قیمت و مشخصات فنی باتری کشنده ولوو FM460
ظرفیت حدودی باتری: 200 آمپر ساعت
ولتاژ باتری: 24 ولت
* بر روی خودروهای سنگین با توجه به نوع کاربری و لوازم نصب شده، باتری هایی با ظرفیت های مختلف نصب میگردد. به همین دلیل در لیست زیر قیمت باتری با ظرفیت های مختلف ذکر شده است.
** توجه داشته باشید عموم خودروهای سنگین با ولتاژ 24 ولت کار میکنند و میبایست دو باتری بر روی آنها نصب گردد.
قیمت باتری 190 آمپر کشنده ولوو FM460
-
محصول تخفیف خوردهباتری 190 آمپر سوزوکیOriginal price was: 10,717,019 تومان.10,310,000 تومانCurrent price is: 10,310,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 190 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 10,091,841 تومان.9,833,000 تومانCurrent price is: 9,833,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 190 آمپر اوربیتالOriginal price was: 9,228,336 تومان.8,866,000 تومانCurrent price is: 8,866,000 تومان.
قیمت باتری 200 آمپر کشنده ولوو FM460
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 10,453,064 تومان.10,184,000 تومانCurrent price is: 10,184,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر اوربیتالOriginal price was: 10,482,472 تومان.10,078,000 تومانCurrent price is: 10,078,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر صبا باتریOriginal price was: 7,252,318 تومان.6,022,000 تومانCurrent price is: 6,022,000 تومان.
قیمت باتری 220 آمپر کشنده ولوو FM460
-
محصول تخفیف خوردهباتری 225 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 11,951,523 تومان.11,645,000 تومانCurrent price is: 11,645,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 220 آمپر اوربیتالOriginal price was: 11,441,240 تومان.10,999,000 تومانCurrent price is: 10,999,000 تومان.
شرکت سایپا دیزل با همکاری شرکت خودروسازی ولوو تراک تولید کشنده ولوو fm به روز دنیا را با موتورهای قدرتمند و مجهزبه استاندارد آلایندگی یورو ۵ را در دستور کار خود قرار داده است. ولوو fm به منظور حمل ونقل منطقه ای طراحی شده در سال ۲۰۱۰ با ظاهری جدید،موتوری قدرتمندتر،وطراحی داخلی زیباتر روانه بازار شد. شرکت ولوو که در طول سال ها از اعتبار و شهرت خوبی برخورداربوده با ایجاد این تغییرات در کشنده ولوو fm شهرت خود را چندین برابرکرد.
کامیون کشنده ولوو FM که با شش کابین مختلف و مشخصات محوری متنوع قابل سفارش میباشد، دست خریداران را برای انتخاب یک کشنده مناسب و کارآمد باز میگذارد تا به راحتی و با خیالی آسوده بهترین انتخاب را داشته باشند.تغییرات ایجاد شده به روی کشنده ولوو اف ام در سال ۲۰۱۰ سبب شد که فیس لیفت FM حتی از بزرگترین کامیون ولوو اسکاندیناویایی یعنی FH نیز، زیباتر و با کیفیت تر به نظر برسد. آرم ولوو و نوارهای کرومی مورب که در قسمت بالای جلوپنجره قرار گرفتهاند، زیبایی نمای جلوی این کامیون کشنده سایپا دیزل را افزایش میدهند؛ قسمت پایین جلوپنجره نیز، به دو بخش تقسیم شده است.
طراحی مجموعه چراغ های جلو نیز، که به دو بخش تقسیم شده است، به نظر میرسد از مدل های FH الهام گرفته است.در کل میتوان گفت که کشنده ولوو FM460 یک کامیون کشنده تمام عیار از محصولات سایپا دیزل می باشد که علاوه بر زیبایی ظاهری از کیفیت بالایی در حمل بار برخوردار می باشد و توانسته نیاز باری صنعت حمل ونقل کشورمان را بر طرف کند.از دیگر کشنده های مهم ولوو که میتوان به ان اشاره کردکشنده ولوو fh500 است که هر دو محصول موفق سایپا دیزل می باشند که سهم بالایی از فروش کشنده در ایران را به خود اختصاص داده اند.
ولوو شرکت خودروسازی و صنایع سنگین سوئدی چندملیتی است، که سازندة خودروهای سنگین، تجهیزات سنگین و قطعات مربوط به آنان میباشد. از جمله تولیدات این شرکت کامیون، اتوبوس، موتورهای دیزل، تجهیزات سنگین، تجهیزات ترابری و سازهای، سامانههای پیشرانش دریایی و صنعتی، تجهیزات هوافضا و ارائه خدمات مالی است. ولوو در سال ۱۹۲۴ راهاندازی شده و نهایتاً در سال ۱۹۲۷ به عنوان یک شرکت خودروسازی، در شهر یوتبری آغاز بهکار کرد. این شرکت در آغاز شاخهای از شرکت بلبرینگسازی اسکااف بهشمار میآمد، که در سال ۱۹۳۵ در پی ورود ولوو به بازار بورس اوراق بهادار سوئد، اسکااف سهامش را واگذار نمود. گروه ولوو در سال ۱۹۹۹ اقدام به فروش بخش خودروهای سبک خود تحت عنوان ولوو کارز، به شرکت آمریکایی فورد نمود. در سال ۲۰۱۰ فورد نیز ولوو کارز را به شرکت چینی جیلی فروخت و بخش ساخت خودروی سواری آن (ولوو کارز)، اکنون زیرمجموعه شرکت چینی جیلی است.
مشخصات فنی کشنده ولوو FM460
جعبه دنده مدل | ولوو VT2514B |
حداکثر گشتاور ورودی | ۲۵۰۰ نیوتنمتر |
تعداد دندهها | ۱۲دنده جلو ۴ دنده عقب 2 دنده کرال |
گیربکس | PTO مدل PTR-DH |
حداکثر قدرت و گشتاور | ۱۰۰ کیلووات، ۶۰۰ نیوتنمتر |
مدل موتور | VOLVO D13C460 EU5 SCR (Ad-Blue) |
استاندارد آلایندگی | Euro5 EEV |
کیان باتری به عنوان یک استارت آپ تخصصی در زمینه فروش باتری ماشین سنگین و یو پی اس و ارائه انواع باتری خودرویی و صنعتی به فعالیت می پردازد. کیان باتری به صورت شبانه روزی و در تمام ایام سال، حتی تعطیلات رسمی باز بوده و به ارائه خدمات میپردازد. حمل، نصب و تست دینام و سیستم برق کشنده ولوو FM460 کاملا رایگان بوده و به جز هزینه باتری، شما هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهید کرد.
برای آشنایی با مجموعه کیان باتری توصیه میشود فیلم زیر را مشاهده نمایید:
سفارش باتری به دو صورت امکان پذیر میباشد:
1- ثبت سفارش به صورت تلفنی با تماس با شماره تلفن شبانه روزی 02188882222
2- ثبت سفارش به صورت اینترنتی با مراجعه به وبسایت KianBattery.com
چرا از خدمات کیان باتری استفاده نماییم؟
– ارسال و نصب رایگان باتری به صورت شبانه روزی در کمتر از چند ساعت
– کنترل سلامت سیستم برق خودرو توسط کارشناسان کیان باتری به صورت رایگان
– خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
– امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
– امکان خرید در تمام ساعات شبانه روز و تمام 365 روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
– قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
– نصب باتری مناسب برای کشنده ولوو FM460 و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو
– امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار
آیا بابت حمل و نصب باتری میبایست هزینه ای پرداخت نمایم؟
خیر، هزینه حمل، نصب و تست باتری در محل کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه دیگری از شما دریافت نخواهد گردید.
آیا تحویل داغی باتری فرسوده ضروری است؟
بله، قیمت های محاسبه شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری فرسوده میباشد و قیمت داغی باتری از آن کسر گردیده است. در صورت نبود داغی باتری فرسوده بابت هر آمپر کسری، داغی مبلغی به قیمت باتری کشنده ولوو FM460 اضافه میگردد.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری کشنده ولوو FM460 و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
آیا میتوانم باتری با ظرفیت بالاتر در کشنده ولوو FM460 استفاده نمایم؟
بله، باتری با ظرفیت بالاتر قدرت آمپردهی بیشتر و عمر طولانی تری دارد و در زمان استفاده از لوازم برقی، فشار کمتری به سیستم برق خودرو وارد میشود. با توجه به قاب باتری خودرو میتوانید باتری با ظرفیت بالاتر نیز استفاده نمایید.
آیا باتری شما اتمی و خشک است؟
بله، باتری های عرضه شده برای خودرو کشنده ولوو FM460 در کیان باتری از نوع بدون نیاز به نگهداری (Maintenance Free) و به اصطلاح اتمی و خشک میباشند. اما امکان سفارش باتری اسیدی یا به اصطلاح آبخور نیز امکانپذیر است.
عمر مفید کشنده ولوو FM460 چه قدر است؟
به طور متوسط باتری عمری حدود 2 سال دارد. اما در شرایط استفاده سخت ممکن است این زمان کمتر شود. ضمنا خودروهای سنگین در سرما به قدرت بیشتری جهت استارت زدن نیاز دارند و طبیعی است در فصل سرما به باتری بیشتر فشار وارد میشود.
باتری قبلی کشنده ولوو FM460 من بعد از 2 سال هنوز استارت میخورد، آیا نیاز به تعویض دارد؟
بله، باتری یک ماده شیمیایی است و خرابی آن به مروز زمان اتفاق می افتد. بدین معنی که هر ماه باتری حدود 3 تا 4 درصد ضعیف می شود. اگر شما یک باتری 100 آمپرساعت تهیه نمایید بعد از ماه اول این باتری ظرفیتی معادل 96 تا 97 آمپر ساعت خواهد داشت و حدود 3 تا 4 آمپر ساعت ضعیف تر می گردد. طبیعی است قدرت جریان دهی باتری با عمر بالا بسیار افت کرده و ممکن است به ادوات برقی خودرو آسیب برساند. باتری یک ماده مصرفی است و جهت حفظ سلامت خودرو میبایست در یک دوره زمانی مشخص تعویض گردد. ضمنا با توجه به نوع کاربری خودروهای سنگین توصیه میگردد ریسک نکنید و در زمان خود باتری را تعویض نمایید.
من باتری کشنده ولوو FM460 خود را 6 ماه پیش عوض کرده ام، چرا الان دوباره خراب شده است؟
ملاک 2 سال در صورت نو بودن باتری و تاریخ تولید جدید معتبر می باشد. از آنجاییکه باتری با تاریخ تولید قدیمی ارزان تر بوده، تعدادی افراد سودجو اقدام به فروش باتری با سال تولید قدیمی می نمایند. مهم نیست شما 6 ماه پیش باتری را خریداری نموده اید، مهم این است باتری خریداری شده چه زمانی تولید شده است. برای جلوگیری از سوء استفاده ضروری است حتما فاکتور یا کارت گارانتی مهردار به همراه درج تاریخ تولید از فروشنده دریافت نمایید. ضمنا نحوه نگهداری باتری نیز در عمر آن تاثیر مستقیم دارد.
سال تولید باتری از کجا قابل شناسایی است؟
هر باتری بر روی بدنه خود دارای یک سریال یکتا جهت شناسایی سال و ماه تولید میباشد.
از کجا بفهمم باتری کشنده ولوو FM460 خراب شده است؟
بهترین راه تست باتری استفاده از دستگاه تستر کنترل سلامت باتری می باشد و همکاران ما قبل از نصب باتری با دستگاه تستر، سلامت باتری شما را کنترل می نمایند. اگر به موارد زیر برخوردید احتمال خرابی باتری کشنده ولوو FM460 وجود دارد:
- خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
- از عمر باتری 2 سال گذشته است.
- صدای استارت تغییر پیدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
- هنگام استارت زدن، خودرو صدای “تق تق” و یا “یک تیک کوچک” می دهد.
- برق پشت آمپر کشنده ولوو FM460 وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
- درب خودرو با ریموت باز نمی شود و یا سیستم صوتی کار نمی کند.
- با توجه با راهنمای روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغییر رنگ داده است.
- در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی کشنده ولوو FM460 کم نور شده است.
- شکل ظاهری باتری تغییر پیدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسید نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری کشنده ولوو FM460 و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
چرا ماشین تو هوای سرد دیر روشن میشود ؟
با سلام
به طور کلی شرایط مختلف جوی تاثیر بسزایی در عملکرد خودرو و باتری آن دارند، هوای سرد باعث کاهش توان باتری و هوای گرم موجب کاهش عمر باتری میشود.
بهطورکلی علت روشن نشدن ماشین در سرما عبارتاند از:
۱- هوای سرد باعث غلیظ و سفت شدن روغن موتور میشود. بههمیندلیل روغن به سختی در بین اجزای موتور جاری میشود و بنابراین این قطعات نمیتوانند روان کار کنند و اصطکاک زیادی در بین آنها ایجاد میشود. بنابراین ماشین روشن نخواهد شد.
۲- هوای سرد عملکرد باتری خودرو را با اختلال مواجه میکند. وقتی باتری کار نمیکند، موتور روشن نمیشود.
آیا دمای هوا بر روی عملکرد باتری ماشین تاثیر دارد؟
با سلام
گرما: دما بر نحوه عملکرد و طول عمر مفید باتری تأثیرگذار است. بنابراین باتری مناسب مناطق گرمسیری باید با کیفیت بالایی، ویژه آب و هوای گرم ساخته شده باشد.
زمانی که سطح الکترولیت باتری در شرایط درجه حرارتی بالایی قرار بگیرد، آب مقطر موجود در مایع الکترولیت بخار می شود. با بخار شدن آب مقطر مایع الکترولیت سفت و غلیظ می شود که این عامل زمینه ساز خرابی باتری است.
دمای مناسب برای عملکرد باتری ۲۵ درجه می باشد. دماهای بسیار بالاتر از این درجه می تواند سبب کاهش فراوان عمر باتری گردد. با انتخاب باتری مناسب مناطق گرمسیری از کاهش عمر باتری و خرابی آن جلوگیری می شود.
حرارت بالای موتور خودرو نیز در مناطق بسیار گرم با توجه به مجاورت موتور و باتری، موجب خرابی باتری می شود. در واقع موتور حرارت بالای خود را به باتری منتقل کرده و تبخیر الکترولیت بیشتر می شود. باتری مانند یک عایق می شود و با عبور کمتر الکترون ها، باتری به سرعت فرسوده و خراب می شود. گرما صفحات باتری را خراب می کند و موجب خوردگی صفحات می شود.
بسیاری از تولیدکنندگان باتریهای خود را بر اساس منطقه آب و هوایی به دو صورت باتریهای گرمسیری و باتریهای غیر گرمسیری تولید میکنند. باتریهای غیر گرمسیری برای مناطق معتدل و سرد مناسب هستند زیرا مکانیزم ساخت این باتریها به صورتی است که از افت طول عمر باتری در مناطق بسیار گرم، ممانعت میکند.
باتریهای گرمسیری دارای امتیازهایی از جمله مصرف پایین آب مقطر، کاهش خوردگی شبکه و افزایش چندین برابری راندمان باتری در دماهای بالا نسبت به باتریهای معمولی، را دارا هستند. این باتریها بر اساس اصول و استانداردهای جهانی ساخته میشوند. یک نمونه از باتریهای مناسب مناطق گرمسیری تولیدی شرکت سپاهان باتری، باتری تروپیکال است.
سرما: نگهداری از باتری خودرو در فصلهای سرد سال موضوعی است که بسیاری از ما به آن توجه چندانی نداریم مگر زمانی که باتری از کار میافتد و دچار مشکل میشویم. معمولاً درچنین مواقعی به دنبال تماس با مراکز مجاز (تعمیرات و ارائه سرویس خدمات) برای دریافت کمک هستیم اما بررسی وضعیت باتری پیش از فرا رسیدن فصل زمستان از جمله کارهایی است که رانندگان باید قبل از بروز مشکل به آن توجه کافی داشته باشند. چرا که به دلیل دمای پایین هوا و توقف طولانی مدت خودرو طی ساعات شبانه روز در فصول سرد سال، قدرت و کارایی باتری خودرو حدود 50 الی 60 درصد کاهش مییابد و این امر سبب استارت خوردن ضعیف و طولانی مدت خودرو برای روشن کردن آن میشود.
به همین دلیل پیشنهاد میگردد پیش از افت دمای هوا، وضعیت شارژ باتری و ولتاژ آن بررسی شود و درصورت ضعیف بودن باتری قبل از بروز مشکل آن را شارژ و یا درنهایت تعویض نمائید.
باتری SLI یا باتری راه انداز چی هستش؟ من توی یکی از مسافرتهای ترانزیتی خارج از کشور باهاش آشنا شدم. ظاهرا خیلی باتری خوبیه.
با سلام
SLI مخفف کلمات STARTING LIGHTING IGNITION می باشد که به معنای راه اندازی، روشنایی و جرقه زدن میباشد. باتریهای SLI به باتریهای “راه انداز” نیز معروفند که از این باتریها برای ماشینهای شخصی، کامیونها، اتوبوسها، تراکتورها، قایقها و دیزل ژنراتورها میتوان استفاده کرد. این باتریها از نوع سرب اسیدی هستند که برای تامین نیروی الکتریکی برای استارت موتورها طراحی شدهاند. SLA مخفف SEALED LEAD ACID است که مربوط به باتریهای سرب اسیدی از نوع سیلد میباشد که از نظر شیمیایی و طراحی مشابه با باتریهای نوع SLI هستند. باتریهای نوع GEL و AGM در این گروه از باتریها قرار دارند. در باتریهای GEL به جای الکترولیت مایع از ژل (که ترکیب سیلیکا فوم و اسید) میباشد استفاده میشود. در باتریهای AGM از عایقهای مخصوص GLASS MATT استفاده میشود که جاذب اسید هستند. طراحی این باتریها به گونهای است که امکان نشت اسید به دلیل ساختار آب بند بودن (SEALED) آنها وجود ندارد. از این باتریها برای کاربریهایی که نیاز به دشارژ عمیق وجود دارد ( مثلا دستگاههای UPS یا پانلهای خورشیدی یا مراکز مخابراتی ، و …) استفاده میشود.
ریپ زدن ماشین در حین حرکت به چه دلیلی است؟
با سلام
این مشکل دلایلی می تواند داشته باشد که به اختصار برایتان بیان خواهیم کرد:
مشکل در سیستم اگزوز: سیستم اگزوز، از طریق منیفولد (چندراهه) اگزوز، گازهای خروجی را از سرسیلندر جمع میکند و مانند یک قیف، این گازها را بهسمت بیرون از سیلندرها هدایت میکند. در آنجا، گازها از طریق لوله جلویی آزاد میشوند و به مبدل کاتالیزوری انتقال مییابند. مبدل کاتالیزوری با حذف عناصر مضر گازها مانند مونوکسید کربن و مونوکسید هیدروژن، آنها را به گازهای بیاثر تبدیل میکند.
در نهایت این گازها به انبار اگزوز (صداخفهکن) منتقل میشوند که صدای خروج آنها را کاهش میدهد و سپس از طریق لوله اگزوز بیرون میفرستد.
مشکل در سیستم سوخت: سیستم سوخت، وظیفه ذخیره و تأمین سوخت خودرو را برای کارکردن موتور برعهده دارد. ابتدا سوخت با هوا مخلوط میشود، به ذرات ریز اتمی تبدیل شده و در نهایت تبخیر میشود. این فرایند در سیستم ورودی موتور اتفاق میافتد. سپس این مخلوط در سیلندر موتور فشرده و مشتعل میشود و انرژی حرکتی موردنیاز پیستونها را فراهم میکند.