دلیل بالا رفتن آمپر آب
در این مقاله از کیان باتری به جای بررسی موارد مرتبط با باتری ماشین، به بررسی دلیل بالا رفتن آمپر آب و راه حل داغ کردن موتور ماشین پرداخته ایم.
بالا رفتن آمپر آب اتفاقی که ممکن است برای هر راننده با سابقه ای و بنا به دلایل مختلفی رخ بدهد.
داغ شدن موتور خودرو یا بالا رفتن آمپر آب ماشین که منجر به جوش آمدن موتور می شود، اتفاقی است که هر سال با شروع فصل گرما رانندگان بسیاری را آزار داده و باعث نگرانی آنها می شود.
علت داغ کردن موتور می تواند دلیلی بسیار ساده و یا دلایلی متعدد و دور از انتظار داشته باشد که در اینجا به مهمترین آنها می پردازیم:
علائم بالا رفتن آمپر آب
هرگاه از کاپوت خودرو بخار خارج شد و یا نشانگر آمپر آب بر روی قسمت قرمز قرار گرفت یعنی دمای موتور ماشین بیش از اندازه بالا رفته و خودرو جوش آورده است.
در این صورت باید قبل از هر اتفاقی باید خودرو را متوقف کنید. در غیر این صورت باعث آسیب جدی به موتور می شوید.
رانندگى با خودرويى كه جوش آورده مى تواند باعث آسيب به سر سيلندرها، قطعات داخلى موتور، سوپاپ ها، ميل لنگ و پيستون ها شود.
اگر اجازه دهيد موتور خنک شود، نيمى از مخزن رادياتور را آب و نيم ديگر را با ضد يخ پر كنيد.
دليل نمى شود كه مشكل جوش آوردن خودروى شما حل شود.
دلایل جوش آوردن موتور ماشین را در ادامه این مقاله بررسی می کنیم.
کیان باتری بزرگ ترین استارتاپ تخصصی تعویض باتری ماشین در محل مشتری است که به صورت شبانه روزی فعالیت می کند. تعویض باتری خودرو در کمتر از یک ساعت در محل شما انجام خواهد پذیرفت. همکاران ما در مرکز پیام شبانه روزی کیان باتری با شماره 02188882222 آماده پاسخگویی و رفع مشکل خودروی شما هستند. بهترین برند ما باتری کیان پاور پریمیوم پلاس با 21 ماه گارانتی تعویض میباشد. لیست قیمت این باتری در ادامه آورده شده است:
باتری | قیمت (تومان) |
---|---|
باتری 50 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 55 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 60 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 66 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 70 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 74 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 90 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس | |
باتری 100 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاس |
باتری کیان پاور پریمیوم پلاس Kian Power Premium Plus جدیدترین محصول کیان باتری، مخصوص خودروهای روز دنیا می باشد.
- قیمت با دریافت باتری فرسوده محاسبه شده است.
- ارسال باتری ماشین به صورت رایگان انجام میپذیرد.
- باتری کیان پاور پریمیوم پلاس دارای 21 ماه خدمات گارانتی در محل میباشد.
راه حل داغ کردن موتور ماشین
قبل از مطالعه ی ادامه این مقاله از کیان باتری، پیشنهاد می شود فیلم زیر را جهت آشنایی با این موضوع و این چرا موتور خودروی شما بیش از حد داغ می شود و جوش می آورد؟ و رفع این مشکل مشاهده نمایید!
داغ کردن موتور ماشین یا همان جوش آوردن خودرو چه دلایلی دارد؟
زمانی که عقربه آمپر را در حال بالا رفتن از مرز طبیعی آن میبینید (یعنی عبور از خط میانی)، به این معناست که موتور خودروی شما جوش آورده یا داغ کار میکند.
به همین دلیل است که همیشه توصیه میشود به چراغ های پشت آمپر خودرو توجه و دقت داشته باشید.
دلایل متعددی میتواند موجب بروز چنین وضعیتی گردد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
1- نشتی سیستم تهویه و ورود هوا در آن
یکی از دلایل داغ کردن موتور وجود هوا در سیستم خنککننده است. وظیفهی اصلی سیستم تهویه و رادیاتور خودرو کنترل دمای موتور و جلوگیری از داغ شدن موتور است. حال اگر در مسیر لولههایی که از موتور به مخزن مایع خنککننده موتور و رادیاتور میرسند و برمیگردند نشتی کوچکی وجود داشته باشد و یا حتی اگر نشتی در بدنهی رادیاتور وجود داشته باشد، مجموعهی تهویه بهاصطلاح هوا میگیرد.
هوا گرفتن یعنی هوا از طریق سوراخی که در نقطهای از مجموعه ایجادشده وارد شریان گردش مایع خنککننده میشود و پس از ورود، به شکل حبابی از هوا در قسمتی از شریان جا میگیرد و مانع رسیدن مانع خنککننده به موتور میشود. نتیجه؟ داغ کردن غیر معمولی موتور ماشین
اگرچه این سیستم بهصورت بسته عمل میکند اما با گذشت زمان مقداری هوا به آن وارد میشود. وجود هوای بیشازحد در سیستم خنککننده میتواند موجب مسدود شدن جریان آب رادیاتور به پیشرانه شود. در این شرایط آب رادیاتور در مخزن باقی میماند و مایع خنککننده به میزان کافی در اطراف پیشرانه وجود ندارد. با این وصف بررسی دورهای و هواگیری سیستم خنککننده پیشرانه میتواند از ایجاد خرابی و هزینههای سرسامآور آن جلوگیری کند.
موتور را خاموش کنید و برای جلوگیری از چسبیدن رینگ پیستون ها هر چند ثانیه یکبار یک استارت کوچک (تک استارت) بزنید طوری که ماشین روشن نشود و پیستون ها بالا و پایین شود. این کار سبب می شود که رینگ پیستون به دیواره سیلندرنچسبد . پس از خنک شدن موتورباید عمل هواگیری توسط مکانیک ماهر انجام شود تا مشکل رفع گردد.
2- قفل کردن و خرابی ترموستات
برای تشخیص قفل شدن ترموستات دست خود را به رادیاتور نزدیک کنید و اگر حس کردید دما بالا نیست دستتان را روی رادیاتور بگذارید. اگر رادیاتور سرد بود اما دمای دمای آمپر آب موتوربالا بود ترموستات قفل شده است.
برای رفع این مشکل موتور را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس ترموستات را عوض کنید . از علت های قفل شدن ترموستات دیر عوض کردن مایع سیستم خنک کننده و جرم گرفتن داخل سیستم است.
3- مشکل در فن رادیاتور
در صورت خراب بودن فن رادیاتور که میتواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد، عمل خنک سازی صورت نگرفته و به راحتی دمای موتور بالا میرود.
فن رادیاتور یکی از مهمترین قطعات سیستم خنک کننده در اتومبیل است ، در گذشته عبور هوا از بین شبکه های رادیاتور توسط پروانه انجام میشد که بطور دایم همراه موتور اتومبیل در چرخش بود. امروزه در بیشتر اتومبیل ها از فن الکتریکی استفاده می شود. به دلیل روشن شدن فن در دمای بالا و نیاز به خنک کنندگی سریع موتور فن باید دارای دور و قدرت نسبتا بالایی باشد از این رو تنها چرخش فن کافی نیست.
در بعضی از اتومبیل ها که فن رادیاتور دو دور دارد از کار افتادن دور دوم یا تند فن باعث داغ کردن اتومبیل در شرایط سخت می شود . خراب شدن بوش یا زغال موتور فن نیز باعث پایین آمدن دور فن و در نتیجه ذاغ موتور اتومبیل میشود . در بسیاری از اتومبیل ها فرسوده بودن باطری نیز باعث پایین بودن دور فن و در نتیجه داغ کردن موتور اتومبیل میشود.
4- کثیفی و جرم مجاری رادیاتور
اگر می خواهید اطمینان یابید که داخل رادیاتور شما جرم ندارد یا مسدود نشده است به رادیاتور ساز مراجعه نمایید تا سیستم را بررسی کند. اگر رادیاتور مسدود شود آب نمی تواند راحت گردش کند و خنک شدن موتور مختل می شود. این مشکل در مواقع که موتور در فشار است مانند حرکت در سربالایی و روشن بودن کولر و… خود را نشان می دهد.
اگر در میان پره های رادیاتور برگ و گل و لای و حشرات گیر کند از بازدهی آن به شدت می کاهد.
نکته:در صورتی که میزان رسوبات داخل رادیاتور مدت زیادی در آن مانده باشد، ممکن است خوردگیها و پوسیدگیهایی ایجاد شده و مایع خنک کننده نشتی پیدا کند. در این صورت بدیهی ست که سطح مایع خنک کننده پایین آمده و نمیتواند مسئولیت خنک سازی را به انجام برساند.
5- خرابی واتر پمپ
این موضوع یعنی خرابی واترپمپ، یکی از رایجترین دلایل داغ کردن غیرمعمولی موتور است. واترپمپ عضوی حیاتی از سیستم تهویهی خودرو محسوب میشود و خرابی آن میتواند موجب افزایش دمای خودرو شود.
اگر با عوض کردن ترموستات مشکل همچنان باقی ماند واتر پمپ خراب است که در این صورت باید آن را تعویض نمود.
6- مشکل واشر سرسیلندر
اگر سیستم خنک کننده خودرو خود را زمان زیادی می باشد که تعویض نکرده اید و یا در رادیاتور به جای ترکیب آب مقطر و ضد یخ،آب معمولی و یا ضد یخ خالی می ریزید واشر سرسیلندر و یا خود سر سیلندر آسیب می بیند و دی اکسید کربن یا روغن وارد رادیاتور می شود دما بالا می رود و در برخی مواقع شیلنگهای رادیاتور می ترکند.
تشخیص اینکه واشر سر سیلندر مشکل پیدا کرده کار ساده ای نیست و این تشخیص باید توسط افراد متخصص باشد. سفت شدن بیش از حد شیلنگهای رادیاتور هنگام گرم بودن موتور، کم کردن مداوم آب رادیاتور، بد کار کردن موتور هنگام استارت اول صبح و شنیدن صدایی مانند باز کردن در نوشابه هنگام باز کردن در رادیاتور علائم مشکل سر سیلندر و نشان از وجود کمپرس موتور در داخل سیستم خنک کننده دارد.
خراب بودن واشر سرسیلندر موجب وارد شدن آب به محفظه احتراق موتور شده و رادیاتور آب کم خواهد کرد. (این آب به شکل بخار از اگزور خودرو خارج میگردد). در نهایت داغ کردن موتور ماشین طبق این فرآیند ساده اما تخریبی، اتفاق میافتد.
7- پایین بودن سطح و کیفیت روغن موتور
روغن موتور علاوه بر روان کنندگی عهدهدار خنک کردن قطعات داخل موتور است. اگر به هر دلیلی خواه نشتی از واشر یا مشکلات آببندی داخل سیلندرها روغن به نقاط دیگر وارد شود هم موجب روغنسوزی و ایجاد آلودگی زیاد میشود و هم با کاهش سطح روغن موتور سبب داغ کردن موتور میگردد. داغ کردن موتور می تواند موجب تاپ برداشتن پیستونها شود که هزینه زیادی را بر دوش رانندگان خودرو میگذارد.
مایع سیستم خنک کننده موتور مستقیما با محفظه احتراق، سوپاپها و پیستونها تماس ندارد اما روغن با حضور در تمام قسمتهای متحرک موتور حرارت آنها را گرفته و به بدنه موتور انتقال میدهد. بدین ترتیب پایین بودن سطح روغن موتور و یا کثیف بودن بیش از حد آن مانع انتقال صحیح حرارت به بدنه موتور و سیستم خنک کننده میشود. کثیف بودن روغن موتور باعث بالا رفتن اصطکاک و مقاومت در برابر چرخش موتور نیز میگردد که به طور مستقیم باعث فشار مضاعف به موتور و بالا رفتن درجه آب میشود.
8- سفت شدن سوپاپ ها
به خاطر داشته باشید که میزان سفتی یا شلی سوپاپها تنظیم خاصی دارد و در صورتی که سوپاپها بیش از اندازه لازم سفت باشند، موتور در دور بالا فشار زیادی را متحمل شده و میتواند خیلی زود جوش بیاورد. به علاوه داغ کردن موتور ماشین مرتبط با سفت بودن سوپاپها، می تواند به نبودن ویسکوزیته لازم در روغن موتور نیز مربوط باشد.
9- استفاده از مایع خنککننده غلیظ
غلظت بالای مایع خنککننده بهخصوص در فصول سرد سال و به خصوص در مناطقی که دما افت شدیدی دارد، مشکلی عذابآور است. اگر مایع خنککننده کیفیت مطلوبی نداشته باشد، خود به مسدودکنندهی شریان سیستم تهویه و رادیاتور بدل میشود که موجب داغ کردن بیش از حد موتور میشود.
10- انسداد در شریان سیستم تهویه
یک علت داغ کردن موتور ماشین انسداد شریان سیستم تهویه است. این مشکل عواقبی مشابه استفاده از مایع خنککنندهی غلیظ و بیکیفیت به همراه دارد. گاهی اوقات ترموستات خراب، رسوبات یا یک جسم خارجی میتوانند مسیر رسیدن مایع خنککننده به موتور را مسدود کنند و افزایش دمای غیرطبیعی موتور را به همراه داشته باشند.
11- جرم گرفتن بدنه موتور
شیارهای جای داشته روی کارتل و بدنه موتور خودرو، مسئولیت خروج بخشی از حرارت داخل موتور را برعهده دارند. وقتی بدنه موتور جرم زیادی گرفته و حالتی مانند رادیاتور یا خروجی اگزوز پیدا کند، طبیعتا این حرارت به بیرون انتقال پیدا نکرده و دمای داخلی موتور خودرو بالا میرود.
12- مسدود بودن خروجی اگزوز
شاید بسیاری به این مورد توجه نداشته باشند، اما مسدود شدن خروجی اگزوز که مانند جرم گرفتن رادیاتور، بر اثر مرور زمان اتفاق می افتد؛ نیز علت مهم دیگر به شمار میرود. زمانی که هوای به وجود آمده بر اثر احتراق موتور به خوبی خارج نشود، موتور اتومبیل تحت فشار کار کرده و سریع جوش میآورد.
13- خرابی درب رادیاتور
خراب بودن درب رادیاتور باعث میشود که فشار آبی که داخل رادیاتور قرار دارد، تغییر کرده و این موضوع به صورت مستقیم موجب به جوش آمدن مایع خنک کننده میشود.
به طور کلی برای جلوگیری از این صدمات باید سرویسهای دورهای خودروی خود را به طور منظم انجام دهیم.
دیگر دلایل جوش آوردن موتور ماشین
عوامل دیگری هم می توانند منجر به گرم شدن بیش از حد موتور خودرو شوند که عبارتند از:
- وجود ایراد در کانال تنفسی موتور و یا نشتی در مسیر خلاء
راه حل این مشکل برطرف کردن نشتی - ایجاد شدن مشکلات مکانیکی در موتور
برای برطرف کردن این مشکل باید کمپرس موتور چک شود. - به وجود آمدن نشتی در سیستم خنک کاری موتور خودرو
پس از رفع نشتی باید کمبود آب جبران شود تا از گرم شدن بیش از حد موتور خودرو جلوگیری شود. - خرابی واشر سرسیلندر
به طور معمول در صورت خرابی یا سوختن واشر سرسیلندر بهتر است مورد تعویض قرار گیرد. - گرفتگی مسیر جریان آب رادیاتور
برای برطرف کردن گرفتگی باید با فلاشینگ موتور رسوبات را خارج کر
علت بالا رفتن آمپر آب خودرو
بالا رفتن آمپر آب اتومبیل دلایل متعددی دارد که قصد داریم در این مقاله به بررسی علل و راه حل های آن بپردازیم، در اینجا اتومبیل هایی مورد نظر هستند که در شرایط خاص ( علت داغ شدن ماشین در سر بالایی و ترافیک) داغ می کنند. برای آگاهی از علت جوش آوردن موتور خودرو که مربوط به اتومبیل هایی بدون سابقه داغ کردن است به دلایل جوش آوردن موتور اتومبیل مراجعه فرمایید.
چه عواملی باعث بالا رفتن دمای آب ماشین می شوند؟
- اگر احساس میکنید موتور خودرو شما طی چند روز گذشته از حد معمول داغتر میشود، ممکن است ترموستات ایراد داشته باشد. خودرو را نزد مکانیک ببرید تا آن را چک و در صورت لزوم تعویض کند.
- توجه داشته باشید که در موتور وقتی تحت شرایط سخت کار کند، ممکن است داغ بشود:
- هنگام بالا رفتن طولانی مدت از سربالایی در یک روز گرم
- هنگام کاستن از سرعت یا توقف کامل پس از رانندگی با سرعت زیاد
- هنگام درجا کار کردن در ترافیک به همراه کولر روشن
- هنگام یدک کشیدن بار یا خودرویی دیگر
- چنانچه مخزن آب پر است ولی آمپر همچنان روی منطقه قرمز است، بگذارید موتور چند دقیقه درجا کار بکند. اگر بعد از گذشت پنج دقیق همچنان آمپر بالا بود، ممکن است یک مشکل برقی وجود داشته باشد که باعث میشود آمپر درست کار نکند. این مشکل را در اولین فرصت پیدا و برطرف کنید.
در صورت جوش آمدن موتور ماشین چه کنیم؟
با در نظر گرفتن شرایط فوق و نیاز به رفع عیب به وجود آمده، اگر در حین رانندگی متوجه داغ کردن موتور ماشین خود شدید، بهترین واکنش چه خواهد بود؟ فیلم زیر به طور خلاصه شما را راهنمایی خواهد کرد، آن را از دست ندهید!
توصیه می کنیم در هنگام بالا رفتن آمپر ماشین و جوش آوردن آن موارد زیر را به ترتیب انجام دهید:
گام اول: کولر را خاموش کنید و بخاری را روشن کنید!
کولر را خاموشکنید. A/C فشار زیادی به موتور خودرو وارد میکند و هیزم به آتش مهلکه میریزد.
بخاری را روشن کنید. این کار باعث میشود مقدار قابلتوجهی از گرمای موتور وارد اتاق شود. حتی اگر این مشکل در تابستان برایتان اتفاق افتاد بازهم این کار را انجام دهید، شاید تحمل گرمای اضافه در زیر آفتاب سوزان سخت باشد، اما به خنک شدن موتور خودرویتان کمک میکند.
گام دوم: خودرو را به کناری رانده و روشن نگاه دارید!
هرگز این اشتباه را مرتکب نشوید که با خاموش کردن خودرو، بخواهید موتور را خنک کرده و از داغ شدن بیشتر آن جلوگیری به عمل آورید. این غلط ترین کار ممکن است. بلکه باید اتومبیل را به کناری رانده و ضمن توقف، آن را در حال خلاص بگذارید، همانطور که در حالت خلاص هستید، پای خود را بر روی پدال گاز بفشارید، با این کار به فن و واترپمپ دستور میدهید که بیشتر کار کنند و درنتیجه موتور سریعتر خنک میشود.و خودرو را آنقدر روشن نگاه دارید تا رفته رفته درجه آمپر پایین بیاید.
در خودروهایی که فن آنها مکانیکی و توسط موتور به گردش در می آید برای اینکه دمای موتور کاهش یابد در حالت درجا گاز دهید و دور موتوررا به 2000 برسانید .( به خصوص هنگام ترافیک )
گام سوم: درب کاپوت را بالا بزنید!
کاپوت آن را بالا بزنید تا گردش هوای آزاد دمای موتور را کاهش دهد، به خاطر بسپارید تاکید کردیم “درب موتور”! به هیچ وجه قرار نیست به درب رادیاتور کاری داشته باشیم. تنها کاری که باید انجام دهید، باز کردن درب موتور خواهد بود. با باز کردن درب موتور به خارج شدن حرارت تجمیع شده داخل آن، کمک خواهید کرد.
توجه کنید که به هیچ وجه نباید درب مخزن رادیاتور یا مخزن انبساط را باز کنید. چرا که آب رادیاتور به دلیل دمای بالا فشار زیادی دارد و بلافاصله پس از باز شدن درب ها به بیرون پاشیده و موجب سوختگی شدید می شوند.
گام چهارم: روی رادیاتور آب بریزید!
اگر فن ها کار نمی کنند با روشن کردن کولر آنها را وارد مدار کنید. حتی اگر با روشن کردن کولر نیز فن ها به کار نیوفتادند مقداری آب به روی پره های رادیاتور بپاشید. تاکید می کنیم که هرگز آب را به روی موتور نریزید چرا که کاهش دمای ناگهانی موجب آسیب دیدن سرسلیندرها و قطعات داخلی موتور خواهد شد.
حالا میتوانید با یک بطری آب، روی رادیاتور آب بریزید. (به همین دلیل است که غالبا توصیه میشود داخل خودروی خود همیشه یک بطری آب نگه دارید!)
تذکر: در صورتی که لازم بود دوباره خودرو را به حرکت دربیاورید، حتما بخاری را روشن نگاه داشته و به این شکل به خروج مقداری از حرارت موتور در خلال حرکت، کمک نمایید.
در صورتی که با وجود کار کردن فن ها آمپر ماشین پایین نیاید احتمالا سطح آب رادیاتور خودرو پایین است. به این منظور باید خودرو را خاموش کنید و پس از سرد شدن موتور آب رادیاتور را به آن اضافه کنید. در فن های الکتریکی سنسور دما یا رله فن و در فن های مکانیکی تسمه پروانه در چک کنید و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل کنید.
گام پنجم: داخل رادیاتور آب بریزید!
در صورتی که با وجود کار کردن فن ها آمپر ماشین پایین نیاید احتمالا سطح آب رادیاتور خودرو پایین است. به این منظور باید خودرو را خاموش کنید و پس از سرد شدن موتور آب رادیاتور را به آن اضافه کنید.
ذکر این نکته حیاتی ست که خاموش کردن خودروی جوش آمده ممکن است باعث چسبیدن رینگ پیستون ها به دیواره سیلندرها شود بنابراین تا زمان خنک شدن موتور در حدی که ماشین روشن نشود باید تک استارت بزنید.
هشدارهای ایمنی هنگام گرم شدن موتور ماشین
- چنانچه از زیر کاپوت بخار یا مایع حنک کننده بیرون میآید، آن را باز نکنید. ممکن است مایع تحت فشار زیادی باشد و به شما صدمه بزند.
- تا زمانی که موتور داغ است، هرگز درب رادیاتور را باز نکنید. مایع یا بخار داغ از رادیاتوری که تحت فشار است بیرون خواهد آمد و به شما آسیب جدی خواهد زد.
- دستها و لباستان را از فن خنک کننده و تسمهها دور نگه دارید در غیر این صورت ممکن است دست یا لباستان بین آنها گیر بکند.
راه های جلوگیری از گرم شدن خودرو
جوش آوردن و داغ کردن غیر معمولی موتور اتفاق عجیب و بعیدی نیست و ممکن است برای هرکس اتفاق بیفتد. شما هم مستثنا از این موضوع نیستید. فرقی نمیکند که پیکانی از دههی 40 داشته باشید و یا سوپر اسپرتی تولید سال، بههرحال خودروی شما نیازمند برخی مراقبتها است تا به چنین حالوروزی نیفتد.
با انجام چند کار نسبتاً ساده، میتوانید از داغ کردن موتور خودروی خود جلوگیری کنید. با انجام مواردی که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد، از تجربهی چنین مشکل عذابآوری فرار کنید.
- سیستم تهویهی خودروی خودرو را هنگامیکه کثیف است و در زمان پیشنهادی توسط سازنده با فشار بالای آب بشویید، جوری که تمام کثیفیها و رسوبات از طرف دیگر بیرون بریزند.
- ساختار سیستم تهویه را بررسی کنید تا مطمئن شوید که نشتی و یا مشکل دیگری نداشته باشد.
- بهطور منظم مخزن مایع خنککننده را بررسی کنید و همچنین در تاریخ معین روغنموتور را تعویض کنید.
- رادیاتور، واترپمپ و ترموستات را بازرسی کنید و در صورت مشاهدهی ایراد اقدام به تعمیر و تعویض آنها کنید.
- رسیدگی مرتب رادیاتور و بررسی کامل اجزای آن
- عوض کردن به موقع مایع سیستم خنک کننده
- بررسی هفتگی میزان آب موجود در سیستم
- بررسی کارکرد فن ها
- اطمینان حاصل کردن از پر بودن گاز کولر به هنگام استفاده آن
- چک کردن وضعیت در رادیاتور و عوض کردن آن در صورت نیاز
کیان باتری بزرگ ترین استارت اپ تعویض باتری خودرو و امداد باتری در کشور است که با بیش از 100 نفر نیروی تمام وقت در کمتر از یک ساعت باتری خودروی شما را تعویض می نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره فنی با ما تماس بگیرید: 02188882222