باتری کامیون کشنده تک محور جک

4.8
(1236)

قیمت و مشخصات فنی باتری کامیون کشنده تک محور جک

jac1 1

ظرفیت حدودی باتری:  آمپر ساعت

ولتاژ باتری:  ولت

* بر روی خودروهای سنگین با توجه به نوع کاربری و لوازم نصب شده، باتری هایی با ظرفیت های مختلف نصب میگردد. به همین دلیل در لیست زیر قیمت باتری با ظرفیت های مختلف ذکر شده است.

** توجه داشته باشید عموم خودروهای سنگین با ولتاژ 24 ولت کار میکنند و میبایست دو باتری بر روی آنها نصب گردد.

کامیون کشنده تک محور جک یک کشنده قوی و همه کاره است که به صورت تک محور به بازار عرضه می شود. طراحی و تولید کشنده جک برای شرکت جک موتورز است که در سال 1964 در کشور چین تاسیس شد. جک موتورز به دلیل رشد و توسعه زیر ساخت ها و فروش در 21 سال گذشته لقب “پدیده ” را در کشور چین گرفته است و در کشور چین در زمره 10 برند معتبر و شناخته شده در عرصه خودروسازی محسوب می گردد و طبق آمار صادرات کشور چین، این شرکت به عنوان سومین شرکت برتر صادر کننده خودرومی باشد و در صادرات خودروهای تجاری نیمه سنگین به عنوان اولین صادر کننده در این کشور شناخته می شود. کشنده تک محورجک از محصولات اخیر شرکت جک است که با توجه به قیمت ارزان محصولات چینی نسبت به نمونه مشابه اروپایی توانسته جایگاه ویژه ای در کشور پیدا کند. کشنده جک توسط شرکت ماد خودرو دیزل به بازار عرضه می‌گردد. طراحی لوکس اتاق با استفاده ازالمان هایی مانند خطوط خمیده ، آراستگی و استحکام از جمله فاکتورهایی است که کشنده جک را در سطح بالاتری نسبت به رقبا قرار میدهد. صندلی های مدرن و بسیار راحت کشنده تک محور جک به همراه طراحی باز خارجی عملا باعث احساس راحتی چشمگیری در رانندگی می شود. 

جک موتورز یک شرکت اتومبیل سازی چینی می باشد که در شهر هفئی کشورچین قرار گرفته است که در سال ۱۹۶۴ فعالیت رسمی خود را زمینه انواع ماشین در کلاس های مختلف شروع کرده است.خودروساز جک یا جی ای سی در این کشور به عنوان یکی از اولین صادر کننده های کامیون شناخته شده است.کشنده تک محور جک با پشت سر گذاشتن آنالیز cae به صورت نرم افزار و تست جاده ای مورد آزمایش قرار گرفته است و تست های  ایمنی را به موفقیت سپری کرده و به عنوان یکی از ایمن ترین و موفق ترین کشنده های دنیا شناخته شده است.

مشخصات فنی کامیون کشنده تک محور جک

طول3460 میلی‌متر
عرض2495 میلی‌متر
ارتفاع6095 میلی‌متر
فاصله‌ی بین محور‌ها3500 میلی‌متر
حداقل ارتفاع از سطح زمین292 میلی‌متر
وزن خالص7400 کیلوگرم
وزن ناخالص18000 کیلوگرم
وزن ترکیبی ناخالص40000 کیلوگرم
موتور6 سیلندر
حداکثر قدرت400 اسب‌بخار
حداکثر گشتاور1920 نیوتن‌متر
استاندارد آلایندگیEuro 4
ظرفیت باک500 لیتر

کیان باتری به عنوان یک استارت آپ تخصصی در زمینه فروش باتری ماشین سنگین و یو پی اس و ارائه انواع باتری خودرویی و صنعتی به فعالیت می پردازد. کیان باتری به صورت شبانه روزی و در تمام ایام سال، حتی تعطیلات رسمی باز بوده و به ارائه خدمات میپردازد. حمل، نصب و تست دینام و سیستم برق کامیون کشنده تک محور جک کاملا رایگان بوده و به جز هزینه باتری، شما هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهید کرد.

برای آشنایی با مجموعه کیان باتری توصیه میشود فیلم زیر را مشاهده نمایید:

سفارش باتری به دو صورت امکان پذیر میباشد:

1- ثبت سفارش به صورت تلفنی با تماس با شماره تلفن شبانه روزی 02188882222

2- ثبت سفارش به صورت اینترنتی با مراجعه به وبسایت KianBattery.com

https://kianbattery.com/ads/ad-500-100.png

چرا از خدمات کیان باتری استفاده نماییم؟

– ارسال و نصب رایگان باتری به صورت شبانه روزی در کمتر از چند ساعت
– کنترل سلامت سیستم برق خودرو توسط کارشناسان کیان باتری به صورت رایگان
– خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
– امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
– امکان خرید در تمام ساعات شبانه روز و تمام 365 روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
– قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
– نصب باتری مناسب برای کامیون کشنده تک محور جک و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو
– امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار

آیا بابت حمل و نصب باتری میبایست هزینه ای پرداخت نمایم؟

خیر، هزینه حمل، نصب و تست باتری در محل کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه دیگری از شما دریافت نخواهد گردید.

آیا تحویل داغی باتری فرسوده ضروری است؟

بله، قیمت های محاسبه شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری فرسوده میباشد و قیمت داغی باتری از آن کسر گردیده است. در صورت نبود داغی باتری فرسوده بابت هر آمپر کسری، داغی مبلغی به قیمت باتری کامیون کشنده تک محور جک اضافه میگردد.

در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری کامیون کشنده تک محور جک و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

آیا میتوانم باتری با ظرفیت بالاتر در کامیون کشنده تک محور جک استفاده نمایم؟

بله، باتری با ظرفیت بالاتر قدرت آمپردهی بیشتر و عمر طولانی تری دارد و در زمان استفاده از لوازم برقی، فشار کمتری به سیستم برق خودرو وارد میشود. با توجه به قاب باتری خودرو میتوانید باتری با ظرفیت بالاتر نیز استفاده نمایید.

آیا باتری شما اتمی و خشک است؟

بله، باتری های عرضه شده برای خودرو کامیون کشنده تک محور جک در کیان باتری از نوع بدون نیاز به نگهداری (Maintenance Free) و به اصطلاح اتمی و خشک میباشند. اما امکان سفارش باتری اسیدی یا به اصطلاح آبخور نیز امکانپذیر است.

عمر مفید کامیون کشنده تک محور جک چه قدر است؟

به طور متوسط باتری عمری حدود 2 سال دارد. اما در شرایط استفاده سخت ممکن است این زمان کمتر شود. ضمنا خودروهای سنگین در سرما به قدرت بیشتری جهت استارت زدن نیاز دارند و طبیعی است در فصل سرما به باتری بیشتر فشار وارد میشود.

باتری قبلی کامیون کشنده تک محور جک من بعد از 2 سال هنوز استارت میخورد، آیا نیاز به تعویض دارد؟

بله، باتری یک ماده شیمیایی است و خرابی آن به مروز زمان اتفاق می افتد. بدین معنی که هر ماه باتری حدود 3 تا 4 درصد ضعیف می شود. اگر شما یک باتری 100 آمپرساعت تهیه نمایید بعد از ماه اول این باتری ظرفیتی معادل 96 تا 97 آمپر ساعت خواهد داشت و حدود 3 تا 4 آمپر ساعت ضعیف تر می گردد. طبیعی است قدرت جریان دهی باتری با عمر بالا بسیار افت کرده و ممکن است به ادوات برقی خودرو آسیب برساند. باتری یک ماده مصرفی است و جهت حفظ سلامت خودرو میبایست در یک دوره زمانی مشخص تعویض گردد. ضمنا با توجه به نوع کاربری خودروهای سنگین توصیه میگردد ریسک نکنید و در زمان خود باتری را تعویض نمایید.

من باتری کامیون کشنده تک محور جک خود را 6 ماه پیش عوض کرده ام، چرا الان دوباره خراب شده است؟

ملاک 2 سال در صورت نو بودن باتری و تاریخ تولید جدید معتبر می باشد. از آنجاییکه باتری با تاریخ تولید قدیمی ارزان تر بوده، تعدادی افراد سودجو اقدام به فروش باتری با سال تولید قدیمی می نمایند. مهم نیست شما 6 ماه پیش باتری را خریداری نموده اید، مهم این است باتری خریداری شده چه زمانی تولید شده است. برای جلوگیری از سوء استفاده ضروری است حتما فاکتور یا کارت گارانتی مهردار به همراه درج تاریخ تولید از فروشنده دریافت نمایید. ضمنا نحوه نگهداری باتری نیز در عمر آن تاثیر مستقیم دارد.

سال تولید باتری از کجا قابل شناسایی است؟

هر باتری بر روی بدنه خود دارای یک سریال یکتا جهت شناسایی سال و ماه تولید میباشد.

delkor

از کجا بفهمم باتری کامیون کشنده تک محور جک خراب شده است؟

بهترین راه تست باتری استفاده از دستگاه تستر کنترل سلامت باتری می باشد و همکاران ما قبل از نصب باتری با دستگاه تستر، سلامت باتری شما را کنترل می نمایند. اگر به موارد زیر برخوردید احتمال خرابی باتری کامیون کشنده تک محور جک وجود دارد:

  • خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
  • از عمر باتری 2 سال گذشته است.
  • صدای استارت تغییر پیدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
  • هنگام استارت زدن، خودرو صدای “تق تق” و یا “یک تیک کوچک” می دهد.
  • برق پشت آمپر کامیون کشنده تک محور جک وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
  • درب خودرو با ریموت باز نمی شود و یا سیستم صوتی کار نمی کند.
  • با توجه با راهنمای روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغییر رنگ داده است.
  • در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی کامیون کشنده تک محور جک کم نور شده است.
  • شکل ظاهری باتری تغییر پیدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسید نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.

در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری کامیون کشنده تک محور جک و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

https://kianbattery.com/ads/ad-500-100.png

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

بین 1 تا 5 ستاره نمره دهید

10 دیدگاه دربارهٔ «باتری کامیون کشنده تک محور جک»

  1. سعید یاسینی

    با توجه به اینکه کامیون کشنده تک محور جک معمولاً برای حمل بارهای سنگین و انجام سفرهای طولانی طراحی شده است، چه مشخصات فنی باتری (مانند ظرفیت آمپرساعت، قدرت استارت سرد (CCA)، نوع باتری و ولتاژ) باید برای تأمین انرژی لازم برای سیستم‌های پیشرانه، الکترونیکی و تجهیزات کمکی انتخاب شود تا از عملکرد بهینه در شرایط مختلف دمایی و بارهای سنگین اطمینان حاصل شود؟

    1. کیان باتری

      با سلام
      کامیون‌های کشنده تک محور جک، به‌دلیل حمل بارهای سنگین و سفرهای طولانی، نیاز به سیستم برقی قدرتمند و باتری با مشخصات فنی بالا دارند. انتخاب باتری نامناسب می‌تواند منجر به مشکلات جدی مانند عدم استارت، خرابی سیستم‌های الکترونیکی و افزایش هزینه‌های نگهداری شود. در ادامه، مشخصات فنی ایده‌آل باتری برای این نوع کامیون‌ها بررسی می‌شود:

      1. ولتاژ (Voltage):

      * اکثر کامیون‌های سنگین، از جمله جک، از سیستم 24 ولتی استفاده می‌کنند. استفاده از دو باتری 12 ولتی که به صورت سری به هم متصل می‌شوند، ولتاژ مورد نیاز 24 ولت را تأمین می‌کند. این ولتاژ برای سیستم‌های برقی قوی و نیاز بالای کامیون‌های سنگین ضروری است.

      2. ظرفیت آمپرساعت (Ampere-hour – Ah):

      * ظرفیت آمپرساعت، نشان‌دهنده میزان انرژی ذخیره شده در باتری است. برای کامیون کشنده تک محور جک با بار سنگین و سیستم‌های الکترونیکی پیشرفته، به ظرفیت آمپرساعت بالایی نیاز است. حداقل ظرفیت پیشنهادی در حدود 150 تا 200 آمپرساعت برای هر باتری 12 ولتی است. این مقدار می‌تواند بسته به تجهیزات اضافی مانند یخچال، سیستم‌های ناوبری پیشرفته و… بیشتر نیز باشد.

      3. قدرت استارت سرد (Cold Cranking Amps – CCA):

      * قدرت استارت سرد، بیانگر توانایی باتری در چرخاندن موتور در دمای پایین است. کامیون‌های کشنده در شرایط آب و هوایی مختلف کار می‌کنند. بنابراین، به CCA بالایی نیاز دارند. حداقل CCA پیشنهادی برای هر باتری 12 ولتی، 1000 تا 1200 آمپر است. این مقدار در شرایط آب و هوایی بسیار سرد، می‌تواند بیشتر نیز باشد.

      4. نوع باتری:

      * باتری‌های AGM (Absorbent Glass Mat): این نوع باتری‌ها برای کامیون‌های سنگین بسیار مناسب هستند. آن‌ها مقاومت بالایی در برابر لرزش، شوک و تغییرات دمایی دارند. همچنین، نشت الکترولیت در آن‌ها بسیار کم است و نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند. طول عمر آن‌ها نیز نسبت به باتری‌های سرب اسیدی معمولی بیشتر است.

      * باتری‌های ژل (Gel Cell): این باتری‌ها از مقاومت بسیار بالایی در برابر لرزش و شوک برخوردار هستند. طول عمر آن‌ها بسیار بالا و نیاز به تعمیر و نگهداری آن‌ها نیز بسیار کم است. قیمت این باتری‌ها بالاتر از باتری‌های AGM است. اگرچه برای کامیون‌های کشنده مناسب هستند، اما با توجه به قیمت بالاتر، استفاده از باتری‌های AGM معمولاً توجیه اقتصادی بیشتری دارد.

      * باتری‌های سرب-اسیدی (Lead-Acid): این باتری‌ها به‌طور کلی برای کامیون‌های سنگین توصیه نمی‌شوند. آن‌ها مقاومت کمتری در برابر لرزش و شوک دارند، عمر کمتری دارند و نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری دارند.

      5. ملاحظات اضافی:

      * سیستم شارژ: اطمینان از کارایی مناسب سیستم شارژ خودرو بسیار مهم است. سیستم شارژ باید بتواند در زمان رانندگی، باتری‌ها را به طور کامل شارژ کند.
      * موقعیت باتری: باتری‌ها باید در مکانی ایمن و دارای تهویه مناسب نصب شوند.
      * برند باتری: استفاده از باتری‌های برندهای معتبر و با کیفیت بالا، باعث افزایش طول عمر و کارایی باتری‌ها می‌شود.

      در پایان به‌طور خلاصه می توان گفت که برای یک کامیون کشنده تک محور جک، پیشنهاد می‌شود از دو عدد باتری 12 ولتی AGM با ظرفیت حداقل 150-200 آمپرساعت و CCA حداقل 1000-1200 آمپر استفاده شود. انتخاب دقیق مشخصات باتری باید با توجه به شرایط کاری کامیون و تجهیزات اضافی آن انجام شود. مشورت با نمایندگی جک یا متخصصان باتری خودروهای سنگین برای انتخاب دقیق‌ترین باتری توصیه می‌شود.

      کیان باتری بزرگترین استارتآپ تخصصی باتری خودرو در کشور است که به صورت شبانه روزی به حمل و نصب رایگان باتری خودرو در محل مشتری می پردازد.
      ما در این مجموعه سعی کرده ایم بهترین محصولات تولیدی داخل کشور را از هر تولیدکننده جمع آوری نموده و با ارائه یک سبد فروش متنوع، به صورت همزمان در اختیار مشتریان خود قرار دهیم.
      شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به صورت شبانه روزی با کارشناسان فروش مجموعه کیان باتری به شماره تلفن 88882222-021 تماس حاصل نموده، سوالات خود را مطرح کنید و مشاوره دریافت نمایید.

    1. کیان باتری

      با سلام
      به طور کلی شرایط مختلف جوی تاثیر بسزایی در عملکرد خودرو و باتری آن دارند، هوای سرد باعث کاهش توان باتری و هوای گرم موجب کاهش عمر باتری می‌شود.
      به‌طورکلی علت روشن نشدن ماشین در سرما عبارت‌اند از:
      ۱- هوای سرد باعث غلیظ و سفت شدن روغن موتور می‌شود. به‌همین‌دلیل روغن به سختی در بین اجزای موتور جاری می‌شود و بنابراین این قطعات نمی‌توانند روان کار کنند و اصطکاک زیادی در بین آنها ایجاد می‌شود. بنابراین ماشین روشن نخواهد شد.
      ۲- هوای سرد عملکرد باتری خودرو را با اختلال مواجه می‌کند. وقتی باتری کار نمی‌کند، موتور روشن نمی‌شود.

  2. علت ترکیدن باتری چه چیزی میتونه باشه؟ ماشین یکی از دوستام امروز اومد استارت بزنه باتریش ترکید.

    1. کیان باتری

      با سلام
      ۱. شارژ بیش‌ازحد و سیستم‌های معیوب: اگر سیستم شارژ خودرو مشکل داشته باشد، ممکن است باتری را بیش‌ازحد شارژ کند. این باعث می‌شود تولید گاز هیدروژن هم افزایش یابد و گاز در محفظه باتری جمع شود. این امر احتمال خطر انفجار را بالا می‌برد. از سوی دیگر وقتی باتری بیش‌ازحد شارژ می‌شود، شبکه توری در صفحه داخلی باتری و جداکننده‌ها با سرعت بیشتری خراب می‌شوند که ممکن است به اتصال کوتاه منجر شود و این خودش یکی از دلایل انفجار باتری است.
      ۲. وجود جرقه یا شعله از بیرون از ماشین: گاهی اصلا جرقه از درون ماشین نیست و ممکن است یک شعله یا جرقه در نزدیکی ماشین سبب انفجار گاز هیدروژن تولیدشده شوند. برای مثال، جرقه‌های استاتیک، شعله آتش، سیگار روشن، جرقه‌های ناشی از برخورد اجزای فلزی به پایانه‌های باتری که به اتصال کوتاه منجر می‌شوند، شل‌شدن اتصالات باتری و خوردگی کابل‌ها همگی می‌توانند گازهای قابل‌اشتعال جمع‌شده در باتری را منفجر کنند.
      ۳. هوای گرم: هوای گرم هم در این میان بی‌تأثیر نیست. شارژ باتری باعث تولید هیدروژن می‌شود و گرمای شدید هوا تولید هیدروژن را افزایش می‌دهد. البته تا زمانی که جرقه در نزدیکی آن وجود نداشته باشد، مشکلی ایجاد نمی‌شود، اما می‌دانیم که خود باتری یکی از منابع جرقه است. اگر هر مشکلی در سیستم باتری وجود داشته باشد می‌تواند بستر مناسب را در هوای گرم برای انفجار باتری فراهم کند.
      ۴. پایان عمر باتری: وقتی عمر باتری به پایان خود نزدیک می‌شود، شبکه متخلخل باتری خوردگی بیشتری پیدا می‌کند یا اینکه مواد فعال در صفحات آن خراب می‌شوند. بنابراین رسوبات این مواد در جداکننده‌های صفحات جمع می‌شود و در بین صفحات باتری اتصال کوتاه برقرار می‌کند که جرقه لازم برای انفجار فراهم می‌شود. از سوی دیگر، وقتی باتری کهنه می‌شود، آب موجود در آن کاهش می‌یابد و قسمت بالای صفحات سربی در معرض هوای داخل محفظه باتری قرار می‌گیرند. به همین دلیل با گذشت زمان، صفحات آن تغییر شکل پیدا می‌کنند و تاب برمی‌دارند. درنتیجه ممکن است صفحات با هم تماس پیدا کنند و جرقه لازم برای انفجار تولید شود.
      ۵. استارت زدن و روشن شدن موتور: با روشن‌شدن موتور باری بر روی باتری وارد می‌شود که درصورت وجود مشکل، به‌راحتی باعث انفجار خواهد شد.
      اما چه مشکلاتی در باتری ممکن است باعث شوند که با استارت زدن باتری منفجر شود؟
      یکی از آنها نزدیک‌شدن باتری به پایان عمر آن است که درباره آن توضیح دادیم.
      دو مورد دیگر، یکی خوردگی صفحه داخلی باتری و دیگری معیوب‌بودن باتری از همان کارخانه است. در هر دو مورد خطر ایجاد اتصال کوتاه وجود دارد؛ مخصوصا اگر سطح الکترولیت کم باشد یا در سیستم سوخت‌رسانی مشکلی وجود داشته باشد. اتصال کوتاه می‌تواند جرقه لازم را فراهم کند.
      ۶. ایراد کارخانه‌ای: نقص یا ایرادی که از خود کارخانه در باتری وجود داشته باشد سبب برقراری اتصال کوتاه در باتری می‌شود. برای مثال اگر پست ترمینال داخلی به‌درستی به سرب ترمینال خارجی متصل نشده باشد، امکان جرقه‌زدن وجود دارد. چنین نقصی با تغییرات ولتاژ تشخیص داد، به این صورت که ولتاژ به‌شکل متناوب کاملا صفر می‌شود و بعد بالا می‌رود و به سطح عادی می‌رسد و دوباره تکرار می‌شود. این وضعیت خطرناک است زیرا فقط جابه‌جایی فیزیکی کوچکی در باتری می‌تواند باعث اتصال کوتاه شود. وقتی استارت می‌زنید و باتری شروع به کار می‌کند، جوش‌های موجود در بین سلول‌ها که در بالای الکترولیت واقع هستند، در معرض جریان زیاد قرار می‌گیرند. اگر این نقاط را به‌شکل نامناسب جوش داده باشند، سطح موجود برای عبور جریان الکتریکی کاهش می‌یابد و در نتیجه دمای زیادی تولید می‌کند که به شکستن جوش‌ها می‌انجامد. درنتیجه یا سرب ذوب می‌شود یا جرقه الکتریکی ایجاد می‌شود. البته این موارد تقریبا نادر هستند.
      ۷. خارج‌نشدن گاز هیدروژن از دریچه‌ها: سیستم باتری اسید-سرب به این صورت است که از طریق الکترولیز آب موجود در باتری، گاز هیدروژن تولید می‌کند. هر سلول باتری دریچه‌ای دارد که هیدروژن را پراکنده می‌کند تا درون محفظه باتری جمع نشود. به جز نقص در ساختار باتری و شارژ بیش‌ازحد آن که درباره‌اش صحبت کردیم، مسدودبودن دریچه‌های سلول هم می‌تواند باعث شود گاز هیدروژن به‌درستی خارج نشود. بنابراین وقتی که سلول باتری تحت فشار منبسط می‌شود، با کوچک‌ترین جرقه یا اتصال کوتاه منفجر خواهد شد.
      نکته: گاهی اوقات ممکن است باتری نترکد، اما تجمع گاز هیدروژن باعث متورم‌شدن پایانه‌های باتری می‌شود و حرارت آن را به‌شدت بالا می‌برد. این هم نشانه سوءعملکرد سیستم شارژ خودرو است. پایانه‌های متورم نشان‌دهنده آن است که باتری‌ها بیش‌ازحد شارژ شده‌اند و مقادیر هیدروژن زیادی ایجاد شده است که سیستم تهویه دیگر قادر به مدیریت گاز جمع‌شده نیست. باتری گرم و متورم هم خطرناک است.
      ۸. تجمع بخار آب: گاهی دلیل انفجار باتری به تجمع هیدروژن مربوط نمی‌شود، بلکه ناشی از تجمع بخار آب حاصل از الکترولیت در حال جوش است. ممکن است هنگام برقراری اتصال کوتاه در ترمینال‌های باتری، الکترولیت هم تصادفا بیش‌ازحد گرم شود و بخار آب در محفظه تجمع کند که شرایط را برای انفجار باتری فراهم می‌کند.
      ۹. درست نگهداری نکردن از باتری: باتری‌هایی که مدتی طولانی بدون سرویس و نگهداری رها می‌شوند، احتمال ترکیدن بیشتری دارند. اگر سطوح الکترولیت مدام در بالای صفحات باتری قرار گیرد، به‌سرعت از قسمت پایین خورده شده و باعث می‌شوند احتمال تماس صفحات به هم و خطر ایجاد اتصال کوتاه افزایش یابد.

    1. کیان باتری

      با سلام
      این مشکل دلایلی می تواند داشته باشد که به اختصار برایتان بیان خواهیم کرد:
      مشکل در سیستم اگزوز: سیستم اگزوز، از طریق منیفولد (چندراهه) اگزوز، گازهای خروجی را از سرسیلندر جمع می‌کند و مانند یک قیف، این گازها را به‌سمت بیرون از سیلندرها هدایت می‌کند. در آنجا، گازها از طریق لوله جلویی آزاد می‌شوند و به مبدل کاتالیزوری انتقال می‌یابند. مبدل کاتالیزوری با حذف عناصر مضر گازها مانند مونوکسید کربن و مونوکسید هیدروژن، آنها را به گازهای بی‌اثر تبدیل می‌کند.
      در نهایت این گازها به انبار اگزوز (صداخفه‌کن) منتقل می‌شوند که صدای خروج آنها را کاهش می‌دهد و سپس از طریق لوله اگزوز بیرون می‌فرستد.
      مشکل در سیستم سوخت: سیستم سوخت، وظیفه ذخیره و تأمین سوخت خودرو را برای کارکردن موتور برعهده دارد. ابتدا سوخت با هوا مخلوط می‌شود، به ذرات ریز اتمی تبدیل شده و در نهایت تبخیر می‌شود. این فرایند در سیستم ورودی موتور اتفاق می‌افتد. سپس این مخلوط در سیلندر موتور فشرده و مشتعل می‌شود و انرژی حرکتی موردنیاز پیستون‌ها را فراهم می‌کند.

    1. کیان باتری

      با سلام
      اگر میخواهید یک باتری به باتری ایمن و بدون مشکل داشته باشید این مراحل را انجام دهید:
      ابتدا از سالم بودن باتری اطمینان حاصل کنید
      قبل از انجام باتری به باتری کردن خودرو ابتدا وضعیت فیزیکی آن را بررسی کنید و مطمئن شوید که باطری ترک خوردگی ندارد یا دچار نشتی نشده است در صورت وقوع چنین اتفاقی از استارت زدن خودداری نمایید.
      وسایل مورد نیاز
      برای باتری به باتری کردن خودرو نیاز به کابل دارید تا بتوانید عملیات را به شکل صحیحی انجام دهید. به علاوه این بهتر است همیشه همراه خود دستکش و عینک را برای ایمنی بیشتر همراه داشته باشید.
      قرار دادن دو خودرو کنار یکدیگر و بستن سوئیچ
      برای ساده تر شدن نحوه باتری به باتری کردن خودرو باید هر دو اتومبیل را در کنار یکدیگر یا رو در روی یکدیگر پارک کنید و سوئیچ هر دو ماشین را ببندید در ادامه نیز کاپوت هر دو خودرو را بالا بزنید.
      تشخیص قطب های باتری خودرو
      باطری دارای دو قطب مثبت و منفی است که به طور عموم بر روی قطب مثبت علامت + و بر روی قطب منفی علامت – قرار داده می شود اما اگر این علائم موجود نبود از روی کابل هایی که به باتری متصل است این علائم قابل تشخیص هستند. کابل مشکی نشان دهنده قطب منفی و کابل قرمز هم نشانگر قطب مثبت است.
      نصب کابل بر روی باتری ها
      در ابتدا به سراغ اتومبیلی بروید که باتری آن خوابیده است و نیاز به شارژ دارد. در این خودرو به دنبال بخشی فلزی بگردید که به موتور متصل نباشد یا بدون رنگ خوردگی باشد تا کابل منفی با رنگ مشکی را به آن وصل کنید. دقت داشته باشید که هیچ گاه گیره کابل منفی را در اتومبیلی که باتری آن خوابیده بر روی قطب منفی باطری نگذارید. سر دیگر کابل مشکی را به قطب منفی باطری سالم متصل کنید.
      توجه داشته باشید که اگر سر دیگر کابل را به قطب منفی باطری معیوب متصل کنید امکان خرابی ECU را به دنبال خواهد داشت. همچنین در صورت اتصال اشتباه و برعکس کابل ها امکان انفجار باطری وجود دارد!
      در ادامه کابل قرمز رنگ که به قطب مثبت مربوط می شود را به باطری خودروی معیوب متصل کنید و سر دیگر آن را به باطری خودرویی وصل کنید که سالم است. پس از نصب کابل ها، خودرویی که باطری آن سالم است را استارت بزنید. چند دقیقه صبر کنید و پس از 10 الی 20 دقیقه خودروی معیوب را هم بدون جدا کردن کابل ها استارت بزنید.
      اگر خودرو پس از استارت زدن روشن شد
      بعد از استارت زدن در صورتی که خودروی شما روشن شد ابتدا کابل مشکی رنگ را از قطب منفی خودروی معیوب و سپس سر دیگر آن بر روی خودروی سالم را جدا کنید. برای کابل قرمز باید این رویه را برعکس انجام دهید و ابتدا سر مثبت باطری خودروی سالم را جدا کنید و پس از آن سر دیگر را از باطری خودروی معیوب خارج کنید.
      ((توجه: 1. پس از روشن شدن خودرو از گاز دادن بیجا و فشار آوردن بر موتور خودرو جلوگیری نمائید چون هیچ گونه تاثیری بر روی شارژ دینام و باتری خودروی شما نخواهد داشت.
      2. پس از روشن شدن خودرو حتما باید 2 الی 3 ساعت زمان بدهید که خودرو روشن بماند تا دینام بتواند باتری را شارژ کند))
      اگر خودرو پس از استارت زدن روشن نشد
      اگر خودروی سالم پس از استارن زدن روشن نشد کمی صبر کنید و بعد از چند دقیقه دوباره استارت بزنید. در ادامه بدون جدا کردن کابل ها دوباره خودوری معیوب را استارت بزنید در صورتی که روشن نشد باید بخش های دیگر مانند سیم کشی را بررسی کنید.
      نکته
      در صورتی که خودروی شما دنده اتوماتیک است هم می توانید همین راه را برای شارژ باتری استفاده کنید و باتری به باتری کردن ماشین اتومات نیز تفاوتی با روشی که در قبل گفته شد ندارد.
      نکات اصولی و ایمنی را در هنگام کار رعایت کنید
      موضوعی که در ابتدا باید به آن خوب توجه داشته باشید تشخیص صحیح قطب های مثبت و منفی باطری است. در برخی از خودروهای کارکرده ممکن است از کابل های مشکی برای قطب مثبت و از کابل قرمز برای قطب منفی استفاده کنند. اتصال اشتباه در این بخش می تواند منجر به آسیب دیدن دینام، بخش های برقی و الکترونیکی خودرو یا حتی ECU شود که این آسیب دیدگی ممکن است با آتش سوزی همراه باشد.
      در هنگام اتصال کابل ها خوب دقت داشته باشید که مراحل نصب را به ترتیبی که در قبل گفته شد انجام دهید. حتما اندازه کابل ها مناسب باشد و در صورتی که کوتاه است از کابل بزرگتر استفاده کنید. برای اتصال بخش منفی خودرویی که باطری آن خوابیده مراقب باشید گیره را به موتور آن متصل نکنید.
      بعد از اتصال کابل ها حداقل 10 دقیقه صبر کنید بعد استارت بزنید در صورتی که بلافاصله بعد از اتصال کابل ها استارت بزنید امکان روشن نشدن خودرو، داغ شدن کابل ها و همچنین آسیب دیدن هر دو خودرو امکان پذیر است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره شبانه روزی و ثبت سفارش