قیمت و مشخصات فنی باتری کشنده داف مدل LF
ظرفیت حدودی باتری: – آمپر ساعت
ولتاژ باتری: 24 ولت
* بر روی خودروهای سنگین با توجه به نوع کاربری و لوازم نصب شده، باتری هایی با ظرفیت های مختلف نصب میگردد. به همین دلیل در لیست زیر قیمت باتری با ظرفیت های مختلف ذکر شده است.
** توجه داشته باشید عموم خودروهای سنگین با ولتاژ 24 ولت کار میکنند و میبایست دو باتری بر روی آنها نصب گردد.
کمپاني هلندي داف به عنوان يکي از سازندگان قابل احترام در دنياي کاميون سري LF را در کلاس سبک توليد و عرضه مي نمايد. اين مدل که براي توزيع شهري طراحي و ساخته شده داراي ويژگي هايي چون قدرت مانور عالي، وزن کم، کابين مناسب، راحتي راننده و مصرف سوخت پايين مي باشد. اين سري در کلاس سبک از 7.5 تا 21 تن ناخالص توليد مي شود که در کنار استفاده در توزيع شهري جهت کار در سطح کشور نيز مناسب مي باشد.
سري LF داف از دو گونه موتور چهار و شش سيلندر خطي ساخت PACCAR بهره مي برد، گونه 4 سيلندر آن به حجم 4.5 ليتر و مدل PACCAR FR با قدرت هاي 140، 160، 185 و 207 اسب بخار با گشتاوري 550، 600، 700 و 760 نيوتن متر مي باشد. گونه 6 سيلندر آن به حجم 6.7 ليتر و مدل PACCAR GR با قدرت هاي 220، 250، 285 و 300 اسب بخار با گشتاوري 850، 950، 1020 و 1100 نيوتن متر در اختيار مشتريان داف LF قرار گرفته است. هر دو گونه موتور استاندارد هاي يورو 5 را پوشش مي دهند و مدل 160 اسبي چهار سيلندر آن نيز استاندارد پيشرفته وسايل نقليه دوستدار و سازگار با محيط زيست EEV را نيز پاس مي کند. مشخصه بارز محصولات داف که همانا ارائه حداکثر گشتاوري در دور هاي پايين موتور است را در اين سري نيز مي توان مشاهده نمود که حداکثر گشتاوري تمام اين موتورها در دور کمتر از 1200 بدست مي آيد.
مشخصات فنی کشنده داف مدل LF
طول کلی | – |
تحمل بار | کیلوگرم 8300 |
فاصلهی محوری برای مدل سبک | 3 تا 4.5 |
فاصلهی محوری برای مدل متوسط | 3.25 تا 6.30 |
فاصلهی محوری برای مدل سنگین | 3.45 تا 6.25 |
حجم موتور | 4.5 لیتر |
حداکثر قدرت | 213 اسببخار |
نوع موتور | PACCAR PX-5 |
ظرفیت مخزن سوخت | 430 لیتر |
استاندارد آلایندگی | یورو 6 |
کیان باتری به عنوان یک استارت آپ تخصصی در زمینه فروش باتری ماشین سنگین و یو پی اس و ارائه انواع باتری خودرویی و صنعتی به فعالیت می پردازد. کیان باتری به صورت شبانه روزی و در تمام ایام سال، حتی تعطیلات رسمی باز بوده و به ارائه خدمات میپردازد. حمل، نصب و تست دینام و سیستم برق کشنده داف مدل LF کاملا رایگان بوده و به جز هزینه باتری، شما هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهید کرد.
برای آشنایی با مجموعه کیان باتری توصیه میشود فیلم زیر را مشاهده نمایید:
سفارش باتری به دو صورت امکان پذیر میباشد:
1- ثبت سفارش به صورت تلفنی با تماس با شماره تلفن شبانه روزی 02188882222
2- ثبت سفارش به صورت اینترنتی با مراجعه به وبسایت KianBattery. com
چرا از خدمات کیان باتری استفاده نماییم؟
– ارسال و نصب رایگان باتری به صورت شبانه روزی در کمتر از چند ساعت
– کنترل سلامت سیستم برق خودرو توسط کارشناسان کیان باتری به صورت رایگان
– خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
– امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
– امکان خرید در تمام ساعات شبانه روز و تمام 365 روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
– قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
– نصب باتری مناسب برای کشنده داف مدل LF و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو
– امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار
آیا بابت حمل و نصب باتری میبایست هزینه ای پرداخت نمایم؟
خیر، هزینه حمل، نصب و تست باتری در محل کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه دیگری از شما دریافت نخواهد گردید.
آیا تحویل داغی باتری فرسوده ضروری است؟
بله، قیمت های محاسبه شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری فرسوده میباشد و قیمت داغی باتری از آن کسر گردیده است. در صورت نبود داغی باتری فرسوده بابت هر آمپر کسری، داغی مبلغی به قیمت باتری کشنده داف مدل LF اضافه میگردد.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری کشنده داف مدل LF و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
آیا میتوانم باتری با ظرفیت بالاتر در کشنده داف مدل LF استفاده نمایم؟
بله، باتری با ظرفیت بالاتر قدرت آمپردهی بیشتر و عمر طولانی تری دارد و در زمان استفاده از لوازم برقی، فشار کمتری به سیستم برق خودرو وارد میشود. با توجه به قاب باتری خودرو میتوانید باتری با ظرفیت بالاتر نیز استفاده نمایید.
آیا باتری شما اتمی و خشک است؟
بله، باتری های عرضه شده برای خودرو کشنده داف مدل LF در کیان باتری از نوع بدون نیاز به نگهداری (Maintenance Free) و به اصطلاح اتمی و خشک میباشند. اما امکان سفارش باتری اسیدی یا به اصطلاح آبخور نیز امکانپذیر است.
عمر مفید کشنده داف مدل LF چه قدر است؟
به طور متوسط باتری عمری حدود 2 سال دارد. اما در شرایط استفاده سخت ممکن است این زمان کمتر شود. ضمنا خودروهای سنگین در سرما به قدرت بیشتری جهت استارت زدن نیاز دارند و طبیعی است در فصل سرما به باتری بیشتر فشار وارد میشود.
باتری قبلی کشنده داف مدل LF من بعد از 2 سال هنوز استارت میخورد، آیا نیاز به تعویض دارد؟
بله، باتری یک ماده شیمیایی است و خرابی آن به مروز زمان اتفاق می افتد. بدین معنی که هر ماه باتری حدود 3 تا 4 درصد ضعیف می شود. اگر شما یک باتری 100 آمپرساعت تهیه نمایید بعد از ماه اول این باتری ظرفیتی معادل 96 تا 97 آمپر ساعت خواهد داشت و حدود 3 تا 4 آمپر ساعت ضعیف تر می گردد. طبیعی است قدرت جریان دهی باتری با عمر بالا بسیار افت کرده و ممکن است به ادوات برقی خودرو آسیب برساند. باتری یک ماده مصرفی است و جهت حفظ سلامت خودرو میبایست در یک دوره زمانی مشخص تعویض گردد. ضمنا با توجه به نوع کاربری خودروهای سنگین توصیه میگردد ریسک نکنید و در زمان خود باتری را تعویض نمایید.
من باتری کشنده داف مدل LF خود را 6 ماه پیش عوض کرده ام، چرا الان دوباره خراب شده است؟
ملاک 2 سال در صورت نو بودن باتری و تاریخ تولید جدید معتبر می باشد. از آنجاییکه باتری با تاریخ تولید قدیمی ارزان تر بوده، تعدادی افراد سودجو اقدام به فروش باتری با سال تولید قدیمی می نمایند. مهم نیست شما 6 ماه پیش باتری را خریداری نموده اید، مهم این است باتری خریداری شده چه زمانی تولید شده است. برای جلوگیری از سوء استفاده ضروری است حتما فاکتور یا کارت گارانتی مهردار به همراه درج تاریخ تولید از فروشنده دریافت نمایید. ضمنا نحوه نگهداری باتری نیز در عمر آن تاثیر مستقیم دارد.
سال تولید باتری از کجا قابل شناسایی است؟
هر باتری بر روی بدنه خود دارای یک سریال یکتا جهت شناسایی سال و ماه تولید میباشد.
از کجا بفهمم باتری کشنده داف مدل LF خراب شده است؟
بهترین راه تست باتری استفاده از دستگاه تستر کنترل سلامت باتری می باشد و همکاران ما قبل از نصب باتری با دستگاه تستر، سلامت باتری شما را کنترل می نمایند. اگر به موارد زیر برخوردید احتمال خرابی باتری کشنده داف مدل LF وجود دارد:
- خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
- از عمر باتری 2 سال گذشته است.
- صدای استارت تغییر پیدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
- هنگام استارت زدن، خودرو صدای “تق تق” و یا “یک تیک کوچک” می دهد.
- برق پشت آمپر کشنده داف مدل LF وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
- درب خودرو با ریموت باز نمی شود و یا سیستم صوتی کار نمی کند.
- با توجه با راهنمای روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغییر رنگ داده است.
- در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی کشنده داف مدل LF کم نور شده است.
- شکل ظاهری باتری تغییر پیدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسید نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری کشنده داف مدل LF و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
یک جفت اوربیتال ۱۵۰ آمپر میخوام
دلیل گرم شدن باتری و بوی بد آن چیه؟
با سلام
باتری که بیش از حد گرم شده باشد می تواند بسیار خطرناک بوده و برای کسی که در نزدیکی خودرو هست و همچنین خود خودرو مشکلاتی ایجاد کند.
اگر تنظیم کننده ولتاژ در دینام خودرو ایراد داشته باشد دینام می تواند ولتاژ زیادی را به باتری تحمیل کند، که درنتیجه باعث گرم شدن باتری می شود.
بعد از آن که آب اسید یا الکترولیت باتری به حالت جوشیدن درآید ، در نهایت باطری می خواهد آبی که به حالت جوشش در آمده را از همه جهات تخلیه کند و این می تواند از سوپاپ کنار باطری به حالت بخار و در حالت خطرناک تر به انفجار آن منجر شود.
اگر بوی تخم مرغ گندیده از داخل خودرو متوجه شدید و یا مشاهده کردید که بخار از آن خارج می شود، باطری شما در حال گرم شدن و اوضاع آن رو به وخامت است.
CCA چیه؟ همه اینقد میگن
با سلام
آمپر راه انداز سرد یا Cold Cranking Amps که با نماد CCA معرفی می شود یعنی مقدار جریانی (بر حسب آمپر) که یک باتری طی مدت زمان ۳۰ ثانیه در دمای ۱۸- میتواند به عنوان جریان الکتریکی پشتیبان تامین کند تا زمانیکه ولتاژ یک باتری ۱۲ ولتی به ۷.۲ ولت کاهش یابد.
به عبارت ساده برای یک باتری ۱۲ ولتی با مقدار ۶۰۰ CCA یعنی اینکه باتری می تواند ۶۰۰ آمپر را در زمان ۳۰ ثانیه در دمای -۱۸ تامین کند تا ولتاژ باتری از ۱۲ ولت به ۷.۲ ولت برسد. برای تعویض باتری فابریک با باتری جایگزین ( در صورت لزوم ) باید باتری جدید دارای مشخصات حداقل باتری نصب شده از سوی سازنده ماشین باشد تا بتواند نیاز الکتریکی سیستم های ماشین را بر طرف نماید. باتری های سربی-اسیدی برای کار در تمام درجه حرارت ها ساخته شده اند، اما عملکرد آنها در هوای خیلی سرد و خیلی گرم مختل می شود. با توجه به تولید باتری های صنعتی، ظرفیت باتری های سربی_اسیدی در هوای بسیار سرد ۲۰% از حالت معمولی خود کمتر می شود و این عدد در صورت رسیدن درجة هوا به منفی ۳۰ درجه ، به ۵۰% از حالت نرمال هم می رسد در حالی که این واقعیت وجود دارد که اب و هوای سرد می تواند باعث خرابی و از کار افتادگی باتری ماشین شود، هوای گرم نیز به نوبه خود می تواند آثار مخرب تری داشته باشد، زیرا گرمای شدید می تواند باعث افزایش اکسیداسیون در باتری شود که می تواند به طور چشمگیری طول عمر آن را کاهش دهد. هوای بسیار گرم نیز ظرفیت آن را افزایش می دهد. در واقع باتری های سربی-اسیدی در دمای ۵۰ درجه سلسیوس افزایش ۱۲% درصدی نسبت به دمای ۲۵ درجه س سلسیوس دارد. این افزایش ظرفیت بی خطر نخواهد بود، اگرچه دمای بالا باعث بالا رفتن ظرفیت باتری ماشین می شود ولی باعث کم شدن عمر باتری هم می شود. Cranking Amps (CA) – شدت جریان استارت این رده بندی در واقع همان مفهوم CCA است با این تفاوت که در دمای ۰ درجه سانتی گراد سنجیده می شود. رده بندی CA را می توان با تقسیم بر عدد ۱.۲۸ به رده بندی CCA تبدیل کرد. مثلا ۵۰۰ آمپر CA معادل ۳۹۰ آمپر CCA است. Reserve Capacity (RC) – ظرفیت ذخیره باتری این اصطلاح به معنای توان پایدار باتری است. منظور از این اصطلاح تعداد دقایقی است که یک باتری می تواند شدت جریان ۲۵ آمپر را ارائه دهد و در عین حال ولتاژ ۱۰.۵ ولت را حفظ کند. هر چقدر ظرفیت ذخیره یک باتری بیشتر باشد در صورتی که دینام از کار بیفتد باتری بیشتر دوام می آورد. Amp Hour (AH) – آمپر ساعت در حال حاضر این رده بندی زیاد کاربرد ندارد. این رده بندی، تخلیه شدت جریان پایین به مدت ۲۰ ساعت را در حالتی می سنجد که حداقل ولتاژ ۱۰.۵ ولت در دمای ۲۱ درجه سانتی گراد حفظ شود. به عنوان مثال تخلیه شدت جریان ۳ آمپر به مدت ۲۰ ساعت معادل ۶۰ آمپر ساعت است.
ویژگی باتری خودرو AGM چگونه است؟
با سلام
باتری AGM دارای مقاومت داخلی بسیار کم است، هم چنین می تواند جریان های بالا را بسته به نیاز مصرف کنندهها تامین کرده و طول عمر نسبتا طولانیتری نسبت به باتری یو پی اس معمولی و حتی باتری دیپ سایکل یا چرخه عمیق دارد. باتری AGM از نوع باتری بدون نیاز به تعمیر و نگهداری هستند دارای قابلیت اطمینان الکتریکی خوبی بوده و سبک تر از باتری سیلد اسید همرده خود هستند. با این که باتریهای سیلد اسید نیاز به شارژ منظم هر شش ماه برای جلوگیری از افزایش سولفات دارند، باتریهای AGM کمتر مستعد سولفاتهشدن هستند و میتوانند در مدت زمان طولانیتری در انبار بدون نیاز به شارژ نگهداری شوند. باتری AGM به خوبی در دمایهای پایین ایستادگی کرده و درصد دشارژ خود به خودی در حالت انبار کردن باتریها در آنها کمتر از سایر باتریهای سیلد اسید میباشد.
از مزیتهای کلیدی باتری AGM شارژ شدن سریعتر تا پنج برابر نسبت به سایر باتریهای سیلد اسید معمولی و همچنین توانایی دیپ سایکل در این باتری میتوان نام برد . باتری AGM توانایی دشارژ تا 80 درصد را ارائه میدهد؛ در حالی که باتری سیلد اسید توانایی دشارژ تا 50 درصد را دارد بدون اینکه به چرخه باتری صدمه بخورد از نکات منفی برای این نوع باتری میتوان به هزینههای تولید بالاتر نسبت به باتری سیلد اسید اما هزینه کمتر نسبت به باتری های ژل را نام برد.
اکثر باتریهای AGM در آمپرهای متوسط بین 30 تا 100 آمپر تولید میشوند و به عنوان باتری یو پی اس و برق پشتیبان در حالت معمولی و دیپ سایکل کاربرد دارند همچنین در وسایل نقلیه اسپورت که دارای وسایل برقی زیادی مانند صندلیهای گرمکندار ، رادارها و دوربینهای متعدد و همچنین سقفهای تاشو هستند استفاده میشود. NASCAR و سایر لیگهای مسابقات اتومبیل رانی از باتریهای AGM در اتومبیلهای خود استفاده میکنند زیرا این نوع باتری مقاوم در برابر لرزش هستند.
علت روشن شدن چراغ باتری؟؟
با سلام
معمولاً در صفحة کیلومترشمار خودروهای قدیمی یک چراغ وجود دارد که عمدتاً به شکل باتری است. روشن بودن این چراغ یک معنی دارد و آن هم اینکه دینام نمیتواند برق مورد نیاز برای بخشهای مختلف خودرو را تأمین کند. این چراغ که به نام چراغ دینام یا چراغ باتری شناخته میشود گاهی حتی با روشن شدن چراغهای خودرو، برفپاکن، سیستم برودتی یا سیستم صوتی اتومبیل، روشن میشود که همه اینها نشان دهندة اختلال در عملکرد دینام است.
چراغ هشدار در خودروهای جدید نیز معمولاً با یکی از نامهای Gen یا Bat یا Alt مشخص میگردد. اگر این چراغ روشن شود، یعنی مشکلی در سیستم شارژ خودرو وجود دارد. البته که شایعترین مشکل در سیستم شارژ میتواند مربوط به پاره شدن تسمه دینام باشد.
نحوه شناسایی باتری تقلبی چگونه است؟
با سلام
هنگام خرید باتری های کره ای و سایر نمونه های خارجی باید به اصل بودن آن توجه نمایید. متاسفانه از آنجایی که اکثر باتری های خارجی موجود در بازار قاچاق هستند، نمونه های تقلبی در آن بسیار زیاد دیده می شود. حالت بدتر از کالاهای تقلبی موجود در بازار، کالاهای استوک می باشد. کالای استوک کالایی است که به هر دلیلی از تست کارخانه رد شده و به عنوان بازیافت به فروش میرسد. در این میان عده ای سودجو با خرید کالا های استوک و وارد کردن آن ها به کشورهایی همچون ایران به دنبال فروش این باتری های به جای باتری های اصلی هستند. علائمی برای تشخیص باتری ماشین تقلبی از باتری ماشین اصل 1-باتری اصل دارای قطب های سربی صاف و صیقلی و بدون هیچ آسیب دیدگی است. 2-باتری اصل دارای کارت گارانتی معتبر می باشد. 3-در صورتی که نوع باتری غیر سیلد باشد، درب های باتری را باز کنید و قسمت داخلی درب ها را مشاهده نمایید. قسمت داخلی درب ها باید کاملاً تمیز و بدون هیچ کثیفی باشد. 4- در دو طرف باتری سوپاپ هایی تعبیه شده تا در صورت نیاز گاز های اضافی خارج شوند، با چراغ قوه داخل سوپاپ ها را چک کنید تا کاملا تمیز باشند، در غیر اینصورت باتری تقلبی می باشد. 5-باتری های اصل فقط با تاریخ روز و مجوز واردات می نوانند وارد کشور شوند، بنابراین به تاریخ مصرف روی باتری دقت کنید. 6-باتری های تقلبی با قیمت ارزان تری نسبت به سایر باتری ها به فروش میرسند.