قیمت و مشخصات فنی باتری کامیون برقی ولوو FE
ظرفیت حدودی باتری: بالای 200 آمپر ساعت
ولتاژ باتری: 24 ولت
* بر روی خودروهای سنگین با توجه به نوع کاربری و لوازم نصب شده، باتری هایی با ظرفیت های مختلف نصب میگردد. به همین دلیل در لیست زیر قیمت باتری با ظرفیت های مختلف ذکر شده است.
** توجه داشته باشید عموم خودروهای سنگین با ولتاژ 24 ولت کار میکنند و میبایست دو باتری بر روی آنها نصب گردد.
قیمت باتری 200 آمپر کامیون برقی ولوو FE
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 10,453,064 تومان.10,184,000 تومانCurrent price is: 10,184,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر اوربیتالOriginal price was: 10,482,472 تومان.10,078,000 تومانCurrent price is: 10,078,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر صبا باتریOriginal price was: 7,252,318 تومان.6,022,000 تومانCurrent price is: 6,022,000 تومان.
قیمت باتری 220 آمپر کامیون برقی ولوو FE
-
محصول تخفیف خوردهباتری 225 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 11,951,523 تومان.11,645,000 تومانCurrent price is: 11,645,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 220 آمپر اوربیتالOriginal price was: 11,441,240 تومان.10,999,000 تومانCurrent price is: 10,999,000 تومان.
قیمت باتری 230 آمپر کامیون برقی ولوو FE
-
باتری 230 آمپر هیوندایبرای استعلام قیمت تماس بگیرید
-
باتری 230 آمپر دلکوربرای استعلام قیمت تماس بگیرید
-
باتری 230 آمپر پومابرای استعلام قیمت تماس بگیرید
-
باتری 230 آمپر کره ایبرای استعلام قیمت تماس بگیرید
کامیون ولوو FE در سال 2009 با وزن کلی 18 تا 26 تن برای حمل و نقل محلی و منطقه ای طراحی شد. گفتنی است که برای این کامیون جهت انجام کارهایی همانند نصب یخچال، کارهای سبک ساختمانی، حمل بارهای حجیم و تانکر چندین مدل شاسی و موتور در نظر گرفته شده است. ولوو FE به دو صورت کشنده و کامیونت با مشخصات محوری 2×4، 2×6 و 4×6 در بازار موجود است؛ همچنین شما میتوانید از چهار کابین موجود برای این کامیون با نام های low ، day، comfort و sleeper یکی را انتخاب کنید. از جمله رقبای این کامیون میتوان به مان TGL، داف LF و ایویکو Eurocargoاشاره کرد.
ولوو شرکت خودروسازی و صنایع سنگین سوئدی چندملیتی است، که سازندة خودروهای سنگین، تجهیزات سنگین و قطعات مربوط به آنان میباشد. از جمله تولیدات این شرکت کامیون، اتوبوس، موتورهای دیزل، تجهیزات سنگین، تجهیزات ترابری و سازهای، سامانههای پیشرانش دریایی و صنعتی، تجهیزات هوافضا و ارائه خدمات مالی است. ولوو در سال ۱۹۲۴ راهاندازی شده و نهایتاً در سال ۱۹۲۷ به عنوان یک شرکت خودروسازی، در شهر یوتبری آغاز به کار کرد. این شرکت در آغاز شاخهای از شرکت بلبرینگسازی اسکااف بهشمار میآمد، که در سال ۱۹۳۵ در پی ورود ولوو به بازار بورس اوراق بهادار سوئد، اسکااف سهامش را واگذار نمود. گروه ولوو در سال ۱۹۹۹ اقدام به فروش بخش خودروهای سبک خود تحت عنوان ولوو کارز، به شرکت آمریکایی فورد نمود. در سال ۲۰۱۰ فورد نیز ولوو کارز را به شرکت چینی جیلی فروخت و بخش ساخت خودروی سواری آن (ولوو کارز)، اکنون زیرمجموعه شرکت چینی جیلی است.
مشخصات فنی کامیون برقی ولوو FE
وزن ناخالص کامیون | ۲۷ تن |
جعبه دنده | ۲ سرعته ولوو |
گشتاور | ۸۵۰ نیوتنمتر با قدرت 340 اسب بخار |
مدل موتور | D7F |
حجم موتور | 7.2 لیتر |
استاندارد آلایندگی | Euro 5 |
سیستم ترمز | دیسکی برقی (EBS)، کنترل در سربالایی و سراشیبی، ترمز ضد قفل (ABS) و سیستم کنترل پایداری (ESP) |
کیان باتری به عنوان یک استارت آپ تخصصی در زمینه فروش باتری ماشین سنگین و یو پی اس و ارائه انواع باتری خودرویی و صنعتی به فعالیت می پردازد. کیان باتری به صورت شبانه روزی و در تمام ایام سال، حتی تعطیلات رسمی باز بوده و به ارائه خدمات میپردازد. حمل، نصب و تست دینام و سیستم برق کامیون برقی ولوو FE کاملا رایگان بوده و به جز هزینه باتری، شما هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهید کرد.
برای آشنایی با مجموعه کیان باتری توصیه میشود فیلم زیر را مشاهده نمایید:
سفارش باتری به دو صورت امکان پذیر میباشد:
1- ثبت سفارش به صورت تلفنی با تماس با شماره تلفن شبانه روزی 02188882222
2- ثبت سفارش به صورت اینترنتی با مراجعه به وبسایت KianBattery.com
چرا از خدمات کیان باتری استفاده نماییم؟
– ارسال و نصب رایگان باتری به صورت شبانه روزی در کمتر از چند ساعت
– کنترل سلامت سیستم برق خودرو توسط کارشناسان کیان باتری به صورت رایگان
– خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
– امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
– امکان خرید در تمام ساعات شبانه روز و تمام 365 روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
– قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
– نصب باتری مناسب برای کامیون برقی ولوو FE و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو
– امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار
آیا بابت حمل و نصب باتری میبایست هزینه ای پرداخت نمایم؟
خیر، هزینه حمل، نصب و تست باتری در محل کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه دیگری از شما دریافت نخواهد گردید.
آیا تحویل داغی باتری فرسوده ضروری است؟
بله، قیمت های محاسبه شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری فرسوده میباشد و قیمت داغی باتری از آن کسر گردیده است. در صورت نبود داغی باتری فرسوده بابت هر آمپر کسری، داغی مبلغی به قیمت باتری کامیون برقی ولوو FE اضافه میگردد.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری کامیون برقی ولوو FE و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
آیا میتوانم باتری با ظرفیت بالاتر در کامیون برقی ولوو FE استفاده نمایم؟
بله، باتری با ظرفیت بالاتر قدرت آمپردهی بیشتر و عمر طولانی تری دارد و در زمان استفاده از لوازم برقی، فشار کمتری به سیستم برق خودرو وارد میشود. با توجه به قاب باتری خودرو میتوانید باتری با ظرفیت بالاتر نیز استفاده نمایید.
آیا باتری شما اتمی و خشک است؟
بله، باتری های عرضه شده برای خودرو کامیون برقی ولوو FE در کیان باتری از نوع بدون نیاز به نگهداری (Maintenance Free) و به اصطلاح اتمی و خشک میباشند. اما امکان سفارش باتری اسیدی یا به اصطلاح آبخور نیز امکانپذیر است.
عمر مفید کامیون برقی ولوو FE چه قدر است؟
به طور متوسط باتری عمری حدود 2 سال دارد. اما در شرایط استفاده سخت ممکن است این زمان کمتر شود. ضمنا خودروهای سنگین در سرما به قدرت بیشتری جهت استارت زدن نیاز دارند و طبیعی است در فصل سرما به باتری بیشتر فشار وارد میشود.
باتری قبلی کامیون برقی ولوو FE من بعد از 2 سال هنوز استارت میخورد، آیا نیاز به تعویض دارد؟
بله، باتری یک ماده شیمیایی است و خرابی آن به مروز زمان اتفاق می افتد. بدین معنی که هر ماه باتری حدود 3 تا 4 درصد ضعیف می شود. اگر شما یک باتری 100 آمپرساعت تهیه نمایید بعد از ماه اول این باتری ظرفیتی معادل 96 تا 97 آمپر ساعت خواهد داشت و حدود 3 تا 4 آمپر ساعت ضعیف تر می گردد. طبیعی است قدرت جریان دهی باتری با عمر بالا بسیار افت کرده و ممکن است به ادوات برقی خودرو آسیب برساند. باتری یک ماده مصرفی است و جهت حفظ سلامت خودرو میبایست در یک دوره زمانی مشخص تعویض گردد. ضمنا با توجه به نوع کاربری خودروهای سنگین توصیه میگردد ریسک نکنید و در زمان خود باتری را تعویض نمایید.
من باتری کامیون برقی ولوو FE خود را 6 ماه پیش عوض کرده ام، چرا الان دوباره خراب شده است؟
ملاک 2 سال در صورت نو بودن باتری و تاریخ تولید جدید معتبر می باشد. از آنجاییکه باتری با تاریخ تولید قدیمی ارزان تر بوده، تعدادی افراد سودجو اقدام به فروش باتری با سال تولید قدیمی می نمایند. مهم نیست شما 6 ماه پیش باتری را خریداری نموده اید، مهم این است باتری خریداری شده چه زمانی تولید شده است. برای جلوگیری از سوء استفاده ضروری است حتما فاکتور یا کارت گارانتی مهردار به همراه درج تاریخ تولید از فروشنده دریافت نمایید. ضمنا نحوه نگهداری باتری نیز در عمر آن تاثیر مستقیم دارد.
سال تولید باتری از کجا قابل شناسایی است؟
هر باتری بر روی بدنه خود دارای یک سریال یکتا جهت شناسایی سال و ماه تولید میباشد.
از کجا بفهمم باتری کامیون برقی ولوو FE خراب شده است؟
بهترین راه تست باتری استفاده از دستگاه تستر کنترل سلامت باتری می باشد و همکاران ما قبل از نصب باتری با دستگاه تستر، سلامت باتری شما را کنترل می نمایند. اگر به موارد زیر برخوردید احتمال خرابی باتری کامیون برقی ولوو FE وجود دارد:
- خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
- از عمر باتری 2 سال گذشته است.
- صدای استارت تغییر پیدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
- هنگام استارت زدن، خودرو صدای “تق تق” و یا “یک تیک کوچک” می دهد.
- برق پشت آمپر کامیون برقی ولوو FE وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
- درب خودرو با ریموت باز نمی شود و یا سیستم صوتی کار نمی کند.
- با توجه با راهنمای روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغییر رنگ داده است.
- در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی کامیون برقی ولوو FE کم نور شده است.
- شکل ظاهری باتری تغییر پیدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسید نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری کامیون برقی ولوو FE و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
چگونه باتری خود را در انبار نگهداری کینم تا طول عمر ان کم نشود ؟
سلام. نگهداری باتری در هر صورت عمر آن را کاهش می دهد اما برای اینکه طول عمر باتری خیلی کمتر کاهش یابد بهتر است باتری در حال فول شارژ نگهداری شود. همچنین در هوای معتدل و خشک نگهداری شود. ج/ع
باتری به باتری چجوری انجام میشود؟
با سلام
برای باتری به باتری صحیح و اصولی خودرو نکاتی که باید رعایت شود به شرح زیر است:
از سالم بودن باتری اطمینان حاصل کنید
قبل از انجام باتری به باتری کردن خودرو ابتدا وضعیت فیزیکی آن را بررسی کنید و مطمئن شوید که باطری ترک خوردگی ندارد یا دچار نشتی نشده است در صورت وقوع چنین اتفاقی از استارت زدن خودداری نمایید.
وسایل مورد نیاز
برای باتری به باتری کردن خودرو نیاز به کابل دارید تا بتوانید عملیات را به شکل صحیحی انجام دهید. به علاوه این بهتر است همیشه همراه خود دستکش و عینک را برای ایمنی بیشتر همراه داشته باشید.
قرار دادن دو خودرو کنار یکدیگر و بستن سوئیچ
برای ساده تر شدن نحوه باتری به باتری کردن خودرو باید هر دو اتومبیل را در کنار یکدیگر یا رو در روی یکدیگر پارک کنید و سوئیچ هر دو ماشین را ببندید در ادامه نیز کاپوت هر دو خودرو را بالا بزنید.
تشخیص قطب های باتری خودرو
باطری دارای دو قطب مثبت و منفی است که به طور عموم بر روی قطب مثبت علامت + و بر روی قطب منفی علامت – قرار داده می شود اما اگر این علائم موجود نبود از روی کابل هایی که به باتری متصل است این علائم قابل تشخیص هستند. کابل مشکی نشان دهنده قطب منفی و کابل قرمز هم نشانگر قطب مثبت است.
نصب کابل بر روی باتری ها
در ابتدا به سراغ اتومبیلی بروید که باتری آن خوابیده است و نیاز به شارژ دارد. در این خودرو به دنبال بخشی فلزی بگردید که به موتور متصل نباشد یا بدون رنگ خوردگی باشد تا کابل منفی با رنگ مشکی را به آن وصل کنید. دقت داشته باشید که هیچ گاه گیره کابل منفی را در اتومبیلی که باتری آن خوابیده بر روی قطب منفی باطری نگذارید. سر دیگر کابل مشکی را به قطب منفی باطری سالم متصل کنید.
توجه داشته باشید که اگر سر دیگر کابل را به قطب منفی باطری معیوب متصل کنید امکان خرابی ECU را به دنبال خواهد داشت. همچنین در صورت اتصال اشتباه و برعکس کابل ها امکان انفجار باطری وجود دارد!
در ادامه کابل قرمز رنگ که به قطب مثبت مربوط می شود را به باطری خودروی معیوب متصل کنید و سر دیگر آن را به باطری خودرویی وصل کنید که سالم است. پس از نصب کابل ها، خودرویی که باطری آن سالم است را استارت بزنید. چند دقیقه صبر کنید و پس از 10 الی 20 دقیقه خودروی معیوب را هم بدون جدا کردن کابل ها استارت بزنید.
اگر خودرو پس از استارت زدن روشن شد
بعد از استارت زدن در صورتی که خودروی شما روشن شد ابتدا کابل مشکی رنگ را از قطب منفی خودروی معیوب و سپس سر دیگر آن بر روی خودروی سالم را جدا کنید. برای کابل قرمز باید این رویه را برعکس انجام دهید و ابتدا سر مثبت باطری خودروی سالم را جدا کنید و پس از آن سر دیگر را از باطری خودروی معیوب خارج کنید.
((توجه: 1. پس از روشن شدن خودرو از گاز دادن بیجا و فشار آوردن بر موتور خودرو جلوگیری نمائید چون هیچ گونه تاثیری بر روی شارژ دینام و باتری خودروی شما نخواهد داشت.
2. پس از روشن شدن خودرو حتما باید 2 الی 3 ساعت زمان بدهید که خودرو روشن بماند تا دینام بتواند باتری را شارژ کند))
اگر خودرو پس از استارت زدن روشن نشد
اگر خودروی سالم پس از استارن زدن روشن نشد کمی صبر کنید و بعد از چند دقیقه دوباره استارت بزنید. در ادامه بدون جدا کردن کابل ها دوباره خودوری معیوب را استارت بزنید در صورتی که روشن نشد باید بخش های دیگر مانند سیم کشی را بررسی کنید.
نکته
در صورتی که خودروی شما دنده اتوماتیک است هم می توانید همین راه را برای شارژ باتری استفاده کنید و باتری به باتری کردن ماشین اتومات نیز تفاوتی با روشی که در قبل گفته شد ندارد.
نکات اصولی و ایمنی را در هنگام کار رعایت کنید
موضوعی که در ابتدا باید به آن خوب توجه داشته باشید تشخیص صحیح قطب های مثبت و منفی باطری است. در برخی از خودروهای کارکرده ممکن است از کابل های مشکی برای قطب مثبت و از کابل قرمز برای قطب منفی استفاده کنند. اتصال اشتباه در این بخش می تواند منجر به آسیب دیدن دینام، بخش های برقی و الکترونیکی خودرو یا حتی ECU شود که این آسیب دیدگی ممکن است با آتش سوزی همراه باشد.
در هنگام اتصال کابل ها خوب دقت داشته باشید که مراحل نصب را به ترتیبی که در قبل گفته شد انجام دهید. حتما اندازه کابل ها مناسب باشد و در صورتی که کوتاه است از کابل بزرگتر استفاده کنید. برای اتصال بخش منفی خودرویی که باطری آن خوابیده مراقب باشید گیره را به موتور آن متصل نکنید.
بعد از اتصال کابل ها حداقل 10 دقیقه صبر کنید بعد استارت بزنید در صورتی که بلافاصله بعد از اتصال کابل ها استارت بزنید امکان روشن نشدن خودرو، داغ شدن کابل ها و همچنین آسیب دیدن هر دو خودرو امکان پذیر است.
چراغ باتری ماشینم چند روزی هست که به صورت خفیف روشن و خاموش میشه، دلیلش چیه؟
با سلام
روشن شدن چراغ باتری کلا به 3 دلیل اتفاق می افتد که به اختصار برایتان توضیح می دهیم:
1. رسوب گرفتن و یا شل شدن بست های باتری
بارها شده است که وقتی سر باتری ها و بست های سرباتری را چک کرده ایم متوجه این قضیه شده ایم که رسوبی روی سطح فلزی آن تشکیل شده است. این رسوب که نارسانا نیز است باعث تداخل در شار جریان در مسیر جریان می شود. همین امر باعث ایراد در برق خودرو و متعاقب آن باعث روشن شدن چراغ باتری می شود. همچنین ممکن است شل بودن سر باتری ها نیز همین مشکل را ایجاد کند. پس با یک چک کردن ساده این قسمت و خراشیدن رسوب و تمیز کردن بست و یا سفت کردن آن، می توان مشکل را حل کرد.
2. قطع شدن بست سیم دینام به باتری
وظیفه اصلی دینام این است که پس از روشن شدن خودرو، انرژی مکانیکی را تبدیل به انرژی الکتریکی کرده و باتری را شارژ نماید . چنانچه در مسیر این انتقال انرژی الکتریکی به باتری اختلالی ایجاد شود ، چراغ باتری روشن شده و باید ایراد توسط برقکار یا مکانیک رفع شود.
3. اشکال در تسمه دینام و خود دینام
شل شدن تسمه دینام و یا پارگی آن نیز باعث اختلال در برق رسانی دینام به باتری و متعاقب آن اختلال در سیستم برق خودرو می شود. این اتفاق نیز باعث روشن شدن چراغ باتری خودرو می شود. وجود اشکال فنی در دینام نیز می تواند همین گونه در سیستم برق رسانی اختلال ایجاد کرده و موجب روشن شدن چراغ پشت آمپر شود.
استرس بار در خودرو به چه معنی است؟
با سلام
استرس بار مربوط به خودروهای سواری است اما به اختصار برایتان بیان می کنیم.
استرسبار میلهای است که روی دو سر کمک فنر خودرو نصب شده و وظیفة آن تقسیم فشاری است که در زمان پیچیدن خودرو بر روی یکی از کمکها وارد میشود و در واقع استرسبار این فشار را بین دو کمک تقسیم نموده و در زمان پیچیدن خودرو مانع بر هم خوردن زاویه چرخها میشود. تقریباً برای تمامی خودروها استرسبار وجود داشته و قابل نصب است.
سلام ایا روی ماشین ولوو میتونیم باطری 220 امپر هم بندازیم مشکلی پیش نمیاد
با سلام
در صورت نیاز و افزایش موارد مصرفی خودرو و در صورتی که محفظه و محل جانمایی باتری خودروی شما فضای کافی برای گنجاندن باتری 220 آمپر داشته باشد شما می توانید از این باتری ها استفاده کنید.
فقط در این صورت میتوانید باتری آمپر بالاتری استفاده نمائید که اگر وسایل جانبی خودرو را ارتقاء دادهاید، تعداد سرنشینان خودرو اصولاً زیاد هستند، به طور مداوم از کولر یا بخاری در هر فصل استفاده میکنید و … . باتری شما میتواند بالاتر از آمپر ساعت مجاز باشد. البته توجه داشته باشید که باتریهای آمپر بالاتر از قیمت بالاتری نیز برخوردارند. در بسیاری از خودروها استفاده از باتریهایی با آمپر ساعت بالاتر توصیه میشود تا در زمان نیاز و در جایی که دینام نمیتواند بطور لحظهای برق سیستم را تامین کند، باتری بتواند به کمک سیستم برق خودرو بیاید. در این غیر این صورت باتری فابریک خودرو با آمپر ساعت مجاز بهترین گزینه برای خودرو هستند.