲- هوای سرد عملکرد باتری خودرو را با اختلال مواجه میکند. وقتی باتری کار نمیکند، موتور روشن نمیشود.
باسلام من یه ۴۰۵ مدل ۸۴دارم که بعضی صبح هاهرچه استارت میزنم روشن نمیشه ولی بایه هل کوچیک روشن میشه حتی بعضی موقعه هاهم هست که روشن نمیشه ماشین وتودنده یک میزارم دوسه تا استارت کوچیک که میزنم وماشین وتو نده خلاص که میزارم واستارت که میزنم تک استارت روشن میشه به نظرشما مشکل ازای میتونه باشه ممنون میشم
از منم همین مشکل داشت واشر ترسونده بود
عالی. به نکات ریزخیلی توجه شده ممنون اززحمات شما.
با سلام
درود بر شما، بسیار خرسندیم که مطالب موجود در این مقاله برای شما مفید واقع شده و رضایت شما را جلب نموده است.
با سلام خدمت شما من یک پیکان سواری دارم که یه مشکلی که داره توی زمان هایی که بارندگی میشه انگار که آب به جایی از اون می خوره گاز نمی خوره خفه می کنه ولی خاموش نمیشه
با سلام
مشکلی که بیان نمودید یک ایراد شایع در خودروهای کاربراتوری بود، هنگامی که پلاتین خیس می شود این مشکل به وجود می آید.
اما توصیه می شود برای بررسی و عیب یابی خودروی خود حتما به یک متخصص برق خودرو مراجعه نمائید.
سلام.من یه پرشیا مدل۹۰ دارم،وقتی خودرو سرد هست و میخوام روشن کنم،براحتی روشن میشه ولی با فشردن پدال گاز؛دور موتور پایین میاد و خاموش میشه
لطفا اگ تجربه ای هست راهنمایی کنیید
با سلام
مشکلی که برای خودروی شما پیش می آید را اصطلاحا کپ کردن گویند و این مشکل به چند دلیل عمده اتفاق می افتد که مهمترین آنها در فصل زمستان سرد بودن خودرو و عدم احتراق صحیح خودرو (به دلیل مخلوط نامناسب هوا و بنزین در محفظه احتراق) می باشد.
این مشکل دلایل دیگری از جمله: کثیف شدن و گرفتگی نازلهای سوخت، ایراد در سنسور اکسیژن، عیب در سنسور هوا، اختلال در ECU، کثیف شدن سنسور دورشمار، کثیفی فیلتر بنزین، ایراد در شمع و وایرها نیز می تواند داشته باشد.
خسته نباشید. ۲۰۶ مدل ۸۹ دارم با همین عیب (کپ کردن)برق کار دیاگ زدن گفتن از شمع هاس عوض کردم درست نشد ..مسیر سوخت دیاگ نشون میده؟
با سلام
مسیر سوخت از پمپاژ بنزین توسط پمپ بنزین خودرو شروع شده و پس از مخلوط آن با هوا و سیر مراحل تراکم و احتراق به پایان می رسد. برای بررسی دقیق این موضوع حتما بایستی به یک متخصص برق خودرو مراجعه نمائید تا پس از چکاپ کامل سیستم سوخت خودروی شما، مشکل آن را مرتفع نماید.
باسلام پراید 85 دارم وقتی روشن میکنم تک استارت روشن میشه فقط دور موتور یلحظه افت شدید میکنه میاد رو 500 و برمیگرده باز توی ترافیک هم همینطور همش این اتفاق میوفته و ریپ میزنه و بر میگرده به حالت عادی ده مدل استپ مور انداختم درست نشد الان مکانیکی انداختیم بازم نشد. فقط توی دنده سه خیلی سنگین گاز میخوره ماشین خیلی کند میشه این مشکل هم داره ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
برای بررسی و رفع این مشکل حتما بایستی به یک متخصص برق خودرو مراجعه نمائید تا پس از بررسی و چکاپ توسط دستگاه مشکل شما را تشخیص داده و برطرف نماید.
اما مشکلی که بیان نمودید دلایل مختلفی از جمله خرابی استپر موتور، سنسور دریچه گاز، سنسور دور موتور و بسیاری دلایل دیگر می تواند در پی داشته باشد.
سنسور دریچه گاز
سلام
ممنون از مقاله تون
خیلی کمکم کرد
با سلام
بسیار خرسندیم بابت اینکه از مجموعه مقالات وبسایت کیان باتری رضایت کامل داشته اید، هرگونه انتقاد یا پیشنهاد سازنده ای در جهت پیشبرد اهداف و افزایش کیفیت مقالات این مجموعه را با کمال میل پذیرا خواهیم بود.
خیییلییی مممنوونم عالی بود
با سلام
درود بر شما، سپاسگذاریم.
بسیار خوشحالیم از اینکه مطالب موجود در این شماره مقاله برای شما مفید واقع شده و رضایت شما را جلب نموده است.
سلام خسته نباشید اقا ماشینم وانت پیکان ۸۵ هستش موقعی ک ماشینو روشن میکنم و ی دو دیقه ای ک باهاش رانندگی میکنم ماشین خود ب خود میگیره ی جوری ک عین خفگی بعد تو همون حالت روشن ک سوییج و خاموش روشن میکنم ماشین درست میشه بعد ی پنج دیقه ای باز همون اش و همون کاسه ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
ماشین منم دقیقا همینطور شده نمیدونم چکار کنم دو سه میلیون خرجش کردم درست نشده
سلام نیسان بنده هم اینجوری شده مدل ۸۴ هستش چیکار کردید آخر درست شدش؟
سلام ماشین منم همینطور بود ، پمپ بنزینم نیمسوز شده بود ، عوض کردم درست شد
سلام داداش منم همین مشکل رو دارم اگه ایرادش رو پیدا کردی به منم بگو بیزحمت
۰۹۱۶۷۴۳۰۲۲۵
یا مغزی پمپ بنزین یا سنسور اکسیژنت
پمپ بنزین عوض کن درست میشه
با سلام خدمت همه دوستان
بنده پراید مدل 98 کارکرده تازه گرفتم
این ماشین زمانیکه میخوای پدال گاز فشار بدی (تو هر دنده ای باش فرقی نمیکنه )
بجای اینکه شتاب بگیره یه لحظه میگیره ول می کنه
یکی میگه ریپ میزنه یکی مگه دل میزنم اسمش زیاد مهم نیست
هر کاری بگید انجام دادم اما درست نشده
تعویض شمع و وایر
تعویض صافی بنزین
شستشوی انژکتور
جالب این هستش که چراغ چک هم خطا نمیده و دیاگ هم میزنم چیزی نشان نمیده
ممنون میشم اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه
با سلام
مشکلی که بیان نمودید با توجه به توضیحات مختصرتان قابل بررسی نیست، حتما باید به یک متخصص مراجعه نمائید تا خودروی شما را بررسی نموده و مشکل آن را پیدا کند.
اما احتمال خرابی در زمینه سیستم هواکش خودرو، اتصالات پمپ بنزین و انژکتور، سنسور دریچه گاز و اکسیژن و استپر موتور و … می تواند داشته باشد که فقط با بررسی قابل حل است.
سلام سنسور موقعیت میلنگ رو تعویض کنید احتمال نود درصد درست میشه
با سلام دوست عزیز
مشکل از استپر ماشین هست یک شستشو و یا کلا تعویض من خودم مشابه داشتم کسسی هم که برای شستشو باز مبکنه باید وارد باشه جرم برنگرده داخل
ماشین منم همین مشکل رو داره هنوز راه حلی پیدا نشده
شما چی کار کردی؟
کپ دریچه گاز،با یه تست انژکتور که حرفه ای باشه و دانش تنظیم کردن جداول سوخت و… رو داشته باشه مشورت کن بده بهت ردیف میکنه، اگه آذربایجان غربی هستی sms بده بهم بگم کجا برو. +989303438104
لاستیکاتو بارز بنداز درست میشه
درماشینهای انژکتورمثلااکه سنسورکیلومتریاسنسورسوخت خراب باشه این اتفاقات میفته وبرق نقشی نداره مگه وایرهای شمابرق دزدی داشته باشه که شب میتونی کاپوت رابازکنی وگازبدی وهروایری برق دزدی داشت عوض کنی دوست عزیز.
با سلام. ماشین من هم پراید مدل ۹۸ هست همین مشکل رو داره. موقعی که ماشین روی سرعت گیر دنده یک هست و می خوام گاز بدم ماشین گاز نمیخوره. تو دنده های ۳ و ۴ هم وقتی گاز میدم. ماشین گازش میگیره و ول میکنه.
شمع ها . سوزن انژکتور ها و وایر ها و سنسور اکسیژن رو عوض کردم بازم حل نشده.
دوست عزیز شما استپر عوض کنید اوکی میشه
سلام قربان وقتت بخیر منم همین مشکل رو دارم ، وجدانا اگه ایرادش رو پیدا کردی به منم بگو 09935232295
سنسور اکسیژنت سوخته
اگر هنوز درست نکردی برو چهارتا سوزن اورجینال بنداز درست میشه
سلام داداش اگه ایرادش رو فهمیدی به منم بگو09167430225
سنسور دریچه گاز
سلام مال منم این مدل داشتم همین مشکل داشت از سنسور دریچه گازش بود
باسلام وخسته نباشید من پراید مدل ۷۷دارم و اگزوزم رو خالی کردم صدای ماشین دلچسب شده ولی بیش از اندازه خفه میکنه میخواستم بدونم که آیا به موتور صدمه نمیزنه باتشکر از مطالب مفیدتون.
خفه کردن ماشین شمااگه همیشه اینکارانجام میشه ازشناورکاربراتورهست به مکانیک مراجعه وان راتنظیم نمایید.
سلام ماشینم ۴۰۵ جی ال ایکس مدل ۸۵ هست
۵ دقیقه بعد از روشن شدن صدای اگزوز تغییر میکنه و دود میده و بوی بزنین میپیچه
مشکل چیه؟؟
با تشکر
برادرعزیز سوخت شماباهواتنظیم نیست.
سلام تشکر فراوان
سلام، من یه پژو 405 slx دارم حدود سه ماه اذیت شدم همه اون کارهای بالا رو هم انجام دادم حدود 4 میلیون هزینه کردم مشکل رفع نشد تا اینکه دریچه گاز و مپ سنسور رو عوض کردم، بلاخره بعد از سه ماهه اعصاب خردی درست شد
داداش اگه کنار اون مشکل سخت راه میره برو شیم بندی کن